cristache Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Duminica, 12.10.2008, am iesit la o plimbare un Suzuki DR 650, BMW 1200 GS, F 800 GS, F 650 GS pe urmatorul traseu: Buc-Tirgoviste-Fieni-Runcu-Cabana Leaota-Vf. Leaota-Valea Badenilor-Badeni-Tirgoviste-Buc. De la Runcu spre cabana si spre Vf. Leaota ne-am luptat cu vacile care nu prea vroiau sa urce pe niste torenti lasati de ape si nici pe grohotis... Dar pina la urma am izbutit... Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Frumoase locuri..vad ca ati avut si evenimente usoare...distractie ce mai...bravo voua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Lucrurile bune vin in portii mici cica. Scurt dar intens se vede ca a fost la voi. Nu la fel de scurta a fost unghia din gitul meu, dar ieri mi-am luat lantzul cel nou si miine sper sa il schimb.... O mai tine oare vremea buna si cu mine? Pina om apuca sa vedem cum o fi, aspirina tamponata va va ajuta sa treceti peste acele momente din viata ce va amitesc de Cabana Leaota.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Zilele astea de toamna insorite sunt cele mai bune pentru astfel de plimbari. Eu n-am avut cauciucuri adecvate, pentru ca erau atat de uzate cand m-am intors de la Enisala incat a trebuit sa le schimb si sa revin la cele de sosea. Am amanat achizitionarea unora noi pana la primavara. Pe de alta parte, din cauza ca nu a pouat de mult, dezavantajul nu a fost foarte mare. Am cazut de doua-trei ori din cauza asta si, bineinteles, nu am pagube . Au fost doua locuri unde nu treceam fara ajutor nici daca aveam crampoane. Traseul este partial poteca, de la stana de mai sus de Cabana Leaota pana sub varful Romanescu. Cand am dat de drumul pietruit din nou mi s-a parut autostrada. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 frumos.....si imi place ce dati cu "vacile" de planeta ...faina tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 frumos. va mai trebuie si a doua motoreta. cred ca DR-u cramponat a mers parfum pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 frumos. va mai trebuie si a doua motoreta. cred ca DR-u cramponat a mers parfum pe-acolo Nu chiar. Nu a trecut nici una neimpinsa. Si apoi intre DR si F800GS nu este nici o diferenta care sa avantajeze DR-ul, in afara de pret. In cazul de fata DR-ul avea avantajul unui calaret mai experimentat. Noi ne-am obisnuit unii cu altii si mergem in formatia asta. Sunt locuri pe unde Cristi (cu DR-ul) trece mai usor, sunt locuri pe unde eu trec mai repede, etc. Se compenseaza foarte bine. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Iar BRAVO ! ati facut toate astea in timp ce ma dadeam cu telescaunul in Predeal;am fost consemnat cu familia si in acest week; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogeasca Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Bogdane, suntem ca Stan si Bran in poza cu bradutul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Frumoasa plimbare! am urcat cu atv-ul si motocicleta pana la Cabana Leaota, am casa in comuna Runcu dar nu am inteles foarte bine cum a fost coborarea...pe ce drum, Valea Badenilor nu imi suna cunoscut, satul Badeni il stiu foarte bine. Frumoasa zona, data viitoare poate o sa particip si eu, mai cunosc cateva drumuri foarte frumoase tot in aceasta zona. Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Si apoi intre DR si F800GS nu este nici o diferenta care sa avantajeze DR-ul, in afara de pret. In cazul de fata DR-ul avea avantajul unui calaret mai experimentat. Iti zic eu cel putin 50. 50 * 1kg Oricum, n-am mai vazut atatea BMW-uri pe jos. Nu s-au zdrobit sub propria greutate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 sunteti cea mai tare gasca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 Multumim de aprecieri Raul... @ Mihai07 Eu cred ca toate motoarele au aceeasi greutate=200kg... Si la cererea Parapantistului si pentru cine e interesat pun si harta cu traseul facut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 @ Mihai07 Eu cred ca toate motoarele au aceeasi greutate=200kg... Greseala mea; nu stiu de unde am tras concluzia ca era vorba despre un 350. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Frumos,felicitari. Regret ca nu am aflat si eu de plecarea asta. Poate data viitoare, dar trebuie sa reglez tachetii ca nu-mi place cum suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) Frumoasa tura, felicitari. si eu am de gand sa fac un traseu in Leaota, plecare din Badeni - vf tancava- vf leaota- vf duda- cab padina - Cheile Zanoagei - Sinaia. Traseul asta l-am facut pe jos, dar nu mai tin minte daca este posibila coborarea la padina cu motorul. A fost careva pe acolo? Editat Octombrie 16, 2008 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 dar nu mai tin minte daca este posibila coborarea la padina cu motorul. Pentru motoarele noastre raspunsul este un nu raspicat. Si noi ne gandeam sa o luam incolo, dar nu era viabil, dupa cum am vazut la fata locului. De pe Leaota nu mai e drum. Se pare ca au fost niste baieti (printre care si Marcos) cu ascutitorile . S-au ratacit, au dormit la o stana ... Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 Si un filmulet: http://www.mototube.ro/view/883/iesire-de-duminica/ ...facut cu aparatul foto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ati bagat "ochiosu" in padure..... faina tura nu e cam greu bmw-ul pt ture of-road? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 Noi de obicei ne plimbam pe forestiere, dar de data asta a trebuit sa mergem si pe poteca...si da vacile sunt cam grele pt asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenspan Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Noi de obicei ne plimbam pe forestiere, dar de data asta a trebuit sa mergem si pe poteca...si da vacile sunt cam grele pt asa ceva... super tare ! imi pare tare rau ca nu am putut sa vin si eu de data asta ca imi era dor sa mai rup ceva pe ici pe colo. next time nu mai ratez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Duminica, 12.10.2008, am iesit la o plimbare un Suzuki DR 650, BMW 1200 GS, F 800 GS, F 650 GS pe urmatorul traseu: Buc-Tirgoviste-Fieni-Runcu-Cabana Leaota-Vf. Leaota-Valea Badenilor-Badeni-Tirgoviste-Buc. De la Runcu spre cabana si spre Vf. Leaota ne-am luptat cu vacile care nu prea vroiau sa urce pe niste torenti lasati de ape si nici pe grohotis... Dar pina la urma am izbutit... Poze: Maiculita, ce traseu! Si ce peisaje! Si ce ... tavaleala! Fain! Fain de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate