Sari la conținut

Gsx-r 600 2009


P   T   R
 Share

Postări Recomandate

Sincer, prefer culorile/nuantele din 2008 . Albastrul acela tare nasol arata . De unde ai pozele, m-am uitat pe net dar nu am gasit nici o poza privind k9, doar aceasta poza, care presupun ca este doar un "preview" ?

post-27971-1221294765_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

practic nu prea se schimba nimic :) Farul e infect, parerea mea. De toba nici nu ma mai leg ... Culori? sa fim seriosi. Oricine poate sa-si coloreze mobra cum vrea. Aceeasi mobra din 2006>prezent.

Dezamagit total.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Mie imi place modelul cu albastru. Model pe care de altfel l-am si cumparat recent. singurele mele nemultumiri sunt legate de far si toba... care mi se pare cam maricica. Dar, daca o calaresti pe distante mai lungi toba de pe K8 e mai silentioasa fata de cea de pe K7. Sau cel putin asa sustin unii. Dar lumina de la farul de pe K8 e de cacao. De fapt nici nu mai stiu unde am vazut niste rezultate la capitolul iluminare iar K8 era codasa la aspectul asta. Doamne ajuta ca putem inlocuii becurile :rusinica: In rest nu am ce sa ii reprosez.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

practic nu prea se schimba nimic ;) Farul e infect, parerea mea. De toba nici nu ma mai leg ... Culori? sa fim seriosi. Oricine poate sa-si coloreze mobra cum vrea. Aceeasi mobra din 2006>prezent.

Dezamagit total.

 

Exact, nicio schimbare aparenta. Adica daca vrei sa vezi ceva trebuie sa te apuci sa o studiezi in detaliu...orice varianta noua ar trebui sa aduca in prim-plan ceva care sa-ti sara in ochi...ceva care sa te faca sa spui "......asta-i noua, si imi placeeee"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...