Stau-De-6 Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Si pe mine ma bate gandul la acelasi lucru Ne maturizam cu totii? Sau imbatranim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Ne maturizam cu totii? Sau imbatranim. Eu ma laud ca e prima. Dar cine stie care e adevarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Ne maturizam cu totii? Sau imbatranim. ne-am facut baieti mari. trecem la alte jucarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Cum am spus unui prieten , suntem prea batrani sa mai mergem cu motociclete touring ! Sunt prea confortabile si adormim pe ele. Deci ceva cu RR in coada ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 ale mele n-au RR in coada. ce sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 sunt bune se aproba nu trebuie neaparat sa aiba RR ))))))))) si pozitia conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Pt cei carora le plac la nebunie curbele, am deschis un nou topic http://www.motocicli...torcycle-roads/ cu o mica baza de date cu drumuri "faine" "de recomandat strainilor" care ne viziteaza tara, sau de ce nu, o baza de date si pt comunitatea moto din tara. Mai ales drumuri cu multe multe multe curbe si serpentine. V-as ruga sa contribuiti la aceasta baza de date sa fie cat mai bogata in informatii:) De exemplu DN 75, Stei -Turda, pe valea Ariesului, din punctul meu de vedere este un drum superb, dar care nu il pot recomanda la nimeni datorita calitatii execrabile a carosabilului. Nu are nici un farmec sa te lupti cu gropile/craterele/santurile de pe acel drum. Alt exemplu, brad-ilia prin Tebea, denumite de mine TransZarand II (transZarand I il folosec de cateva ori pe an si amandoua strabat muntii Zarandului) . Pana acum cateva saptamani nici nu era trecut pe googlemaps pt ca in aceasta vara s-a contruit. Pana acum cateva luni nici nu exista ca si drum. Este o alternativa foarte foarte interesanta la drumu national pe care cred ca fiecare de aici l-a parcurs cel putin o data. Recomandare, TransSemenic ul sau DJ582, Resita - Slatina Timis, este mai mult decat superb pt cei carora le plac serpentinele. Dus intors sunt 100 de km de curbe succesive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 (editat) am fost si eu la Sanzieni / Targu Secuiesc, cu ocazia comemorarii, si am fost total dezamagit de starea drumului (mai bine zis de calitatea asfaltului) de la Cozmeni pana la TG Secuiesc.... peisaj, serpentine, curbe de nota 10, iar intretinerea asfaltului cred ca a fost ZERO barat in ultimii 5-10ani.... acum cativa ani -tin minte-, era superb acel segment, iar dc nu se face nimic, peste cateva ierni o sa fie off-road... cum dealtfel mai sunt mii de km de serpentine si drumuri virajate lasate in paragina...... numai bine! Editat Septembrie 23, 2014 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Pt cei care inca mai savureaza un documentar bun,despre road racing...povestea familiei Dunlop.un lucru interesant:renumitul Joey Dunlop venea cu o duba,singur,impartind alimente in Bosnia-Hertegovina si ROMANIA. ROAD-2014 Vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 ce sa vizionam? unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) ce sa vizionam? unde? Road-2014L-am gasit din greseala aseara pe filelist.ro in format 720p.blu-ray fara subtitrare.e nevoie de volum mare in boxe si intelegerea "irlandezei":)) Nu l-am cautat in alte parti,deci luat de pe filelist pt cei cu cont. Road.2014.720p.BluRay.x264-AN0NYM0US.torrent (txt) Editat Septembrie 25, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 asta m-a disperat si la ala cu TT, cu guy martin, sa te pisi pe ea limba..... si vorba aia,vorbesc zilnic la telefon cu clienti in EN (si dau si peste scotieni , etc)...dar in ce fel stalcesc aia limba...e jale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Road-2014 L-am gasit din greseala aseara pe filelist.ro in format 720p.blu-ray fara subtitrare.e nevoie de volum mare in boxe si intelegerea "irlandezei":)) Nu l-am cautat in alte parti,deci luat de pe filelist pt cei cu cont. Road.2014.720p.BluRay.x264-AN0NYM0US.torrent (txt) Nu poti sa aranjezi cu un transfer.ro? Nu de alta, dar nu prea mai am nici un cont pe torent activ. Sau poate vreo invitatie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Incearca pe piratebay,de acolo l-am scos eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Stiu ca filelist au lasat "la liber" inscrierile (fara sa fie nevoie de invitatie), cu ocazia aniversarii a nu stiu cati ani. Revin maine cu link-ul pentru inscriere, daca mai merge (acum sunt pe telefon si nu stiu parola la cont). » Post actualizat in 26 Sep 2014 11:16 Nu mai sunt disponibile inscrierile pe filelist. Au fost doar in ziua in care s-au implinit 7 ani de existenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Stiu ca filelist au lasat "la liber" inscrierile (fara sa fie nevoie de invitatie), cu ocazia aniversarii a nu stiu cati ani. Revin maine cu link-ul pentru inscriere, daca mai merge (acum sunt pe telefon si nu stiu parola la cont). » Post actualizat in 26 Sep 2014 11:16 Nu mai sunt disponibile inscrierile pe filelist. Au fost doar in ziua in care s-au implinit 7 ani de existenta. Damn! Ce bine prindea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Damn! Ce bine prindea... Got PM;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Got PM;) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Multumesc! Ma ocup luni si rezolvam problema;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Ma ocup luni si rezolvam problema;) Multam mult! (R1 ajuta R1....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 La onda problema se rezolva by default. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) La onda problema se rezolva by default. Bineinteles, dar exista si varianta...."am rezolvat, nu se poate.." Tot o rezolvare este Editat Septembrie 28, 2014 de manu_vvu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Weekend-ul trecut am facut vreo 400 de km prin Maramures. Am plecat pe la Nasaud - Moisei - Petrova - Sighet - Baia Mare - Dej - Bistrita. Drumul de la Bistrita pana la Moisei e varza, am mers mai mult pt peisajul superb. Am ales sa fac traseul de mai sus pt portiunea Moisei - Sighet, cu cireasa de pe tort cateva serpentinele de la Petrova. Drumul ca-n palma, trafic redus. Singura parte nasoala e ca daca vrei sa te distrezi aici ai doua drumuri nasoale pe care trebuie sa mergi: Bistrita-Nasaud-Moisei sau Baia Mare - Sighet, pe Gutin. Mare pacat ca nu se apuca de asfaltat Gutinul. E mai spart ca niciodata, imi venea sa plang ca m-am dus cu mobra pe acolo. De la Baia Mare m-am intors pe Dej, cu distractia aferenta pe Mesteacan. Am gasit o harta cu situatia drumurilor din tara. Pare destul de apropiata de adevar. Editat Octombrie 3, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Frumos rau Maramuresul..Nici noi nu ne plangem in zona Bv dar parca MM e peste, ca si frumusete si locuri de vizitat Trebuie vazut macar odata pe an Editat Octombrie 3, 2014 de Fatal Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 s-au inzapzit toate serpentinele colegii? nimeni nu mai misca ninic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate