Sari la conținut

Ultimele 3 Secunde


bavareze
 Share

Postări Recomandate

mda. anul se cunoaste. ce folos ca are 500cmc fata de 125 ai mei, ca tot la fel de tare merge, si parca parca a mea e mai nervoasa. si a mai pus si toba aia sa uruie ca toti dracii, m-a innebunit de cap.

 

hmm, 80 la ora pe drum forestier. ma rog, nu e prima data. oare cum ar fi sa ma harjai de bolovanii aia de jos la viteza asta? misto manusile lu asta din fata, daca le aveam nu mai eram asa zgariat. ma dor degetele de mor. 2 luni cu vtr-u prin oras la 200+ si nu m-au durut mainile ca dupa 2 zile cu mizeria asta mica si rea. dar ma rog, cross am vrut, cross am avut. si cizmele alea ale lui.... ma rog, am vazut ca si ala din spate are. manusile ca manusile, dar cizmele parca chiar sunt in plus. cred ca mori de cald in ele.

 

adevaru e ca genunchiere o sa imi iau. am picioarele varza, ca la 10 ani. atata, macar manusi si genunchiere, si as scapa de 80% din rani. o geaca ar fi prea de tot... in oras mai treaca mearga, ca la 200 la ora cand cazi tot aia e, cu sau fara echipament, dar aici pe munte cazi de la 1 metru, doi, pe crengi si pietre si te dor oasele grav. plus juliturile.

 

ia... ce-i da omu, da tot nu scapa de mine. degeaba are 500cmc ktm'u ala al lui de la 1900 toamna, bine ca am dat un ban in plus sa imi iau mai noua. sa ii dau un pic mai tare ca parca s-a departat si uite-l si pe asta din spate ce vine. pe jos pietris, pamant batatorit... nu e problema. chiar n-am probleme, am mers si mai tare.

 

ce misto e pe aici... unde om fi? am plecat de vreo 30 minute din predeal si tot prin vaile astea... a fost misto prin vad, un pic de apa la picioare nu face rau. acu incepem sa coboram, deci iesim undeva. ce fraieri... eu credeam ca ne bagam prin mocirle adevarate, sa ne rupem motocicletele in sarituri prin balarii si ei m-au adus pe drum forestier. sa moara mama daca nu intram pana aici si cu vtr-u'... hmm o curba. bine, e larga, n-am probleme, o tin tot asa, oricum se vede ca e poiana in fata deci n-am peste ce surprize sa dau.

 

da de fapt... nu! noroi... in curba. maxim 20 de metrii mai am. e clar, pana aici a fost. frana. franez cat pot. dar in curba tre sa ii dau drumu, ca altfel alunec pe noroi. curba la stanga... ma las pe stanga, poate poate nu sar de pe sosea. si ce o fi in dreapta? la dracu, e un sant. nu pare adanc dar de fapt alea sunt numai balarii. ce o fi sub ele? doamne sa nu fie un cap de pod ceva ca m-am dus. uite! acolo! fix acolo ma duc! mama mama nu se mai opreste! ce fac? ce fac? ce sa fac??? iau de pe frana si incerc sa iau curba. alta sansa n-am. mama ce buna era geaca, dar am lasat-o acasa sa nu ma incing. si tocmai ziceam de pietrele de pe strada, da doamne sa nu cad tocmai pe ele ca sunt mort. am intrat in noroi! NU! a fugit fata...... NU!

 

---

 

acestea au fost gandurile ce le aveam in cap in ultimele 3 secunde inainte ca sa ma trezesc aruncat intr-un sant cu bolovani, cu motoreta peste mine si bineinteles in urzici. am fost din nou in weekend la munte si m-am impreitenit cu niste salvamontisti din predeal care m-au invitat la o tura. dupa cazatura m-am trezit cu o gaura in genunchi prin care se vedea OSUL. mi-a amortit instantaneu tot piciorul dar am reusit sa ma urc din nou pe ea si sa merg pana in azuga. acolo, CE TAMPIT, am vazut un deal super misto si am zis sa il urc. poate din cauza durerii nu m-am tinut bine si am cazut cumva de pe motocicleta cu piciorul stang pe roata spate care mi-a smuls tot parul si mi-a pilit pielea. cu timpul durerea a trecut si mi-am permis sa mai incerc sa fac un drum si pana la urlatoarea. spre casa, in tren, mi-am dat seama ca se ingroasa gluma si m-am dus la spital. radiografii, echografii, injectii, cusut.

 

bag p#l@... mai bine merg prin oras!... pana weekendu viitor :))

post-2503-1125868075_thumb.jpg

post-2503-1125868084_thumb.jpg

post-2503-1125868092_thumb.jpg

post-2503-1125868100_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa mor de nu credeam ca bagi SF-uri daca mi-ai fi zis de moto din tren :eek:

 

Dar revenind la partea cu accidentul: Nu tii la viata ta mai mult, adik sa fii intreg sa ajungi si data urmatoare la munte sau pe shosea ? O data si-o data se va termina norocul, bulanul, etc. si o sa ajunga familia ta sa-ti planga de mila... in cel mai fericit caz.

 

Scump nu e un echipament, banuiesc ca problema banilor nu o punem in discutie... deci ce mai astepti ? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prost am fost ca nu am bagat-o la clasa 1.

 

am uitat sa va zic ceva: eram la municipal, anesteziat pe masa de operatie de la chirurgie, si deodata intra unu cu umaru pe usa si il ia pe doctor de guler si incepe sa strige:

BA ITI TAI GATU ACUM SI MA DUC LA PUSCARIE. CREZI CA ESTI DOCTOR BENGOS? VORBESTI CU MINE IN BASINI? ESTI PIELEA [EDIT] BA!! AM EU GRIJA DE TINE! DE 6 ORE MA TII AICI SI ACU MA IEI LA MISTO. NU MAI APUCI SA IESI PE STRADA, MA AUZI? ITI TAI GATU ACUM SI MA DUC LA PUSCARIE!!!

 

toate astea in timp ce ala era cu ustensilele in mana sa ma coasa :)) am zis bine ca sunt anesteziat, daca e sa imi iau vreo bucata nu simt nimic :eek:)

 

apoi a luat (aparent la intamplare, ulterior am aflat ca era maica-sa) o targa din aia cu roti din sala de operatie unde eram si a iesit cu ea afara, impingand-o printre medici si pacienti. baba s-a ridicat in poponeata si a inceput sa strige ca ea vrea sa ramana internata, si ala striga ca gata, te iau acasa , nu ii las sa isi mai bata joc de tine, si baba tzipa, si ala tzipa si mai tare, medicii se fereau etc.

 

cat despre echipament... sincer nu prea am timp sa caut. de la 9AM la 11PM alerg cu treaba. abia am reusit sa imi iau casca. nici nu stiu ce sa aleg. nici telefon nu mi-am luat, dupa ce l-am pierdut pe ultimul, pur si simplu n-am avut timp. dar o sa imi iau cat de curand!

 

gata, acum ma culc ca incepe sa se duca anestezia si ma doare rau!

Editat de bavareze
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumoasa aventura. Pacat de picior. Asculta-l pe Thomas, stie el ce spune.

Bafta multa in continuare si ai grija de tine. Nu de alta dar mai ai nevoie de corpul ala si pt. alte aventuri. :)

Sa auzim de bine! mai povesteste-ne si noua din calatoriile tale, macar cu gandul sa ne desfatam daca nu avem si alte posibilitati...

 

 

 

 

p.s. Ma gandeam sa-ti urez ASFALT USCAT dar ar fi prea urat din partea mea avand in vedere ca "unde se termina asfaltul incepe distractia" :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa intalnirea cu indicatorul sau dupa ce te-ai dat pe o roata cu vtr-ul te-ai apucat de enduro?  :drink:

237049[/snapback]

 

am mai avut niste evenimente cu vtr si cand nu am mai putut sa il folosesc din cauza avariilor am zis sa caut altceva, si asa am luat enduro asta mic.

 

Ce bine ca poti sa mergi cu motoru infipt in tren... da nu te supara cat dau la nash pentu motor ca pana acum nu am facut nashu' decat pentru bipezi...

 

:)  :eek:  :P

237107[/snapback]

 

pai costa cam biletul tau + 5lei pentru motoreta, un drum pana la busteni, sinaia etc. si e mult mai bine, innebunesti cu enduro pana la munte, avand in vedere ca abia se taraste pe strada. asa, in tren, mai dormi un pic, citesti o revista, bei un suc, trec repede 3 ore.

 

e clar, 2-3 zile nu mai am cum sa merg, pana imi trece un pic. o duc la garaj...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am uitat sa zic, unele trenuri au in componenta vagon de bagaje si marfuri, si cand e astfel de tren urci cu tot cu motocicleta la vagonul de bagaje si te costa cam 100-150 tu + motoreta, si macar e liniste, nu e haosul ala din clasa a 2a...

 

apropo, dintre enduristi, face cineva o expeditie pana la cascada urlatoarea? eu oricat m-am chinuit nu am reuist sa ajung, dar simt ca se poate.

 

weekendul viitor sunt in delta, cu mms, bd si inca vreo 2. mai vrea cineva sa vina??

 

radu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

etc. si e mult mai bine, innebunesti cu enduro pana la munte, avand in vedere ca abia se taraste pe strada.  asa, in tren, mai dormi un pic, citesti o revista, bei un suc, trec repede 3 ore.

237153[/snapback]

si daca tot e enduro cine naibii te pune sa te duci la munte pe strada?

 

Daca aveai echipament nici nu simteai cazatura. Macar niste kkturi din alea de role

Poti sa iti iei echpament si de aici de pe forum, sa nu mai pierzi timpul prin magazine :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prost am fost ca nu am bagat-o la clasa 1.

 

 

BA ITI TAI GATU ACUM SI MA DUC LA PUSCARIE. CREZI CA ESTI DOCTOR BENGOS? VORBESTI CU MINE IN BASINI? ESTI PIELEA [EDIT] BA!! AM EU GRIJA DE TINE! DE 6 ORE MA TII AICI SI ACU MA IEI LA MISTO. NU MAI APUCI SA IESI PE STRADA, MA AUZI? ITI TAI GATU ACUM SI MA DUC LA PUSCARIE!!!

 

237040[/snapback]

 

 

 

:) :eek: :P :drink: :lol: :ok: :drink: :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

degeaba ii spuneti chestiile astea cu echipamentul, credeti-ma..., eu ii spun de juma de an de cand rupea VTR-ul la 250 in sort si in tricou bine macar ca avea casca..., in fine ce sa mai... poate asa isi va da seama ca mai bine te incingi si transpiri decat sa te cosi pe la spitale. Transpiratia se spala da oasele si pielea mai greu le mai refaci. Sunt cam suparat ca nu ai patit decat faza cu rotula ca sigur nu te-ai invatat minte. Bine macar ca in Delta nu sunt prapastii si daca, ... cazi te duci pe camp sau in apa :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai ce curaj au unii...cred ca tre sa-ti lipseasca si ceva la memeaca prietene sa bagi asa viteza pe drumuri forestiere fara echipament si far a experienta.

oricum, bine ca ai invatat ca nu trebuie sa mergi mai tare decat poti frana in limita vizibilitatii.

e si asta un inceput.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Hairy Poker
weekendul viitor sunt in delta, cu mms, bd si inca vreo 2. mai vrea cineva sa vina??

 

radu

237169[/snapback]

 

bre nenea, ai grija ca BD are copil mic.. :) Bafta si have fun....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se spune ca betivii si copii mici au Dumnezeul lor, se pare ca mai exista si o a 3-a categorie din care faci si tu parte, dar pe care nu stiu cum sa o definesc. :)

 

Ai grija si mai defuleaza si tu in alta parte nu numai in viteza excesiva si porniri necugetate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...