ZLI Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 e vb de presiune pistonul lucreaza cu o anumita vascozitate...conductele fiind mult mai inguste si asa se face presiunem ai mare si asa franeaza mai bine pus ca rezista la presiuni mai mari fiind metalice Tu contrazici legea lui Bernoulli (Daca ai conducta de diametru mic, vei avea presiune mai mare in pompa si presiune mai mica in cilindrii receptori. Si asta doar la inceput cand apesi maneta, dupa care se egalizeaza presiunile. Si oricum efectul asta e neglijabil). Nu intru in detalii ca tu nu cunosti nici principiile fundamentale ale hidraulicii. DubluEfect a dat un sfat foarte bun si ai sarit tu repede sa-l contrazici,geniule Ia diploma de bac, si fumeaz-o. Cum lucreaza pistonul cu vascozitatea? .... iar presiunea este aceeasi in orice punct al instalatiei de franare conform nu stiu carei legi fizice. destul de clar?(cineva sa ma ajute cu legea ca sa nu ma injure lumea). ..... Legea lui Pascal (When a force is applied to a fluid which cannot be compressed, the area in question is the combined total of all points of contact between any two molecules of this fluid. And that area of contact is equal between any two molecules within the fluid. Therefore, by the formula you simply see that the pressure is the same by the same force being applied to the same size area at any point. Because this fluid, by the sheer nature of fluid will accept the applied force this consistently and evenly throughout its entire volume, the resulting PRESSURE will be EQUAL at any point because it has the same FORCE being divided over the same AREA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefannos Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 husky sms 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) nu ma las mai prejos ktm lc4 640 prestige 2005 "burlanu" nu e mov, e proasta calitatea telefonului ) Editat Ianuarie 18, 2009 de AR 88 ROL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2009 prestige = merge mai bine in wheelie.... glumeam doar! faine poze... si imi place violetul acesta de pe KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Tu contrazici legea lui Bernoulli (Daca ai conducta de diametru mic, vei avea presiune mai mare in pompa si presiune mai mica in cilindrii receptori. Si asta doar la inceput cand apesi maneta, dupa care se egalizeaza presiunile. Si oricum efectul asta e neglijabil). Nu intru in detalii ca tu nu cunosti nici principiile fundamentale ale hidraulicii. DubluEfect a dat un sfat foarte bun si ai sarit tu repede sa-l contrazici,geniule Ia diploma de bac, si fumeaz-o. Cum lucreaza pistonul cu vascozitatea? Legea lui Pascal (When a force is applied to a fluid which cannot be compressed, the area in question is the combined total of all points of contact between any two molecules of this fluid. And that area of contact is equal between any two molecules within the fluid. Therefore, by the formula you simply see that the pressure is the same by the same force being applied to the same size area at any point. Because this fluid, by the sheer nature of fluid will accept the applied force this consistently and evenly throughout its entire volume, the resulting PRESSURE will be EQUAL at any point because it has the same FORCE being divided over the same AREA) ok domnu "geniu" deci o conducta de frana metalica mult mai ingusta este fabricata asa doar din motive de economie de material si are aceleasi performante cu cea de fabrica GOT IT oricum nu cred ca voi ramane fara frane daca folosesc lichidul de frana care ma obliga producatorul sa il folosesc pt acel piston! ma bucur ca lumea a mai inceput sa puna poze ...mai asteptam poze! Editat Ianuarie 18, 2009 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 nu mah! e mai buna, dar presiunea marita vine din faptu ca e mai rigida, nu din cauza diametrului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) prestige = merge mai bine in wheelie.... glumeam doar! faine poze... si imi place violetul acesta de pe KTM nu e violet, e albastru dar telefonu lasa de dorit poze din nemtzia.. Editat Ianuarie 19, 2009 de AR 88 ROL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) si fiica-mea pe smr la 2.5 ani! Editat Ianuarie 28, 2009 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 si fiica-mea pe smr la 2.5 ani! iubitoare de KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 asa ii bine.. sa invete sa se uite-n spate dupa ceilalti concurenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 stie pe'o roata? sa ii explici de acum cum este cu fiabilitatea la ktm sa nu planga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 stie pe'o roata? sa ii explici de acum cum este cu fiabilitatea la ktm sa nu planga =)).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 azi am fost pe timisoara si m-am distat putin cu niste prieteni (m-am bucurat si eu de asfaltul uscat, desi e cam frig afara....eu nu prea am simtit nu stiu de ce .) a fost ff tare...abia astept sa ne mai ducem ...astept si alti doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 maaa, tu esti nebun )) fara o izmana pe tine si io am iesit azi, si tot am simtit frigu cu tot cu tzitzonodragi ) si imbracat bine chiar mi`a placut vremea de azi..vreo 5-8 grade, ideal a fost dar totusi asteptam vara... bafta si asfalt uscat sa avem in continuare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Totusi, pe SM te mai misti, te mai aia, pe vitezana ingheti dracu'. E mult prea frig :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 maaa, tu esti nebun )) fara o izmana pe tinesi io am iesit azi, si tot am simtit frigu cu tot cu tzitzonodragi ) si imbracat bine chiar mi`a placut vremea de azi..vreo 5-8 grade, ideal a fost dar totusi asteptam vara... bafta si asfalt uscat sa avem in continuare.. fac si eu ce apuc sa pastrez topicul caldut ) ma sacrific si eu ce vrei sa faci asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 fac si eu ce apuc sa pastrez topicul caldut ) ma sacrific si eu ce vrei sa faci asta e dap ai dreptate tre sa aduc si io gasca sa facem cateva poze acu cand vine caldura cateva poze de prin toamna, in jurul aradului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 1, 2009 Autor Share Postat Februarie 1, 2009 fac si eu ce apuc sa pastrez topicul caldut ) ma sacrific si eu ce vrei sa faci asta e da pe bune.... fara o izmana izolatie termica nimic? dar asta e cateodata.... uiti de frig cand vine vb de putin FUN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Pozele au vre-o 2 ani si sunt facute pe Amkart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Pozele au vre-o 2 ani si sunt facute pe Amkart. Frumoasa Yamaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 azi am fost pe timisoara si m-am distat putin cu niste prieteni (m-am bucurat si eu de asfaltul uscat, desi e cam frig afara....eu nu prea am simtit nu stiu de ce .) a fost ff tare...abia astept sa ne mai ducem ...astept si alti doritori Iti plac ba pozele facute de mine aaa ,sa vina Adi cu aparatu' lui ca asta nu le face asa bine!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 dap ai dreptate tre sa aduc si io gasca sa facem cateva poze acu cand vine caldura cateva poze de prin toamna, in jurul aradului.. saracu baiat cu yamaha e singur impotriva la o cireada de ktm ) Pozele au vre-o 2 ani si sunt facute pe Amkart. frumoase wr0urile alea ale cui sunt? mai exista prin ro? Frumoasa Yamaha! care dintre ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) frumoase wr0urile alea ale cui sunt? mai exista prin ro? Ala parcat este a lui Tatoiu! A facut si cateva trik-uri ca sa fac poze, dar din pacate nu le mai am. Au ramas in pc la my ex L-am rugat sa treaca pe o roata pe sub pasarela. Am urcat acolo si am facut niste poze superbe! Nu am cum sa mai fac rost de restul pozelor. Editat Februarie 3, 2009 de butcky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) Ala parcat este a lui Tatoiu! A facut si cateva trik-uri ca sa fac poze, dar din pacate nu le mai am. Au ramas in pc la my ex L-am rugat sa treaca pe o roata pe sub pasarela. Am urcat acolo si am facut niste poze superbe! Nu am cum sa mai fac rost de restul pozelor. Poze cu el de la "Mol Scooter Cup" (pe Amckart),nu a avut legatura bineinteles,a intrat intre manse,pentru putin spectacol. (pozele NU sunt facute de mine) http://www.molscootercup.ro http://www.flickr.com/photos/molscootercup...57606980575743/ Editat Februarie 3, 2009 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 some pics inca 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate