Cosmo Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 c tare poate sa fie schema coloristica la M.E.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 ....si eu as zice tot ducati trebuia sa faceti poll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 BMW F 800 R Chris Pfeiffer Edition Yamaha FZ1 Abarth Assetto Corse "... un model FZ1 preparat special cu suspensii Ohlins, jante Marchesini, discuri de frana Braking actionate de etriere monobloc Brembo, anvelope slick Pirelli Superbike si sistem de evacuare conic Akrapovic din titan. Editia mai are un capac monopost si este vopsita in culoarea alba cu o grafica rosie in stilul Abarth.. " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 nu am vazut hannspree-ul de 600, asa ca mam gandit sa il postez,mai ales ca e al meu ,eu normal am fost fan zuzuki am cam avut toate modelele,si cand lam vazut pe asta am renutat la k7 le meu (tot 600) desii ca dotari suzi e mai tare ,dar mia placut la honda asta f mult designul.cer scuze pozele nu sunt de cea mai buna calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Cu ocazia aniversarii a 50 de ani, Honda a comercializat VFR-ul 800 urmator : Tot din categoria VFR, citeam acum ceva timp despre un model pictat in culorile primelor Interceptor (superb). Nu stiu insa daca acest proiect s-a materializat: Tot din categoria editiilor speciale (desi, de aceasta data, cam off-topic): - Honda XL600V Transalp 50 th anniversary - La 10 ani de existenta a clasei GS, Bmw a produs in serie limitata GS Basic si GS Kalahari, copii aproape fidele ale modelelor G/S din anii `80: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2008 Prima data cand am vazut VFR-ul in doua culori (rosu, gri) pe moto.it am zis "asta sigur a fost busita" avand carenele alta culoare ulterior am aflta ca era vorba de o editie speciala. Interesant si Transalpul, stiam modelul dar nu ca a fost editie speciala; iar BMW-urile mi se par pentru nostalgici sau cei pasionati de old school Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 uite o editie speciala si-mi apartine Shark Riders Dragon Boss va saluta ! (va place ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 super! chiar azi ma gandeam cum ar arata o moto in "piele de dragon" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 GSX-R-ul de 1000 Moto GP Replica e strigator la cer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matei_matei Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) Monster Energy e criminal. Cu saua verde, discret... Unde e verdeee... nu e mai e loc de tocmeala Editat Noiembrie 17, 2008 de matei_matei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Suzuki GSX-R TT Replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Salve All ! cea mai noua aparitie este GSXR 1000 Special , 201 cai , motocicleta de strada, am sa revin si cu fotografii mai clare decat cele de acum ! Anuntul a fost publicat in SuperBike Italia nr 1. Pe internet nu am gasit nimic ,motocicleta costa 40.000 EURO, are in prezentare si lista cu optiunile de pe ea , este criminala , nu stiu daca exista ceva mai frumos pe piata decat acest model ! Este preferata meu ! Gsx R 1000 Special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) Foarte interesant topicul. Personal cel mai tare imi place ducati 1098 . Nu stiu cum ati uitat de vtr, dar l-am gasit eu Am mai gasit si alte cateva motociclete cum ar fi 600 RR movistar Gsxr600 movistar si cbr600 nastroazzuro Editat Noiembrie 22, 2008 de Bogdis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) Salve All ! cea mai noua aparitie este GSXR 1000 Special , 201 cai , motocicleta de strada, am sa revin si cu fotografii mai clare decat cele de acum ! Anuntul a fost publicat in SuperBike Italia nr 1. Pe internet nu am gasit nimic ,motocicleta costa 40.000 EURO, are in prezentare si lista cu optiunile de pe ea , este criminala , nu stiu daca exista ceva mai frumos pe piata decat acest model ! Este preferata meu ! Gsx R 1000 Special Tind sa cred ca e o editie limitata de prin Italia si mai cred ca te-ai entuziasmat cam tare. Nu vad nimic spectaculos la editia aia. Editat Noiembrie 23, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Tind sa cred ca e o editie limitata de prin Italia si mai cred ca te-ai entuziasmat cam tare. Nu vad nimic spectaculos la editia aia. este special .... optiunile de pe ea o fac speciala ! plus ca are o nuanta de culoare aparte !am sa postez si optiunile sa te convingi , Toma necredinciosul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Lasati-l pe suzukilifeanddanger, el culege fructe de sezon in Italia de pe gixxeru' lui:) Suzuki GSXR 1000 "Special" probabil n-a auzit de 1098R de Desmosedici RR, de MV Agusta + de celelalte modele prezentate pe threadul asta destul de interesant. La el totul se masoara in 'cai putere' (la roata ajutatoare eventual) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Lasati-l pe suzukilifeanddanger, el culege fructe de sezon in Italia de pe gixxeru' lui:) Suzuki GSXR 1000 "Special" probabil n-a auzit de 1098R de Desmosedici RR, de MV Agusta + de celelalte modele prezentate pe threadul asta destul de interesant. La el totul se masoara in 'cai putere' (la roata ajutatoare eventual) Doarme cata rautate ...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) Ok , revenim ontopic. Aprilia RS 125 Spain's No 1 Editat Noiembrie 24, 2008 de Pijama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Lasati-l pe suzukilifeanddanger, el culege fructe de sezon in Italia de pe gixxeru' lui:) Suzuki GSXR 1000 "Special" probabil n-a auzit de 1098R de Desmosedici RR, de MV Agusta + de celelalte modele prezentate pe threadul asta destul de interesant. La el totul se masoara in 'cai putere' (la roata ajutatoare eventual) tu chiar vrei sa devii din nou (cuvant urat) .... apropo ai luat pemisul ! (cuvant urat) !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 tu chiar vrei sa devii din nou (cuvant urat) .... apropo ai luat pemisul ! (cuvant urat) !!!! Nu,l-am picat iar pt neprezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Daca Honda are HRC si Repsol; Kawasaki are Monster Energy da si aici ai uitat de taticul lor : Kawa Ninja® ZX™-14 Monster Energy® Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 n-are sa verde, n-a facut nik! -50 cai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Na uitati aici GIXXEr! Editat Noiembrie 28, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 La ZX14 Monster Energy ala ...ce i-au pus in plus in afara de schema de culori? Rizoame? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Uitasem de asta > Derbi Mulhacen Cafe 659 Angel Nieto Limited Edition Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate