TheFatBob Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 (editat) Doctore,cred că omul se referă la tije/tuburi/brațe cromate și nu la pahare/jambe de aluminiu! Cromare aici: http://www.ecoplating.ro Editat Februarie 26, 2017 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Aluminiul oxideaza, nu rugineste. Exact pentru acele lucruri i-am recomandat operatiunea PENTRU CURATAREA RUGINII DE PE CROM. Si eu mi-am facut telescoapele asa, oglinda la Honda Shadow e prezentata mai sus, pedalele, sacaritele, telescoapele s-au curatat tot asa cu folie de aluminiu. Cand gasesc episodul din American Restoration in care am vazut asta il postez aici. » Post actualizat in 26 Feb 2017 09:25Pentru aluminiu oxidat am folosit hartie abraziva de granulatie 400 cu multa apa, apoi disc de pasla abraziva pentru masian de gaurit granulatie 320, degresat piesele si lacuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Mda,s-ar putea să țină recondiționarea asta dacă nu-s afectate prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beica Razvan Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Salut. Inainte de a da o gramada de bani pe cromare incearca sa le cureti cu folie de aluminiu. Iei in mana folia de aluminiu, o strangi putin cat sa o poti tine in mana, NU o faci o bila tare, inmoi in apa si freci peste petele de rugina. Inmoi des in apa. De la frecare pe langa faptul ca se duce rugina, aluminiul se incalzeste si se depune o pelicula de peste piesa. Sursa: American Restoration de pe History Channel Testat pana acum de mine si prietenii mei cu rezultate foarte bune pe Honda Shadow si Kawaasaki KZ400J. salutare, problema mea este ca dupa ce indepartez acele puncte de rugina imi raman mici gropite in stratul de crom si as avea scurgeri de ulei de fiecare data cad imi lucra aceea zona, de aceea cred eu ca cel mai potivit ar fi o recromare. Aceasta recromare dura cei de la ecoplating nu o pot face... ai incercat tu cu folie si a si inchis punctele? Ms f fain! » Post actualizat in 27 Feb 2017 07:39 Doctore,cred că omul se referă la tije/tuburi/brațe cromate și nu la pahare/jambe de aluminiu! Cromare aici: http://www.ecoplating.ro salut, din pacate ecoplating nu fac cromare dura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 https://termene.ro/firma/10298681-CROMADUR-SRL https://www.listafirme.ro/cromadur-srl-10298681/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Cromare plastic? Ma refer la marginile de la bucata de plastic ce tine farurile de ceata de la masina. De la chimicalele aruncate pe sosea in ultimele ierni, plus pietricele, s-au exfoliat urat. Se poate face ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 erau niste sptay-uri prin magazilele de bricolaj insa nu-ti garantez calitate... mai intereseaza-te pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 Am gasit asta: https://www.facebook.com/Sc-Broma-Plating-Srl-633471030077544/ poate ajuta pe cineva.. Cuprare nichelare argintare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Mai 22, 2023 Share Postat Mai 22, 2023 (editat) Din cate am inteles se ocupa dl. Bratu A lucrat cineva cu dansul, Editat Mai 22, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 22, 2023 Share Postat Mai 22, 2023 Aici d-nul Bratu! M-a cautat cineva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Mai 22, 2023 Share Postat Mai 22, 2023 (editat) Salutare, Da. Am lucrat eu cu domnul Bratu. Este un om serios insa angajatii lui nu sunt toti foarte seriosi. Domnul Bratu, isi da tot interesul ca piesele sa iasa bine. Preturile sunt decente. Ca sa iasa lucrarea bine iti recomand ca in cazul pieselor ruginite, sa cureti tu rugina foarte bine (eventual sablezi) si sa le duci cat mai curate. Sa nu le dai cu vreun pasivizant sau convertor, fiindca apoi nu se mai pot galvaniza. Eu colaborez cu domnul Bratu din 2009. Editat Mai 22, 2023 de Papa_Bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 23, 2023 Share Postat Mai 23, 2023 Daca tot vorbim de chestii lucioase, oare se poate reface undeva oglinda din farul motocicletei? Face cineva asa ceva sau exista vreun spray minune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Mai 23, 2023 Share Postat Mai 23, 2023 Acum 15 ore, Speedy.K a spus: Aici d-nul Bratu! M-a cautat cineva?! alt dl Bratu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Mai 23, 2023 Share Postat Mai 23, 2023 Acum 4 ore, Patrick_M a spus: Daca tot vorbim de chestii lucioase, oare se poate reface undeva oglinda din farul motocicletei? Face cineva asa ceva sau exista vreun spray minune? Tot dl. BRATU. O va recroma. Am facut si a iesit foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 23, 2023 Share Postat Mai 23, 2023 Din câte știu eu oglinzile farurilor sunt argintate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 23, 2023 Share Postat Mai 23, 2023 cromate, eventual nichelate La 15.05.2017 la 18:00, AWD a spus: Recomand pe domnul Bratu, are firma undeva in Titan (Bucuresti), platforma industriala. 0745686256 uite-l pe dl Bratu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 24, 2023 Share Postat Mai 24, 2023 19 hours ago, Papa_Bear said: Tot dl. BRATU. O va recroma. Am facut si a iesit foarte bine. Daca nu gasesc la noi in sat, ma orientez catre Bucuresti. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rozss Alex Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 Bună ziua, cromare piese motociclete care urmează a fi restaurate, faceți? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate