Sari la conținut

Intalnirile Anului 2005


Smokey
 Share

Unde v-ati simtit cel mai bine?  

205 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 52
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

daca va fi mai fain ca anu asta aveti laude de la mine!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La Ploiesti Targoviste si Mizil s-a observat CLAR tenta NECOMERCIALA.

 

Intrunirile UCMR se stie ca sunt comerciale.

 

Eu m-am cam saturat de intruniri si am zis ca nu mai merg, dar fiindca i-am promis Iscariotului ca ajung la Tg... am fost. NU REGRET NIMIC. A fost caterinca 100%.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In opinia mea trebuia introdus shi intalnirea de la Bucureshti asha neoficiala cum a fost ca doar nu este site-ul oficial al UCMR.

 

Am fost la:

Ploiesti

Constanta

Tg. Secuiesc

Mizil

Bucuresti

Targoviste

 

Dintre cele de mai sus am ales Ploieshti. Nu pot sa spun ca nu m-am simtzit extraordinar la toate intrunirile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai anu asta aleg Ploiestiul in locul Brasovului datorita numelor care au aparut pe scena si un punct minus pentru brasov a fost spatiul mult mai mic fata de anul trecut!

DAR a fost superb la ambele

Ploiesti 1

Brasov 2 :cheers: :banana:

Editat de AlinAzuga
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

avand in vedere ca anul acesta am fost la: ploiesti, tg secuiesc, targoviste, cluj, sibiu, brasov ...........conduce detasat clujul cu intalnirea publica unde ne-am simtit excelent :banana: :cheers:

 

De unde stii tu? Ca te-ai tirat sambata dimineata la hotel :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca toata lumea se lauda, ma laud si eu.. NU am fost la nici o intalnire :)).. am vazut doar pregatirile celei de la Iasi ca na, s-a suprapus peste o plecare a mea din localitate (concediu si bilete luate) asa ca n-am avut ce face...

 

poate, daca garcea se indura si de mine si-mi da un chestionar sa scot 22 la sala si nu 21 ca data trecuta, la anul particip la cat mai multe.. as vrea sa vad intalnirea de la Targoviste tinaind cont ca sunt din zona...

 

La Ploiesti mi-a placut atat cat am stat (cat a durat concertul Phoenix). Si de fapt, am fost cu masina dar nu se pune.. :banana:

 

Asadar, Asfalt Uscat si la anul sa ne vedem la cat mai multe... ca benzina este... daca nu, spargem o conducta :D :cheers:

Editat de Big Trouble
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca un incepator ce sunt, am fost la Ploiesti, Cluj si Brasov... Ok, la Brasov am fost si anul trecut si sunt impresionat ! M-am simtit foarte bine, totul a fost de nota 10: organizarea, locatia, preturile, concertele (VDV, Cargo, OCS, Iris si Conexiuni pe aceasi scena, my friends!!!), parada si fetele (pentru cine a stiu unde sa se uite :cheers:).

 

Votul meu se duce direct la Brasov ! 10+ !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar mi-ar placea sa vad la o intrunire ( nu la a noastra - nr: Targoviste ), reactia la muzica house. La anul, daca obtii acceptul vreunui organizator sa puna house, dar nu o melodie-doua, ci o ora-doua, sunt primul care vin. Promit.

Sunt de acord, sunt destui "mouse in house" pe la intruniri, dar cred ca si ei s-ar minuna daca ar auzi asa ceva la intruniri. O surpriza placuta, dar tot surpriza ar ramane.

Nu cred ca sunt multi organizatori de intruniri care sa experimenteze house. Parerea mea. Nu ca ar fi mare chestie, dar, stiu si eu, prin traditie, cand spui intalnire de motociclisti, spui rock.

La Sibiu, acum 3 ani, a cantat nenea ala cu parul alb niste folk, si era 3 dupa-amiaza, si era cald, si a cantat singur. Era altceva decat rock.

House-ul asta are ceva mai multa energie, poate n-ar strica niste reprize, de vazut cat de lungi sau scurte.

 

S-a intamplat deja ... La intrunirea de la Carei (Satu Mare) ... si nu a patit nimeni nimic :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o diferenta: mi-a placut mult mai mult metoda de diferentiere la intrare de la targoviste vs. Brasov..

...unde au venit multi copii cu scutere care nu au fost lasati sa intre din cauza cretinilor de la PhillipMorris..S-a mai discutat pe aici despre tampenia cu sponsorii, n-am cuvinte...niste boi....ar trebui interzisa iesirea pe strada pana la 18 ani ca sunt chistoace pe jos.. :cheers:

Si amanuntul cel mai important : LA BV nu s-a stiut de porcaria asta pana nu ajungeai la poarta sa dai banii si sa ti se ceara buletinul.Eu mai luasem niste copii cu scutere cu mine din codlea, sunt maniaci dupa motoare.Erau innebuniti sa vada si ei motoare si atmosfera creata de motociclisti...am ajuns acolo, au stat la poarta...in acelasi timp unii<18 ani intrau pe principiul nepotismului si PCR...jenant. Daca cei din Brasov vor gasi ca sponsor o biserica, nu mai intram nici unul , ca suntem satanisti pe motoare...Daca sunt interesati, recomand oragnizatorilor sa contacteze Patriarhia Romana, au fonduri enorm de mari..

:banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anul asta am fost la 2 Intilniri in Romania,

1. Odorheiul Secuiesc - pt. mine a fost aproape perfekt, m-am simtit foarte bine acolo, singurul punct negativ a fost o formatie de "new rock" (asta e hiphop cu ghitara electrica) nu inteleg ce a cautat acolo.

2. Satu Mare - si aici m-am simtit foarte bine numa cind s-a cintat Rap si Techno am fost nevoit sa pornesc motoru ca sa nu aud rahatul de "muzica"(asaceva e pt. discoteci nu pt. motociclisti ) in Rest a fost foarte bine.

 

m-as duce si la anul la aceste intilniri, din pacate nu stiu inca daca reusesc sa fiu atunci prin zona.

 

unde imi pare foarte rau ca n-am putut fi present au fost ambele intilniri din Timisoara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am fost la ploiesti ,cluj ,bacau ,tirgu secuiesc ,constanta,brasov..intrunirea de la ploiesti :salut ideea organizatorilor cu intrarea...organizare ok cu un minus, prea multi gura casca ,intrunirea privata de la cluj a fost o idee buna care din pacate nu a prins (mie unul mi-a placut),ceea publica a fost ok.bacau din pacate nu mi-a placut,tirgu secuesc a fost ok,constanta o intrunire frumoasa(sunt constantean si m-am implicat in organizare,promit ca la anul o sa fie si mai bine).brasov... cea mai reusita intrunire.cu parere de rau pentru bucuresti!!!!!!!! de la an la an lucrurile merg din ce in ce mai bine.insa m-au dezamagit unele aspecte la majoritatea intrunirilor cum ar fii: in primul rind nerespectarea programului,spatii de cazare insuficiente,conditii de cazare si campare cam proaste la preturi piperate.dar la final TOTUL E BINE CIND SE TERMINA CU BINE. ASFALT USCAT SI LA CIT MAI MULTE INTRUNIRI PE VIITOR!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A te simti bine sau nu la o intrunire tine in primul rind de starea ta de spirit si de prietenii de care esti inconjurat . :cheers: Organizarea este si ea foarte importanta ,la fel si locatia dar eu unul apreciez mai mult participantii,oamenii din spatele nickurilor,meseriasii care fac minuni cu ingeniozitatea lor si dau viata fiarelor. O nota proasta dau organizatorilor care sint in mod evident preocupati de profit si uita niste notiuni de baza cum ar fii :asigurarea unui climat linistit noaptea dupa epuizarea concertelor ptr ca toata lumea sa se poata odihni mai ales in ultima noapte,refuzul de a furniza bautura persoanelor care au intrecut masura si care prin manifestarile lor creaza disconfort celorlalti,asigurarea unei minime asistente medicale etc. In ceea -ce priveste muzica cred ca ar trebui diversificata oferta ptr ca sint sigur ca sint mult mai multe preferinte.DACA TOT PLATIM UN BILET DE INTRARE CRED CA AR TREBUI SA ASCULTAM SI ALTCEVA DECIT ROCK !Asadar nu pot fi decit impartial in privinta acestor intruniri. ! :banana:

Numai bine !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fratilor, eu cred ca am cam uitat de SPIRITUL de motorist - poate (in mintea mea de Rookie-) cel mai important lucru care ne leaga...

 

Ma uit pe forumul asta si nu vad altceva decat critici meschine, clasamente de 2 lei vechi, rautati si tot felul de tampenii vizavi (nu sariti cu vis-a-vis ca s-a introdus ca neologism in Lb. Romana) de toate intrunirile de anul asta ! Nu-mi vine sa cred cat de romani sindicalisti si fraieri sunteti/suntem !

 

Cati dintre cei care posteaza pe aici s-au implicat macar cu o vorba, cu un sfat in organizarea unei intruniri ??!!! Nu va convine ca sunt intarzieri in program, nu va convine ca e pretul mare la intrare, ca a fost sau n-a fost house, ca mici au fost arsi si berea prea rece, ca a plouat sau ca a fost soare sau ca nu ati stat ca la Marriot ! Fuck !!! Ati uitat ca acum cativa ani o intrunire insemna sa ne strangem 4-5 prieteni si sa ne dam cu motoarele ?

 

Voi nu v-ati saturat sa tot carcotiti ca niste babe la menopauza in loc sa va bucurati exact de faptul ca "riding with the wind" nu inseamna sa ai program ca la o gradinita germana, ci dimpotriva... sa te bucuri ca soarele te insoteste pe asfaltul soselelor, sa nu-ti pese de timp sau de spatiu, sa gonesti cu vantul in par si sa strigi cat poti ca ESTI DIFERIT ! Multi dintre voi nu sunt cu nimic diferiti de arhetipul romanului care sta in tribuna si striga la jucatori ca joaca prost - eu m-am saturat !

 

P.S.

 

De mult timp prefer sa ma dau singur cu motorul meu... Desi e neamt, i se rupe la piston de ploaie (sau chiar ninsoare cateodata), de programe sau de locul und il parchez ... e fericit sa-l plimb cu 40 sau cu 160 km/h si nu e niciodata suparat pe nimeni care il invita la o intrunire cu semenii lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

berea prea rece

 

Cred ca vrei sa spui " Berea prea calda ".

 

Cat despre intalniri ... in luna August eu am facut scoala de soferi iar moto inca n-am.Sigur anul viitor voi veni la cel putin una dintre multele intalniri ce se vor organiza .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

The Rookie are in mare parte dreptate insa nu inseamna ca cei ce se plang de una sau de alta nu sunt motociclisti si ei.Desi nu sunt de acord cu introducerea orelor de ,,stingere'' ,trebuie sa recunoastem ca unii sunt mai sensibili ,mai comozi,au nevoie de ceva mai mult confort decat marea majoritate,chestii ce se modifica odata cu varsta.Dar daca te deranjeaza chiar atat de tare un lucru pe care vezi ca nu il poti schimba ori strangi din dinti ori te tii departe.Mie de exemplu poti sa imi pui boxele de la scena direct sub capatana si daca sunt rupt de obosit dorm neintors.Un amic a luat cafteala de la unii care nu puteau dormi,noaptea tarziu ,LA O INTRUNURE MOTO, ptr ca acestia aveau de parcurs dimineata nus' cate sute de km pana in Tg.Mures.Mi s-a parut de cacao,daca nici la intrunirile noastre( care ne consideram ,,altcineva'' ) nu ne permitem sa ,,zburam'' nitel sau -cat mai departe consider ca nu mai am la ce sa bat drumul..

Eu am votat Ploiestiul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda...anu' asta am fost la Ploiesti, Constantza si Sibiu. aa..si de 1 Mai la mare, nu in vama.

Doar la Ploiesti m-am dus special pt. intrunire.La Constantza m-am dus sa ma dau pe plaja..ca e fun, iar la Sibiu tocmai picasem sambata noaptea dupa o tura prin muntii Valcei, iar a doua zi m-am dus sa vad startul la RedbullRomaniacs.

Probabil ca la anu' voi proceda la fel, sa ma plimb pe munte sau in alta parte in detrimentul intrunirilor. :finger:

Prefer sa-mi irosesc timpul si banii pe coclauri, dar asta e doar o optiune personala. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...