Daan Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 am si eu o intrebare ,are cineva dintre voi ktm superduke 990r?,vreau si eu nishte pareri de la detzinatori sau cei care au auzit despre aceasta motocicleta multzumesc ((nu am citit toate paginile)) Il poti vedea in showroom la Dementor, dar ala e naked, nu prea ai cum sa il gasesti la SM. Mesaj completat Cu 3 dintre poze sunt off topic dar le-am pus la cererea lui cmd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) si io si io:p a voastre-s mai faine!!! dar nici a mea nu-i de aruncat:p si e si de vanzare:D Editat August 10, 2010 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 DRZ 400 S care fara voia lui s-a transformat in SM. Nu e gata, are doar rotile, dar luna care vine incerc sa umblu si la aripa, stop, suport numar, semnale, bla bla acum e SM si tre si spalata da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Tu esti mah ala care umbla cu DRzu semisupermoto? Pune-i disc d'ala bun ca asa n-ai frane. Vezi si cu suspensiile, ceva mai tare e intotdeauna bun pe SM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Tu esti mah ala care umbla cu DRzu semisupermoto? Pune-i disc d'ala bun ca asa n-ai frane. Vezi si cu suspensiile, ceva mai tare e intotdeauna bun pe SM Dc sa fie semi super moto ? Am vazut pe supermotojunkie foarte multe DRZuri S facute SM. I-am schimbat placutele si n-am treba cu frana fatza, o sa-i pun la iarna disc "d'ala bun" pt ca e foarte greu de gasit ce am eu acum si o sa-i fac unu la comanda. Pana atunci, no stoppie for her. Suspensiile fata sunt setate pe hard, dar hard-ul de la furca de S nu se compara cu hard-ul de la furca de SM. Pt amortizoru de spate o sa ma duc la Pinochio, pt ca vreau sa-l dea jos si sa-l intareasca k lumea si din arc. Ce se intareste din gaz e frectie la picior de lemn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 caut si eu 2 roti pentru a mea, dau la schimb daca se poate rotile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 vor400.......:)just for fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 (editat) Acum si cu Wheelie bar si cu evacuare full Akrapovic . In CURand poze Editat Septembrie 2, 2010 de alecsxander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 vor400.......:)just for fun Superba jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Acum si cu Wheelie bar si cu evacuare full Akrapovic . In CURand poze era bine de luat si carburatoru cu axele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 era bine de luat si carburatoru cu axele Pozili: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Iau si carbelitoru si haxa cu scame daca nu zice nmk Andrei, ca stiu ca il vrea el ... oricum toba aia l-a transformat enorm, e diferenta de la cer la pamant intre evacuarea stock si Akrapovic, trage mult mai bine, se intinde mai mult treapta ... recomand ... + ca sunetu ... nu se compara nmk... FULL AKRAPOVIC FTW ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 (editat) da scoate semnalele ca le prajeste ) cel mai smekerson akrapovic-ul am auzit o yoshimura...... pfoaa parca era maxi scuter cu toba sparta ) Editat Septembrie 4, 2010 de icv45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Auzi Misule ce zice de toba ta =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Ehhh asta este, fiecare dupa posibilitati....... Acum ai "uilibar" sa speram ca nu o mai dai peste cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Doamne ajuta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 (editat) Sa inveti sa-l folosesti la ce trebuie ba, ca mai rau iti rupi capul daca se infige ala in asfalt.. Iar evacuarea chiar e de mare efect, se aude bine si chiar trage mai bine, testat Editat Septembrie 11, 2010 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 la wheelie bar-ul acela ti-ar trebui niste rotite (plastic,teflon etc)ptr cazul in care ajungi pe el,sa gliseze fara sa-ti forteze cadrul...(eu asa mi-am facut/testat) si imblanzirea bestiei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Salut supermotarzilor Pun si eu cateva poze cu asta mic Husqvarna 450 smr anniversary edition. L-am luat la SH impreuna cu un set de roti de enduro Cu ocazia asta pun si o intrebare. Am o toba sport cap coada AKRAPOVIC din titan. Problema mea este ca pe evacuarea iese foarte mult gaz si ma impute de fiecare data cand ies la plimbare. Mentionez ca asta se intampla cu silencer-ul ( minuscul) pus pe ea. Si daca merg cu ea 10 minute ajung sa miros a benzina. Ce sa ii fac? PS : Imi pare rau dar vad ca site-ul nu merge bine acum, am reusit sa pun o singura poza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 buloanele de cadere tu le-ai confectionat? Daca da, cum se prind? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 buloanele de cadere tu le-ai confectionat? Daca da, cum se prind? Ms Daca pe mine ma intrebi, asa am cumparat motocicleta. Nu cred ca sunt confectionate, nu par deloc a fi confectionate. Daca pe mine ma intrebi, asa am cumparat motocicleta. Nu cred ca sunt confectionate, nu par deloc a fi confectionate. Acum cateva ore am intins lantul. Buloanele alea sunt speciale se vede clar ca nu sunt confectionate,a trebuit sa le demontez. PS: Pana la urma am gasit cauza din care miroseam tot timpul a benzina. Toba primara nu se leaga etans cu intermediara si apoi cu finala. Acum nu stiu exact cum as putea sa rezolv aceasta problema( nu am ce sa reglez sau sa strang). Vad eu. Daca aveti idei, astept opinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 buloanele de cadere tu le-ai confectionat? Daca da, cum se prind? Ms Ale mele se prind printr-o tijă filetată care traversează axul roții (Âşi față Âşi spate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Ale mele se prind printr-o tijă filetată care traversează axul roții (Âşi față Âşi spate). IDEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Ms pt pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Ms pt pont din ce am mai citit pe forumuri, afara se folosesc roti de skate board. http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=203066 http://www.pashnit.com/bikes/SuzukiDRZ-martins.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kempflar Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 A fost la Arad campionatul de Supermoto. Ceva poze, filme? eu am doar ceva filme facute cu telefonul, dar se vad ca curu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate