Roberte Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 in ce stare se prezinta Valea Oltului, stie cineva?nu am fost niciodata si tot aud una alta despre acel traseu...de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Crazy Snails... Editat Septembrie 28, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 pe mures -brasov nu vine nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Otto, pana anul trecut nu aveam "locul de joaca" asa aproape. Dupa 30 de km deja intram in serpentine... si ce serpentine! Drumul e lat, bun, foarte putin circulat si curbele cu vizibilitate. Ce altceva mai putem cere? Sa nu mai vorbim ca drumul de la Bistrita la Reghin e sub orice critica. Daca am veni, la Reghin tre' sa schimbam semeringurile la furca fata. Pe Mures-Sighisoara am fost si anul acesta, cand am mers la Sibiu si Transfagarasan. Am fost si anul trecut si acum doi ani, in ziua cand a avut Soso accidentul. O sa mai ajungem, probabil, in trecere. La anu' va asteptam pe voi aici, sa ne bucuram impreuna de serpentine! Sau, poate ne sincronizam la o iesire pe Hungaroring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 mama ce playground misto aveti acolo... eu trebuie sa bag peste 100 km sa dau de ceva curbe cu asfalt sanatos... pana atunci... care se risca sa faca asa ceva ? nu de alta dar e spectaculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 salutare natiune. hai sa-mi fac si eu intrarea aici ca suna bine titlul pentru curbe merg la dealul bucovatului langa craiova (viteze mai mici) si la saru & jitaru in apropierea slatinii (viteze mai mari) hai sa pun doua poze sa ma credeti off, sunt mai maricele asa ca le pun astfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) mama ce playground misto aveti acolo... eu trebuie sa bag peste 100 km sa dau de ceva curbe cu asfalt sanatos... pana atunci... care se risca sa faca asa ceva ? nu de alta dar e spectaculos ala cred ca a fost cel mai mare salt la cadwell park daca o sa ajungi pe acolo vreodata si o sa sari 5 cm o sa vezi senzatie app in giratorii nu se da nimeni? Editat Septembrie 29, 2010 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) ala cred ca a fost cel mai mare salt la cadwell park daca o sa ajungi pe acolo vreodata si o sa sari 5 cm o sa vezi senzatie La saritoarea de pe Cadwell Park ramane un singur rege, Jonathan Rea. Editat Septembrie 29, 2010 de Alter Ego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 mama ce playground misto aveti acolo True. hai sa pun doua poze sa ma credeti Frumos. app in giratorii nu se da nimeni? Erau pe aici poze cu gixxxer prin giratorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 in ce stare se prezinta Valea Oltului, stie cineva?nu am fost niciodata si tot aud una alta despre acel traseu...de bine e o mesrie de drum..singurele probleme sunt podurile,toate intr-o stare mai mult decat jalnica.eu am fost cu motorul,am mers destul de tare,si inca afara de poduri si 2 speed-bump-uri din calimanesti nu m-a incurcat nimic Mesaj completat Sau, poate ne sincronizam la o iesire pe Hungaroring. maestre,acolo ma sincronizez si eu cu voi.dar as recomanda panonia-ring,nu de alta dar preturile sunt mai decente.cat despre playground-ul tau,bine ca te lauzi tu .dupa ce iti iei miar te astept sa ne jucam putin si pe gutin .si evident ca o sa vin si eu la anu` de cateva ori pana la tihuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Nu stim inca sigur locatia exacta, dar cu siguranta la anu' ajungem pe circuit. Deja punem bani deoparte. Dam de veste si aici. Poate ne adunam mai multi si ne dam odata. Dupa ce apar ghioceii, o sa rugam baietii care au mai mers pe circuit (mac & jagi) sa ne indrume. Pe Gutin n-o sa vin numai daca o sa-mi iau candva un supermoto. Cu vitezana n-ai ce face acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Pe Gutin n-o sa vin numai daca o sa-mi iau candva un supermoto. Cu vitezana n-ai ce face acolo. la plimbare...eh,numa la racing iti sta capul` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 hop si eu (MESES) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Otto, pana anul trecut nu aveam "locul de joaca" asa aproape. Dupa 30 de km deja intram in serpentine... si ce serpentine! Drumul e lat, bun, foarte putin circulat si curbele cu vizibilitate. Ce altceva mai putem cere? Sa nu mai vorbim ca drumul de la Bistrita la Reghin e sub orice critica. Daca am veni, la Reghin tre' sa schimbam semeringurile la furca fata.Pe Mures-Sighisoara am fost si anul acesta, cand am mers la Sibiu si Transfagarasan. Am fost si anul trecut si acum doi ani, in ziua cand a avut Soso accidentul. O sa mai ajungem, probabil, in trecere. La anu' va asteptam pe voi aici, sa ne bucuram impreuna de serpentine! Sau, poate ne sincronizam la o iesire pe Hungaroring. aa, da, 954-le alb-albastru e a lui toto din reghin?parca asa pare.merge si ala ca disperatu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Nu, nu e al lui Toto. E o culoare stock, cu siguranta sunt mai multe prin tara. Otto, te rog spune-mi si mie care-s diferentele intre 1000RR si K8-ul pe care-l ai acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 taica...ce atata dat pe serpentine? Ce locuri frumoase aveti de joaca! vad ca nici trafic nu prea este! Noi...astia din zona asta ne-am obisnuit mai hardcore, pe Posada...pana la Brasov! Sa vezi senzatii vineri dup-amiaza cand se sta in coloana pe toata valea Prahovei si trec niste idioti ghiulea pe langa ei! Da stiu...niste inconstienti! Nu mai au mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 lasa ca v-a turnat asfalt nou la posada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 da nene dar...e scurt rau! doar vreo 10 km! Deja ne "jucam" doar pe timp! Intre radarele fixe! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 meses 19.04.2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Tihuta, 23.04.2011. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Un amic care mergea sportiv pe curbele de la Predeal(anul asta, mergea la intrunirea de la Cluj) s-a trezit pe sensul lui de mers cu masina in fatza. A ocolit pe contrasens, din fatza alte masini cu flashuri claxoane. S-a salvat pe acostamentul de pe contrasens. Omul merge de ceva timp pe sportiva, nu credea asa ceva pina nu i s-a intimplat. Eu am scapat din ceva asemanator la Poiana Brasov prin 2004. Ideea e ca daca curbele nu-s cu vizibilitate maxima evitati aplecatul prea mult, chiar daca sinteti pe banda voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Frumoase poze, o adevarata arta, dar aveti grije cu sfidatul legiilor fizici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) Jagi, urata treaba. A avut noroc. Noi suntem privilegiati. Pe Tihuta, mare parte dintre curbe, sunt cu vizibilitate. Daniel, merci! Apropo, in 23 iunie e trackday pe Hungaroring. Eu o sa ma duc. Mai vine cineva? Pretul e de 15.000 ft (3 iesiri de 25 minute) sau 30.000 ft (6 iesiri). Editat Iunie 2, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 asa....multumiri baietilor din Crazy Snails si in special lui Stau-de-6 pt gazduire.....a fost o tura exceptionala,distractie,gume arse si discutii ca intre oameni.frumos....continuarea in luna iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Ma bucur ca ti-a placut la noi! Te mai asteptam! Cateva poze si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate