alxcristea Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ia-ti r6 ca e mai fiabila in plus e mai frumoasa asta si eu o recunosc dar in primul rand ia-ti r6 fiindca nu esti vrednic de a avea onoarea de a conduce o motocicleta pe care sta scris KAWASAKI ia-ti yamaha e mai bine.pt toti Lasa ca si KAWA e motor. Te duce, te aduce, cand o sa mai cresti iti poti lua si tu Yamaha. Nu fi nerabdator si nu mai incerca sa te convingi singur ca Yamaha nu e fiabila. Vorbim de motoare noi care pana in minim 50.000 nu prea ai ce sa le faci. Daca vrei o tura hai la TM sa-ti mai potolesti setea. Numai bine! Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 nu prezinta interes yamaha...de nici un fel oricum merci de oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Imi cer scuze ca postez intarziat , deoarece vineri mi-am luat motorul. Dintre R6 si Kawa .... ghiciti ce am ales? .... Am ales o Honda CBR F4i Sport din 2001 si sunt foarte multumit de alegerea facuta.Multumesc tuturor celor care mi-au dat un sfat si asfalt uscat! aci mere...doi se bat si al treilea cistiga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Grupul posesorilor de Kawasaki saluta initiativa ta de a-ti lua o Honda si in speranta ca nu vei fi inca unul cu "am ales Honda ca e Honda" iti ureaza bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 sincer, te sustin in alegerea cu honda. m-am abtinut in sugestii, deoarece nu am incercat nici yamaha nici kawasaki, dar intre suzuki si honda a fost o diferenta enorma. am o honda, o iubesc, si nu cred ca voi urca pe altceva, sunt mult prea multumit. bun venit in randul posesorilor de aripi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 si acum astept sa vedem poze cu tine pe motor. Asfalt uscat si-ti doresc sa stai cat mai mult pe ea pana la sfarsitul anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 sincer, te sustin in alegerea cu honda. m-am abtinut in sugestii, deoarece nu am incercat nici yamaha nici kawasaki, dar intre suzuki si honda a fost o diferenta enorma. am o honda, o iubesc, si nu cred ca voi urca pe altceva, sunt mult prea multumit.bun venit in randul posesorilor de aripi diferenta enorma la ce mai exact? la puterea livrata de suzuki? la finisari? la handling? sau la fiabilitate la care castiga honda mereu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 sergiu nu fi complexat de honda, la urma urmei fiecare isi alege ce ii place lui cel mai mult. .... sergiu tu mai ai motor ?sau esti rider cyberneticus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 both acuma cu vremea asta mai mult cyberneticus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) cand iesim la o tura,... la o piatra ? Editat Septembrie 16, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 piatra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 piatra? Craiului probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 a da acuma mi-a picat fisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ia-ti r6 ca e mai fiabila in plus e mai frumoasa asta si eu o recunosc dar in primul rand ia-ti r6 fiindca nu esti vrednic de a avea onoarea de a conduce o motocicleta pe care sta scris KAWASAKI ia-ti yamaha e mai bine.pt toti Inteleg ca-ti place kawa dar nu inteleg de ce incerci sa-i convingi pe toti pe toate topicurile. Care ti-e frustrarea si ce vrei sa obtii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) nu incerc sa conving pe nimeni iubire cu forta nu exista incerc sa ii conving de faptul ca virgula kawasaki e la fel de fiabila ca oricare alta japoneza Editat Septembrie 16, 2008 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 nu incerc sa conving pe nimeniiubire cu forta nu exista incerc sa ii conving de faptul ca virgula kawasaki e la fel de fiabila ca oricare alta japoneza Bun, si de ce incerci sa ii convingi ca virgula kawasaki e la fel de fiabila ca oricare alta japoneza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 fiindca sunt plini de prejudecati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 fiindca sunt plini de prejudecati Cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 romanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 unde? de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pana la urma o sa-si ia o trotineta omul din ce vede aici............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 frate.... uite ce si-a luat pana la urma. vedeti la profilul omului de a deschis topicu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 diferenta enorma la ce mai exact?la puterea livrata de suzuki? la finisari? la handling? sau la fiabilitate la care castiga honda mereu? pai, eu faceam comparatia cu ce am avut eu, nu intre firme la modul general.oricum,ca sa-ti raspund: la putere in nici un caz, suzi era un gixxer de 750, honda e un cbr de 600. la finisari? nu ma urc pe motor sa simt pielea sau sa apreciez imaginea de plastic cauciucat din bord. pentru asta exista limuzine, cui i-or place. cand simt motorul ala incordandu-se sub mine, fix la finisaje nu ma uit . la handling? clar. nu mai tin minte exact diferenta de greutate, parca suzuki era cu 5-7kg mai grea. dar modul cum e distribuita face o diferenta enorma. cbr-ul are centrul de greutate mult mai jos,pur si simplu pare o jucarie(chiar si pe langa un gixer de 600). sa merg cu suzuki era ca si cum m-as fi prezentat zilnic la interviu de job, o simteam aproape ostila. honda e ca berea de seara cu prietenii, foarte deschisa, te invita ea singura la o tura in oras numai cat o vezi. pe langa asta, saua mai ingusta o face mai confortabila pentru mine (sunt mai mic de statura). fiabilitate? pff, nu dau 2 bani pe ea. se poate sa-ti iei cea mai fiabila marca din lume, si la tine sa se nimereasca "buba", tot mancat esti. aici e mai mult vorba de cum ai grija de motor, si de noroc. ca firma are o fiabilitate cunoscuta... nu o vad decat ca un plus secundar, crescand valoarea la revanzare. ultimul lucru, aspectul. hondele imi plac mai mult decat suzuki.(asta general). acum, am avut ocazia sa apreciez un f4i de la honda, si mi se pare un motor f reusit si echilibrat, prin urmare si felicitarile mele in legatura cu achizitia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate