Rhum Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 hai-hui citeste mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 cine mai zambea ca rontz? va spun eu. nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 pacat... odihneasca-se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Dumnezeu sa te aibe in paza Rontz !! Viata asta e atat de nedreapta si ii ia pe cei mai buni dintre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) Sincere condoleante.. Un om extraordinar.. Pacat, pacat!! De mii de ori, PACAT!! Ce putem face pentru familia sa? Imi tremura barbia.. imi curg lacrimi, involuntar.. cat de minuscule par intr-un astfel de moment toate nimicurile carora le acordam atata importanta.. Odihneste-te calare, Rontzule!! Ce putem face pentru familia sa? Editat Octombrie 13, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Nu imi vine sa cred ,speram ca maine se va dona sange si intr'un final se va face bine ,am fost coleg cu Raul si nu pot spune decat ca era un baiat/coleg/prieten extraordinar. R.I.P :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) nu Rontz...nu si tu... Editat Octombrie 13, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 hai-hui citeste mai sus am citit si am modificat...nu mai dadusem refresh de 10 min...tot nu-mi vine sa cred ((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) la naiba.... vineri ne-am salutat in trafic, probabil se ducea la servici... azi am aflat ca a avut accident... intamplator aveam si aceeasi zi de nastere... odihneasca-se in pace... Editat Octombrie 13, 2008 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Nu imi vine sa cred ,speram ca maine se va dona sange si intr'un final se va face bine ,am fost coleg cu Raul si nu pot spune decat ca era un baiat/coleg/prieten extraordinar. R.I.P :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 RIP ... fir-ar sa fie de treaba, daca tragea masina pe dreapta si dormea o ora poate nu se intampla ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicenzo Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Am crezut ca e o gluma proasta.....doamne rontz....unul dintre cei mai autentici oameni pe care i-am cunoscut....nu pot sa cred..........mare pacat.....am pierdut cu totii un mare om.....condoleante familiei....mult prea devreme te-ai dus rontz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 un baiat foarte de treaba... pacat... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Drum bun pritene, drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca pe Rontz. Mare durere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Sincere condoleante.. Un om extraordinar.. Pacat, pacat!! De mii de ori, PACAT!! Ce putem face pentru familia sa? Imi tremura barbia.. imi curg lacrimi, involuntar.. cat de minuscule par intr-un astfel de moment toate nimicurile carora le acordam atata importanta.. Odihneste-te calare, Rontzule!! Ce putem face pentru familia sa? Am putea strange niste bani pt familia lui, sigur au nevoie pt inmormantare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Dumnezeu sa fie cu tine, Raul! cuvintele nu isi mai au rostul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 RIP..condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 ODIHNESCA-SE IN PACE !!!! ((((((((((((((((((((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 RIP ... fir-ar sa fie de treaba, daca tragea masina pe dreapta si dormea o ora poate nu se intampla ... Da, asa e. Poate daca nu facea naveta aiurea in tara, sculat la 5 dimineata, nu se intampla. Poate daca nu il ajungea oboseala nu se intampla. Forta asta de munca se gaseste si ea local, nu se trimit oamenii rupti de oboseala sa moara la volan. Hai, dati-mi ban! Si? Mi se falfaie intr-un stil crunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoFast Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Odihneste-te in pace Rontzule ....cuvintele sunt de prisos,ai plecat mult prea devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adie Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) Offf... Dumnezeu sa te odihneasca Rontzaila... o sa-mi dor de tine... :D Editat Octombrie 13, 2008 de Adie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate