Sari la conținut

Rossi's Fan Club 46

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu unul nu inteleg cum de Cruchlow pe o Yamaha de client ii tine fata in calificari...fata de o Yamaha de uzina, cu totul la zi...

Si nu cred ca lui Rossi nu i-ar place prima linie a grilei doar de dragul vremurilor cand depasea tot cand accidental ajungea pe 10-11...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu unul nu inteleg cum de Cruchlow pe o Yamaha de client ii tine fata in calificari...fata de o Yamaha de uzina, cu totul la zi...

Si nu cred ca lui Rossi nu i-ar place prima linie a grilei doar de dragul vremurilor cand depasea tot cand accidental ajungea pe 10-11...

Yamaha aia de client, chiar daca e specificatie 2012, nu e cu mult mai lenta decat cea de uzina, adusa la zi. Cu un pilot rapid, e capabila sa obtina si poleposition. Iar despre Rossi se stie ca nu e un pilot bun in calificari/antrenamente. Uita-te pe motogp.com sa vezi ce locuri a ocupat Rossi in calificari/antrenamente la Jerez, in trecut, cand era la yamaha. In antrenamente era pe locurile 5-7, iar in calificari in 2009 era pe 4 (la 7 zecimi in spatele lui Lorenzo), iar in 2010 tot pe 4.

Deci nu e de mirare ca nu pleaca maine din linia 1.

Link spre comentariu

Personal, gasesc ca e mai ciudat cum Dovi+Ducati sunt la 0.4s de Rossi, sau chiar in fata lui cum a fost in calificarile COTA parca...Adica imi e clar deja ca Dovi struneste Ducati-ul mai bine decat a facut-o Rossi, dar daca ne raportam la "constanta" Hayden, care si el a mai castigat ceva teren pe calificari fata de anul trecut, da impresia ca Ducati ar fi urcat putin... De aceea am pus mai devreme intrebarea (pe topicul Jerez) -> si-a mai revenit oare putin Ducati?

Yamaha aia de client, chiar daca e specificatie 2012, nu e cu mult mai lenta decat cea de uzina, adusa la zi. Cu un pilot rapid, e capabila sa obtina si poleposition.

Si as adauga ca ar trebui sa fie oricum peste Yamaha 2008, care avea si alta capacitate (800). Am comparat cu Y 2008 pt ca recordul pe circuit apartinand lui Laurentiu (1'38.189) a ramas inca in picioare.

Link spre comentariu

Desi spusese ca va participa (alaturi de Cal Crutchlow) in echipa Yamaha care va lua startul in cursa de 8 ore de la Suzuka (28 iulie), Vale s-a razgandit. A spus ca "implicarea dura si constanta in programul MotoGP l-a determinat sa renunte la competitia de anduranta".

oricum citisem undeva ca uraste cursele de anduranta :D

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Scotocind netul am dat peste asta si mi-am adus aminte de ce nu l-am inghitit niciodata pe Max Biaggi.... Din vremurile bune ale lui Rossica cand dadea praf cam la toti.... vom mai vedea vreodata asa ceva la el? http://www.youtube.com/watch?v=Qq8Cw7XfGug

Link spre comentariu

Pe scurt - nu, nu vom mai vedea :) Oricum faza e super cunoscuta - nu mai stiu in schimb daca Biaggi a fost penalizat in vreun fel pt intentia clara, ciobaneasca. Isi aminteste cineva?

Editat de vampiria_t
Link spre comentariu

Mai era o faza cand penalu ala de bIAGGI a venit din lateral in viteza si a dat cu piciorul in FireBlade-u lui Rossi!

Ala e inconstient?

Daca cadea Rossi la viteza aia si patea ceva grav?

Se dadea o penalizare sau il anchetau pt vatamare corporala grava...sau mai rau crima cu premeditare?

Acuma serios...tin minte faza aia...in locul lui Rossi luam furca de la mobra si ii dadeam cu ea una peste bot sa se invete minte Penalu dracului!

Link spre comentariu

Cati piloti stiti sa se fi oprit in timpul cursei sa se pise si apoi sa mai si castige cursa! :))))

Link spre comentariu

Cati piloti stiti sa se fi oprit in timpul cursei sa se pise si apoi sa mai si castige cursa! :))))

În timpul cursei niciunul, nici măcar Rossi, The Great Entertainer. Faza aia e o caterincă făcută după ce a cîștigat deja, pe turul de onoare ( a fost bună, oricum ) . :D

Editat de bibi
Link spre comentariu

Cati piloti stiti sa se fi oprit in timpul cursei sa se pise si apoi sa mai si castige cursa!

Chiar trebuie sa fi de 3 ani sa crezi asa ceva :) Nu tot ce zboara se mananca...Daca "desteptul" care a pus descrierea "Rossi pissing in the midlle of the race" ar fi zis ca Rossi a concurat cu buda in brate si pantalonii in vine - l-ai fi crezut? ;)

Editat de vampiria_t
Link spre comentariu

Faza aia e o caterincă făcută după ce a cîștigat deja, pe turul de onoare ( a fost bună, oricum ) . :D

Nu urmaream cursele pe vremea aia, si nici nu stiu cat timp a stat Rossi in toaleta. Insa ma intreb cat la suta din ea a fost caterinca, si cat realitate... :) asta fiindca vazusem un interviu cu Rossi (si mi-a ramas in minte), in care vorbea si despre niste faze amuzante. Si a zis el, ca i s-a intamplat sa ajunga pe grila (inaintea startului), si sa aiba nevoie la toaleta. Cei din echipa il intrebau: "pai n-ai fost si acum 5 minute?" iar el zicea ca il trece iar :D Deci n-ar fi exclus sa fi avut mare nevoie la toaleta si dupa acea cursa.

Editat de bogdan_gba
Link spre comentariu

Asta il face unic...chestiile astea..."charisma"!

:P

Oricum MARE rider...dar nu cred ca cel mai mare!

Link spre comentariu

E cel mai mare,care inca concureaza.

Gibernau was a strong rival to Rossi midway through the last decade, winning eight Grands Prix across 2003 and 2004 to twice finish runner-up to the Italian while competing on the Gresini-run Telefonica Movistar Honda. The pair’s relationship was strained following a last-corner clash at the season-opening Spanish Grand Prix of 2005 in Jerez; eight years later, the Spaniard is keen for a reversal in Rossi fortunes following two difficult years for the multiple champion with Ducati Team.

"I have spoken with Valentino a couple of times and have told him I would like to see him win again," Gibernau, now 40, told motogp.com at the launch of the Andreani-MHS company headed up by MotoGP™ crew chief Juan Martinez.

"The truth right now is that, with the new guys, the new bikes and how the tyres and all of the electronics look to be working, I think the whole technique has changed a little bit and that is what is making it a tougher time for Valentino. It looks like there is a lot of traction on the edge of the corner and the corner speed is really high, so you don’t need to have the riding style that Valentino had when I was racing.

"I would like to see him fighting for the win again. I have great memories of all of those years. It was three or four years in which we battled for the championship really hard and I think they were the best years of my life. Like I say, I would like to see Valentino up there winning until he retires and I hope that this year he starts fighting for the championship again, or at least for some races."

asta e spusa de gibernau si nu de un forumist... bagati la cap.

Editat de gixxxer
Link spre comentariu

A ajuns sa i se faca mila de el si lui Gibernau?

Mila? Altii stau acasa cu familia... rossi concureaza inca..iar asta impune respect.dar tu nu ai habar ce inseamna sport de performanta decat din citite, ca sa nu mai vb de motociclism.

Topicul asta e ca proverbiala troaca...

Atunci fi tu mai destept decat noi si nu mai posta aici .

Link spre comentariu

Mila? Altii stau acasa cu familia... rossi concureaza inca..iar asta impune respect.dar tu nu ai habar ce inseamna sport de performanta decat din citite, ca sa nu mai vb de motociclism.

Acum e un act de eroism ca un pilot de acest calibru sa mai concureze la 34 ani?

Ce urmeaza, sa declare chiar si Lorenzo ca spera sa-l mai vada castigand o cursa pe Rossi?

P.S. Normal ca stiu doar din "citite", doar nu te pacalesti singur ca ai fi vreun sportiv de perfromanta.

Link spre comentariu