Sari la conținut

Editii Speciale

Pijama
 Share

Postări Recomandate

Vizitator _Raul_

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani, Honda a comercializat VFR-ul 800 urmator :

post-3763-1226734549_thumb.jpg

post-3763-1226734556_thumb.jpg

Tot din categoria VFR, citeam acum ceva timp despre un model pictat in culorile primelor Interceptor (superb). Nu stiu insa daca acest proiect s-a materializat:

post-3763-1226734687_thumb.jpg

Tot din categoria editiilor speciale (desi, de aceasta data, cam off-topic):

- Honda XL600V Transalp 50 th anniversary

post-3763-1226734851_thumb.jpg

- La 10 ani de existenta a clasei GS, Bmw a produs in serie limitata GS Basic si GS Kalahari, copii aproape fidele ale modelelor G/S din anii `80:

post-3763-1226734859_thumb.jpgpost-3763-1226734865_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 134
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prima data cand am vazut VFR-ul in doua culori (rosu, gri) pe moto.it am zis "asta sigur a fost busita" avand carenele alta culoare :drink: ulterior am aflta ca era vorba de o editie speciala.

Interesant si Transalpul, stiam modelul dar nu ca a fost editie speciala; iar BMW-urile mi se par pentru nostalgici sau cei pasionati de old school :moto:

Link spre comentariu

Salve All ! cea mai noua aparitie este GSXR 1000 Special , 201 cai , motocicleta de strada, am sa revin si cu fotografii mai clare decat cele de acum ! Anuntul a fost publicat in SuperBike Italia nr 1. Pe internet nu am gasit nimic ,motocicleta costa 40.000 EURO, are in prezentare si lista cu optiunile de pe ea , este criminala , nu stiu daca exista ceva mai frumos pe piata decat acest model ! :lol: Este preferata meu ! Gsx R 1000 Special

post-41960-1227361512_thumb.jpg

post-41960-1227361534_thumb.jpg

Link spre comentariu

Foarte interesant topicul. Personal cel mai tare imi place ducati 1098 :lol:. Nu stiu cum ati uitat de vtr, dar l-am gasit eu :laugh: Am mai gasit si alte cateva motociclete cum ar fi 600 RR movistar Gsxr600 movistar si cbr600 nastroazzuro

post-2725-1227368546_thumb.jpg

post-2725-1227368581_thumb.jpg

post-2725-1227368620_thumb.jpg

post-2725-1227368644_thumb.jpg

post-2725-1227368872_thumb.jpg

Editat de Bogdis
Link spre comentariu

Salve All ! cea mai noua aparitie este GSXR 1000 Special , 201 cai , motocicleta de strada, am sa revin si cu fotografii mai clare decat cele de acum ! Anuntul a fost publicat in SuperBike Italia nr 1. Pe internet nu am gasit nimic ,motocicleta costa 40.000 EURO, are in prezentare si lista cu optiunile de pe ea , este criminala , nu stiu daca exista ceva mai frumos pe piata decat acest model ! :lol: Este preferata meu ! Gsx R 1000 Special

Tind sa cred ca e o editie limitata de prin Italia si mai cred ca te-ai entuziasmat cam tare. Nu vad nimic spectaculos la editia aia.

Editat de paul_biker
Link spre comentariu

Tind sa cred ca e o editie limitata de prin Italia si mai cred ca te-ai entuziasmat cam tare. Nu vad nimic spectaculos la editia aia.

este special .... optiunile de pe ea o fac speciala :laugh: ! plus ca are o nuanta de culoare aparte !am sa postez si optiunile sa te convingi , Toma necredinciosul ! :lol:

Link spre comentariu

Lasati-l pe suzukilifeanddanger, el culege fructe de sezon in Italia de pe gixxeru' lui:)

Suzuki GSXR 1000 "Special" probabil n-a auzit de 1098R de Desmosedici RR, de MV Agusta + de celelalte modele prezentate pe threadul asta destul de interesant. La el totul se masoara in 'cai putere':laugh: (la roata ajutatoare eventual)

:lol: Doarme cata rautate ...!!!

Link spre comentariu

Lasati-l pe suzukilifeanddanger, el culege fructe de sezon in Italia de pe gixxeru' lui:)

Suzuki GSXR 1000 "Special" probabil n-a auzit de 1098R de Desmosedici RR, de MV Agusta + de celelalte modele prezentate pe threadul asta destul de interesant. La el totul se masoara in 'cai putere':laugh: (la roata ajutatoare eventual)

tu chiar vrei sa devii din nou (cuvant urat) .... apropo ai luat pemisul ! (cuvant urat) !!!!

Link spre comentariu

2006YZF-R1LE.jpg

Editie aniversara (50 ani).

Printre altele, suspensii Ohlins, roti Marchesini.

Mai multe detalii aici:

http://www.motorbike-search-engine.co.uk/2006_Bikes/r1sp.php

zx10r_replica_motogp.jpg

O editie pe care o au 50 de fericiti posesori.

Din pacate e strict secreta, aici e singurul loc mai explicit:

http://www.motoblog.it/post/6751/kawasaki-...motogp-replica/

Link spre comentariu

Yamaha R1 50th Anniversary Edition este una si aceeasi cu Yamaha R1 SP?

Eu asa stiu, dar evident pot gresi..

Asta zic ei:

"The new YZF-R SP is a fitting tribute to Yamaha's 50 years of production of some of the world's most innovative and exciting motorcycles"

Link spre comentariu