Stau-De-6 Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Pai in cazul asta ai fi doar poponar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Il fwt in gura pe rossi ma, ia vedeti, cat de prost sunt acu? Irecuperabil Sau...pe o scara de la 1 la 24 - alege tu http://thechive.com/2013/04/04/i-have-beef-with-people-this-stupid-24-photos-4/ Recomand si Darwin Awards http://www.darwinawards.com/darwin/ Nu serios acum, sper ca e doar o "faza" trecatoare la tine si putem reveni la discutii mai citave. Editat Septembrie 5, 2013 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Nu serios acum, sper ca e doar o "faza" trecatoare la tine si putem reveni la discutii mai citave. Incerc mereu sa ma adaptez interlocutorilor, ce sa fac. Hai suparati sa nu mai fim, cu o poza sa ne inveselim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Dar de ce va ofticati asa? Sunteti toti neamuri cu el? La asta nu mi-ati raspuns. Ce lipsa de respect, daca ti-am zis ca mi se face greata, eu ce vrei sa fac? am mai zis-o pe topicul asta si o repet. ce faci tu aici este foarte urat. este ca si cum ai intra in echipament Real Madrid intr-un bar FC Barcelona si ai incepe sa critici jucatorii barcelona (intr-un mod grosolan si urat dupa cum vad ca faci aici). chiar daca la unele chestii poti sa ai dreptate (sau nu), este lipsa de respect si de consideratie pentru ceialalti care sunt in bar si sunt supoerteri ai echipei favorite. aaa, dar stai, am uitat, asta nu e un bar, e internetul unde toti sunt zmei si arunca cu (cuvant urat) in toata lumea, unde nu exista respect pentru ceilalti forumisti. topicul se numeste totusi Rossi's Fan Club 46 te rog, nu mai intra aici daca rossi te face sa vomiti. dai impresia ca tu cauti doar cearta, alt lucru urat. ce am scris mai sus e valabil si pentru altii, se simt ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 am mai zis-o pe topicul asta si o repet. ce faci tu aici este foarte urat. este ca si cum ai intra in echipament Real Madrid intr-un bar FC Barcelona si ai incepe sa critici jucatorii barcelona (intr-un mod grosolan si urat dupa cum vad ca faci aici). chiar daca la unele chestii poti sa ai dreptate (sau nu), este lipsa de respect si de consideratie pentru ceialalti care sunt in bar si sunt supoerteri ai echipei favorite. aaa, dar stai, am uitat, asta nu e un bar, e internetul unde toti sunt zmei si arunca cu (cuvant urat) in toata lumea, unde nu exista respect pentru ceilalti forumisti. topicul se numeste totusiRossi's Fan Club 46 te rog, nu mai intra aici daca rossi te face sa vomiti. dai impresia ca tu cauti doar cearta, alt lucru urat. ce am scris mai sus e valabil si pentru altii, se simt ei. Mie imi e greata cand vad astfel de mesaje. Nu am suportat niciodata galeriile de fotbal, sa-ti sprijini pozitia prin astfel de analogii e la fel de stupid. Daca nu iti place ca intram si in acest topic, nu mai intra pe aceasta sectiune. It place logica asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 am mai zis-o pe topicul asta si o repet. ce faci tu aici este foarte urat. este ca si cum ai intra in echipament Real Madrid intr-un bar FC Barcelona si ai incepe sa critici jucatorii barcelona (intr-un mod grosolan si urat dupa cum vad ca faci aici). chiar daca la unele chestii poti sa ai dreptate (sau nu), este lipsa de respect si de consideratie pentru ceialalti care sunt in bar si sunt supoerteri ai echipei favorite. aaa, dar stai, am uitat, asta nu e un bar, e internetul unde toti sunt zmei si arunca cu (cuvant urat) in toata lumea, unde nu exista respect pentru ceilalti forumisti. topicul se numeste totusiRossi's Fan Club 46 te rog, nu mai intra aici daca rossi te face sa vomiti. dai impresia ca tu cauti doar cearta, alt lucru urat. ce am scris mai sus e valabil si pentru altii, se simt ei. Da, ok, n-am crezut ca se supara lumea asa de tare ca la gradinita. Eu fac eforturi sa-l plac pe Rossi, dar de fiecare data cand il vad ma enerveaza de numa-numa. In declaratii in schimb e simpatic. Mi-a placut in conferinta de prea de la Laguna Seca, cand un reporter i-a adus in vedere ca pe doctorul circuitului (sau cel desemnat) il cheama Rossi si cam ce-ar face el daca ar fi medicul cursei, le-ar da voie sa concureze lui Pedrosa si Lorenzo? Si el a zis: "aa.. Lorenzo si Pedrosa are unfit! Of course!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Mie imi e greata cand vad astfel de mesaje. Nu am suportat niciodata galeriile de fotbal, sa-ti sprijini pozitia prin astfel de analogii e la fel de stupid. Daca nu iti place ca intram si in acest topic, nu mai intra pe aceasta sectiune. It place logica asta? atunci handbal, ce vrei. nu ma uit la fotbal, dar sunt si oameni pasionati de sportul asta care-s foarte normali. eu vreau sa intru pe un topic unde sa discut cu ceilalti fani rossi, nu cu haterii rossi. ideea e ca nu aveti ce sa cautati aici. e ca si cum ai intra in p*** goala intr-un restaurant. e penibil. analogia asta iti place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Mie imi e greata cand vad astfel de mesaje. Nu am suportat niciodata galeriile de fotbal, sa-ti sprijini pozitia prin astfel de analogii e la fel de stupid. Daca nu iti place ca intram si in acest topic, nu mai intra pe aceasta sectiune. It place logica asta? Daca consoleaza pe cineva si galeriile de fotbal ma fac sa vomit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 ah, ca sa nu mai zic ca nu am zis de galerii de fotbal, ci de oameni care se duc intr-un bar sa bea un suc/o bere si care tin cu o anumita echipa. si asta va face greata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Pai nu ii sustine pozitia,.el la BB facea referire si nu la tine. .ti-a furat locul. acum nu mai esti tu principalul carcotas.simti lipsa de atentie?iti lipsesc discutile in contradictoriu?vrei sa fi tu numarul 1? Daca nu te poti da cu motorul macar pe forum sa fi si tu activ. Mie imi e greata cand vad astfel de mesaje. Nu am suportat niciodata galeriile de fotbal, sa-ti sprijini pozitia prin astfel de analogii e la fel de stupid. Daca nu iti place ca intram si in acest topic, nu mai intra pe aceasta sectiune. It place logica asta? Editat Septembrie 5, 2013 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 ..CU VOI...trece timpul mai repede hahhahahahah au pe ala.....il fghgshgg in gura pe rossi hahahahahah ma kak pe mien de ras;))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) atunci handbal, ce vrei. nu ma uit la fotbal, dar sunt si oameni pasionati de sportul asta care-s foarte normali. eu vreau sa intru pe un topic unde sa discut cu ceilalti fani rossi, nu cu haterii rossi. ideea e ca nu aveti ce sa cautati aici. e ca si cum ai intra in p*** goala intr-un restaurant. e penibil. analogia asta iti place? Nu, orice galerie fanatica, care nu accepta oameni au alte preferinte si cu opinii contrare, in mijlocul ei, imi face greata. In viata reala (=! virtuala) cand un loc imi provoaca greta il evit, dar aici e mai usor de tratat acest fenomen. Un bar, ca si acest forum/topic, e un spatiu public. Nu poti sa ai pretentii de exclusivitate, ca cea de mai sus. Mai demult unele comentarii de aici ma faceau sa ridic niste critici pertinente, si se gaseau mereu niste aiuriti care sa isi ia suspendari pt limbajul folosit. Pe vreme cand moderarea era si mult mai permisiva. Ar fi normal sa acceptati critica, e doar un alt topic pe un forum virtual. Si mie mi se pare ca B.B. cam exagereaza. Dar era un suporter Rossi pana nu demult, poate de aia reactioneaza mai visceral acum. Nici n-o sa mai observe zambetele si gesturile lui Rossi in cativa ani, stiu din experienta . Editat Septembrie 5, 2013 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Da, ok, n-am crezut ca se supara lumea asa de tare ca la gradinita. Eu fac eforturi sa-l plac pe Rossi, dar de fiecare data cand il vad ma enerveaza de numa-numa. In declaratii in schimb e simpatic. Mi-a placut in conferinta de prea de la Laguna Seca, cand un reporter i-a adus in vedere ca pe doctorul circuitului (sau cel desemnat) il cheama Rossi si cam ce-ar face el daca ar fi medicul cursei, le-ar da voie sa concureze lui Pedrosa si Lorenzo? Si el a zis: "aa.. Lorenzo si Pedrosa are unfit! Of course!" mama ce imi vine sa vomit.....pe oameni dinastia ca tine @B.B. pai cum mai scamatorule pana acum spuneai ca nu ai nimic cu Rossi,ci doar cu fanii lui(funboy-smul Rossi) si acum iti arati adevaratul farzau.il faci in toate felurile si ai boala pe el. hai sictir ca-mi faci scarba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Iti raspund pe topicul celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 am mai zis-o pe topicul asta si o repet. ce faci tu aici este foarte urat. este ca si cum ai intra in echipament Real Madrid intr-un bar FC Barcelona si ai incepe sa critici jucatorii barcelona (intr-un mod grosolan si urat dupa cum vad ca faci aici). chiar daca la unele chestii poti sa ai dreptate (sau nu), este lipsa de respect si de consideratie pentru ceialalti care sunt in bar si sunt supoerteri ai echipei favorite. aaa, dar stai, am uitat, asta nu e un bar, e internetul unde toti sunt zmei si arunca cu (cuvant urat) in toata lumea, unde nu exista respect pentru ceilalti forumisti. topicul se numeste totusiRossi's Fan Club 46 te rog, nu mai intra aici daca rossi te face sa vomiti. dai impresia ca tu cauti doar cearta, alt lucru urat. ce am scris mai sus e valabil si pentru altii, se simt ei. Eu as zice ca a intra intr-un bar FC Barcelona, in echipament Real Madrid, nu este un lucru urat, este de-a dreptul stupid. Cel mai stupid lucru pe care il poate face cel mai stupid suporter al Real-ului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 10, 2013 Autor Share Postat Septembrie 10, 2013 (editat) Eu sper sa il vedem pe podium la misano.sunt curios ce desen ve avea pe casca .eu am avut norocul sa mi-o schimb si acumm o am pe asta.modelul din presezon/teste iarna Editat Septembrie 10, 2013 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 La Misano, Rossi si Lorenzo vor avea pe M1 cutiile seamless! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 10, 2013 Autor Share Postat Septembrie 10, 2013 (editat) unde au anutat? La Misano, Rossi si Lorenzo vor avea pe M1 cutiile seamless! Editat Septembrie 10, 2013 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Am citit la niste spanioli care cam nimeresc ceea ce spun (motocuatro). Am dat mai multe detalii pe thread-ul cu cursa de la Misano. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 10, 2013 Autor Share Postat Septembrie 10, 2013 Am citit la niste spanioli care cam nimeresc ceea ce spun (motocuatro). Am dat mai multe detalii pe thread-ul cu cursa de la Misano. dupa ce au testat in august au preconizat ca o vor folosi dar nu se stia nimic clar. vedem vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Apropo de seamless - ma uitam la clipul de pe youtube de pe canalul oficial motogp, cu Yamaha on-board la silverstone. Suna cam ciudat motorul, si se cunostea clar sunetul cutiei seamless la schimbarile de treapta................ pana mi-am dat seama ca defapt e o Honda. Au gresit si au pus imagini on-board tot cu o Honda, iar in titlu au scris Yamaha. Clipul e aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 10, 2013 Autor Share Postat Septembrie 10, 2013 Pai asteptam videoclipul cu honda sa auzim defapt yamaha :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 La Misano, Rossi si Lorenzo vor avea pe M1 cutiile seamless! super vesti! speram doar sa nu fie probleme cu fiabilitatea Eu sper sa il vedem pe podium la misano.sunt curios ce desen ve avea pe casca .eu am avut norocul sa mi-o schimb si acumm o am pe asta.modelul din presezon/teste iarna tare casca sa o porti sanatos! si eu trebuie sa mi-o schimb curand. e o corsa? de unde ti-ai luat-o? eu urmaresc de ceva timp fcmoto.de si ebayul insa inca nu sunt foarte multumit de pret, as mai astepta sa scada nitel cam cat ai dat pe ea? daca e, scrie-mi pe PM te rog, sau aici, cum vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Apropo de seamless - ma uitam la clipul de pe youtube de pe canalul oficial motogp, cu Yamaha on-board la silverstone. Suna cam ciudat motorul, si se cunostea clar sunetul cutiei seamless la schimbarile de treapta................ pana mi-am dat seama ca defapt e o Honda. Au gresit si au pus imagini on-board tot cu o Honda, iar in titlu au scris Yamaha. Clipul e aici: Hondamaha cum ziceau ficiorii la comments. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 11, 2013 Autor Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) tare casca sa o porti sanatos! si eu trebuie sa mi-o schimb curand. e o corsa? de unde ti-ai luat-o? eu urmaresc de ceva timp fcmoto.de si ebayul insa inca nu sunt foarte multumit de pret, as mai astepta sa scada nitel cam cat ai dat pe ea? daca e, scrie-mi pe PM te rog, sau aici, cum vrei. mersi e corsa.am primit-o cadou de ziua mea. E scumpa tare.Nu iti recomand sa o cumperi de pe net, pentru ca trebuie sa iti fie fixa.Vezi ca marimile sunt putin diferite la modelele astea.XS,S,SM,MS,MD,ML,LG,2XL Editat Septembrie 11, 2013 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate