The Mentalist Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Imi place cum arata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Imi place cum arata! Da .. e perfecta pentru un incepator care abia si-a luat permisu' Daca va mai intreaba vre-un incepator ce motor sa isi ia ... raspunsu' e simplu GSX-R 1000 '09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Faru ala e copiat dupa 954.... Deja suzuki vrea sa devina honda:P Glumesc...chiar sunt fan suzuki.E un vis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Arata foarte bine iar tobele sunt "parfum" pe langa alea de pe K7-8. Faza cu cemnalele in oglinzi ma seaca si pe mine, puteau sa le puna si ei pe carena sau macar sa le lase ca si la K3 sa poti sa le schimbi cu altele mai dichisite. Ca putere... nu comentez ca io am K8 si ma sperie cand ma dau la el iar ca design per ansamblu e reusit. Nu sunt fan neaparat Suzuki, am avut mobre dintre toate japonezele dar pentru 2009 Suzi cam e rege... Bafta si asfalt uscat... cat mai tine Editat Octombrie 15, 2008 de piticot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 frumos nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Ce bestialitate.... o iubesc , la anu imi iau si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Ce bestialitate.... o iubesc , la anu imi iau si io La anu o sa-ti iei K10 in 2011. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 La anu o sa-ti iei K10 in 2011. Nu cred ca am inteles remarca ta. You can't read ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Nu cred ca am inteles remarca ta. You can't read ? La anu o sa-ti iei k10 in 2009 I can`t speak! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Imi iau ce vreau p mea ba ... intelegi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Imi iau ce vreau p mea ba ... intelegi ? Da si nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 ia certati-va in alta parte.. putin respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 cred ca e cea mai reusita pe 2009 ca design, insa s ar fi vazut si mai bine cu lupa in far .. parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Dupa mine e cea mai frumoasa motocicleta de 1000 la ora actuala! Pur si simplu e superba! Tobele alea imi plac extrem de mult cum le-au facut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-ss Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Motocicleta e superba, tobele arata ca naiba da in rest e super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 viitoare motocicleta de tavaleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki gsxr Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 http://www.suzukicycles.com/Products/GSXR1000K9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Mie nu imi plac tobele.Parca-s trompete.In rest este super Mie nu imi plac tobele.Parca-s trompete.In rest este super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Mie nu imi plac tobele.Parca-s trompete.In rest este super Mie nu imi plac tobele.Parca-s trompete.In rest este super Sa fie ele miss toba si tot vor fi inlocuite cu tobe aftermarket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Nu cred ca am inteles remarca ta. You can't read ? Can't you read? (la trecerea pe interogativa can't trece in fata subiectului "you" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy_Co Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Mie nu imi plac tobele.Parca-s trompete.In rest este super Mie nu imi plac tobele.Parca-s trompete.In rest este super da, trompete de'alea obosite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) e lasa ca arata bine si asa.. Editat Octombrie 27, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 e lasa ca arata bine si asa.. pai aia e motocicleta de friptura,sa mergi cu ea numai duminica, la cat de pretentioasa e culorea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 some pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Incredibile pozele. Multumim mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate