extremusski Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 va omorati mobrele:D are 170 kg bestiuta nu va e mila de ele? salut. dar nici eu nu sunt prea usor ) si daca stai sa te gandesti si ele pt asta au fost facute. si acum o intrebare: m-am intalnit ieri la service la Yamaha cu un baiat cu un XT660X din 2004 care si-a schimbat farul. din pacte pt mine nu mi-a trecut prin cap sa-i cer nr ca as vrea sa-i cumpar farul vechi. daca stie cineva cine este sa m-a anunte si pe mine. si-a pus un far acerbis din aceela cu 2 "ochiuri" scuze de offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) supermoto sau nu, trebuie sa ma mandresc si eu cu niste poze....am scos-o acum cateva zile de la facut, am muncit cam 2 luni la ea, sper sa merite. Pana acum am mers pe japoneze vreo 5 ani si ultimii 2 ani pe un monster de 1000 customizat tot de mine. Mi se pare putin cam moale fata de monster, cu toate ca are 100 cm in plus si cam 10 cp stock...poate doar trebuie sa ma obisnuiesc. evacuare termignoni full, catalizator scos, sonda lambda anulata, toata tevaraia invelita in banda termoizolanta si tratata cu spray siliconic high temp centrala race Ducati Performance, ambreiaj STM anti hopping, placa de presiune usurata, arcuri racing. sistem de ungere automata a lantului, scarite ERGAL (astea sunt cam ciudate, trebuie sa ma obisnuiesc, sunt mult mai in spate decat alea stoc) sa Ducati Performance, full carbon (tot carenajul), oglinzi rizoma carbon (sunt o tampanie, trebuie sa gasesc niste o oglinzi in care sa vad ceva si sa nu semene cu mickey mouse) NX nitrous EFI, duza de 14 cp in combinatie cu MasterEFI (un fel de powercommander) - inca nu le-am testat, e cam frig, trebuie sa fiu pe autostrada sa incep din vitezele superioare, sa nu am vreo surpriza. Sistem custom cu microcontroller de conversie a butonului de claxon in buton de nos doar la activare microswitch-ului de fail safe. Roti Marchessini Y SuperForged (cica aia spate are doar 4.5 kg) Amortizor spate Ohlins, Furca Marzzochi Cauciucuri batlax (petarde), sunt pe drum Corsa 3 Editat Martie 26, 2009 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 hmm, imi place, frumo motor facut cu gust, parerea mea acu sa vedem cum se comporta pe drumurile patriei bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 supermoto sau nu, trebuie sa ma mandresc si eu cu niste poze....am scos-o acum cateva zile de la facut, am muncit cam 2 luni la ea, sper sa merite. Pana acum am mers pe japoneze vreo 5 ani si ultimii 2 ani pe un monster de 1000 customizat tot de mine. Mi se pare putin cam moale fata de monster, cu toate ca are 100 cm in plus si cam 10 cp stock...poate doar trebuie sa ma obisnuiesc. evacuare termignoni full, catalizator scos, sonda lambda anulata, toata tevaraia invelita in banda termoizolanta si tratata cu spray siliconic high temp centrala race Ducati Performance, ambreiaj STM anti hopping, placa de presiune usurata, arcuri racing. sistem de ungere automata a lantului, scarite ERGAL (astea sunt cam ciudate, trebuie sa ma obisnuiesc, sunt mult mai in spate decat alea stoc) sa Ducati Performance, full carbon (tot carenajul), oglinzi rizoma carbon (sunt o tampanie, trebuie sa gasesc niste o oglinzi in care sa vad ceva si sa nu semene cu mickey mouse) NX nitrous EFI, duza de 14 cp in combinatie cu MasterEFI (un fel de powercommander) - inca nu le-am testat, e cam frig, trebuie sa fiu pe autostrada sa incep din vitezele superioare, sa nu am vreo surpriza. Sistem custom cu microcontroller de conversie a butonului de claxon in buton de nos doar la activare microswitch-ului de fail safe. Roti Marchessini Y SuperForged (cica aia spate are doar 4.5 kg) Amortizor spate Ohlins, Furca Marzzochi Cauciucuri batlax (petarde), sunt pe drum Corsa 3 frumos rau tata! sa ai grija de el ca e superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Belea motoreta, astept sa o vad live prin tarisoara! Sa te stapaneasca sanatos! Intre timp, am terminat si roata spate. Uichendu asta sper la vreme buna... Editat Martie 27, 2009 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Uite-o ba si pe a mea !!!! frumoasa nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 superb 690`u il ador si asta doar datorita tobelor pozitionate inexplicabil de ... "bine" superb, sa`L stapanesti sanatoasA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 sa nu zica lumea ca nu mai pun poze arat si eu cat rea este si fata mea (MERGE MA DE RUPE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 frumoasa foc ! pacat de cilindrea mica ! Merge de rupe abia m-am tinut azi dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 supermoto sau nu, trebuie sa ma mandresc si eu cu niste poze....am scos-o acum cateva zile de la facut, am muncit cam 2 luni la ea, sper sa merite. Pana acum am mers pe japoneze vreo 5 ani si ultimii 2 ani pe un monster de 1000 customizat tot de mine. Mi se pare putin cam moale fata de monster, cu toate ca are 100 cm in plus si cam 10 cp stock...poate doar trebuie sa ma obisnuiesc. evacuare termignoni full, catalizator scos, sonda lambda anulata, toata tevaraia invelita in banda termoizolanta si tratata cu spray siliconic high temp centrala race Ducati Performance, ambreiaj STM anti hopping, placa de presiune usurata, arcuri racing. sistem de ungere automata a lantului, scarite ERGAL (astea sunt cam ciudate, trebuie sa ma obisnuiesc, sunt mult mai in spate decat alea stoc) sa Ducati Performance, full carbon (tot carenajul), oglinzi rizoma carbon (sunt o tampanie, trebuie sa gasesc niste o oglinzi in care sa vad ceva si sa nu semene cu mickey mouse) NX nitrous EFI, duza de 14 cp in combinatie cu MasterEFI (un fel de powercommander) - inca nu le-am testat, e cam frig, trebuie sa fiu pe autostrada sa incep din vitezele superioare, sa nu am vreo surpriza. Sistem custom cu microcontroller de conversie a butonului de claxon in buton de nos doar la activare microswitch-ului de fail safe. Roti Marchessini Y SuperForged (cica aia spate are doar 4.5 kg) Amortizor spate Ohlins, Furca Marzzochi Cauciucuri batlax (petarde), sunt pe drum Corsa 3 Sincer sa fiu, cred ca este cea mai agresiva motocicleta pe care am vazut-o in Romania. Good job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 ca tot veni "vara" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 urmeaza si la mine poze....mai incolo putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 urmeaza si la mine poze....mai incolo putin asteptam fratica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VLADoN99GTC Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ha , a aparut si zana mea posibil sa fie ultima ei poza in calitate de zana mea , dar :-?? cine stie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator FOXXkid Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ceva paint-job k d primavara .. abia am scos-o din service.. de la iernat ... vopsit jante + butuci in gradient, furca si juma' de cadru... cam atat deocamdata o sa urmeze un nou set de decaluri..mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator FOXXkid Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) si cateva micutze sarituri pe la tzara Editat Aprilie 7, 2009 de FOXXkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 frumoasa foc roscata sora mai mare a roscatei mele inca un an si voi avea si eu una ... ai grija de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 superba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Cateva poze de la Amckart 12.04.09: Am fost singurul SM de acolo, dar a fost fun ca am gasit "colegi de joaca". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Cateva poze de la Amckart 12.04.09: Am fost singurul SM de acolo, dar a fost fun ca am gasit "colegi de joaca". daca nu ai facut oficiala iesirea ta...ce sa faci ...poate veneam si noi... am fost pana la urma plecat cu un prieten pasager pana la lacul facau si niste coclauri de prin zona dr taberei si apoi am fost cu smile pe la mama dreaq la padure:D (pacat ca am facut decat 3-4 poze cu telefonu si se vad ca un c..) Editat Aprilie 13, 2009 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ha , a aparut si zana mea posibil sa fie ultima ei poza in calitate de zana mea , dar :-?? cine stie ... a 3 a poza e poezie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) s-a inceput de lucrat si la baby a mea ...cateva poze cu ea de duminica (mai e ceva pana o termin!) Editat Aprilie 14, 2009 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 daca nu ai facut oficiala iesirea ta...ce sa faci ...poate veneam si noi... am fost pana la urma plecat cu un prieten pasager pana la lacul facau si niste coclauri de prin zona dr taberei si apoi am fost cu smile pe la mama dreaq la padure:D (pacat ca am facut decat 3-4 poze cu telefonu si se vad ca un c..) Pai pana acum am tot zis de diverse iesiri si nu s-a sinchisit nici unul, asa ca m-am gandit ca se va respecta regula si nu am mai postat. Se pare ca in weekend va fi cald si as vrea sa il fac unul de offroad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Pai pana acum am tot zis de diverse iesiri si nu s-a sinchisit nici unul, asa ca m-am gandit ca se va respecta regula si nu am mai postat. Se pare ca in weekend va fi cald si as vrea sa il fac unul de offroad. hai cu noi pe cheia la intoarcere o sa facem si un offroad;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 poze de 1 mai poze 9 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate