eugenbiscuitulhipiot Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Aici as vrea sa puneti poze cu comunistele voastre. Si daca ati putea sa puneti poze cu motoru' in starea in care era cand l-ati luat si cea actuala.... daca i-ati facut modificari. Eu deocamdata nu pot pune nici o poza ca mi-am luat abia ieri comunista. Dar voi pune si eu cat de curand.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 sa ai noroc la ea si cat mai multi khilometri fara incidente ,poze asi pune dar nu am Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Cam asa am luat-o... (e cam neclara poza...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenbiscuitulhipiot Postat Septembrie 22, 2005 Autor Share Postat Septembrie 22, 2005 Cam asa am luat-o... (e cam neclara poza...) e neclara rau poze... de-a dreptul invizibila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Ma fratilor de ce nu merg pozele???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Uite-o si pe frumoasa mea. Luni ma duc sa ii iau numerele. Pacat de vreme, ca o aud cum ma striga sa mergem sa dam o tura Uite-o si pe frumoasa mea. Luni ma duc sa ii iau numerele. Pacat de vreme, ca o aud cum ma striga sa mergem sa dam o tura Uite-o si pe frumoasa mea. Luni ma duc sa ii iau numerele. Pacat de vreme, ca o aud cum ma striga sa mergem sa dam o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 De ce dreaq nu merg pozele? Oricum... asta-i a mea in acte (deocamdata)... prin urmare nu mai e a mea :crack: La dreaq nu merg pozele de nici o culoare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Uite-o si pe frumoasa mea. Luni ma duc sa ii iau numerele. Pacat de vreme, ca o aud cum ma striga sa mergem sa dam o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Nu merg pozele ..........admin fa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenbiscuitulhipiot Postat Septembrie 22, 2005 Autor Share Postat Septembrie 22, 2005 ce porcarie... sa nu mearga pozele tocmai aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Poza cu "batrana doamna a soselelor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 alta poza cu Mobretina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenbiscuitulhipiot Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 in sfarsit au dat drumu la pus poze sa pun si eu cateva poze cu noua mea achizitie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Ar mai fi poze... dar cu alta ocazie Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 (editat) Pannonia lui Pannoniachopper Si Niprul Fat Ass Bandido Si Pannonia mea extrem de rara, model P21, 2 cilindri, 2 carburatoare, 15.000 rpm, 29 de cai, 250 cm3, ultima serie, fabricata in 1971, fabrica s-a inchis in '75... Editat Septembrie 27, 2005 de Pannoniachopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 turbo etz-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 (editat) uite si comunista mea. imi place cum merge deshi lumea (ZIDU' & Aleko ) imi reproseaza ca nu prea "ii dau in gura" in a 4a si merg prea incet... imi place asha cum e ea... albastra, cu 3 m de fum dupa ea si cu eternele baltzi de ulei din cutie in parcare PS: pozele sunt tot ale fostului propietar (Zorro ) - ce-i drept acum am crash baru indoit pe partea dreapta si doua semnale sparte dar le rezolv io saptamana asta... sa nu ma fac de ras cand merg pe la facultate cu ea. inca nu am reushit sa iau pozele pe care mi le-a facut aleko cu motorul meu ... deshi il tot bat la cap sa le dea pe mail Editat Septembrie 27, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Pun si eu cu Ij-ul meu Supraalimentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Ata ete Jawasaki ul meu .... Poze nu am cum arata cand am cumparat ... dar tobele, spatele eu am modificat si vopsit de mine Asfalt uscat ..... Ata ete Jawasaki ul meu .... Poze nu am cum arata cand am cumparat ... dar tobele, spatele eu am modificat si vopsit de mine Unul este facut acasa .....si celalalt in Cotton club in Cluj la locul intalnirilor saptamanale (eram eu primul .... de aceea e numai un singur motor) Asfalt uscat ..... a bagat de 2 ori ce am scris...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 unde va intalniti voi in cluj? vreau sa ma duc si io!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 cica in cotton club joi la ora 19 (sau p-acolo). Eu am fost odata si eram singuru de pe-acolo (ce-i drept ca la 18.30) . Mi-am strans catrafusele si am plecat cand am vazut ca nu ii nimeni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 (editat) mai pun o poza. io in fatza la etrusco. gata de plecare, indoind si mai mult cricul central PS: alveola (cel ce protesteaza pe fundal in stg) a speriat blitzul si d-asta am ochii roshi Editat Septembrie 28, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Iete ca pun si eu poze cu iubita mea comunista Eu sunt Alveola , ea este Leeloo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Asta este motocicleta mea, un IJ '56 Festival, care acum traieste a doua tinerete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Melancolic fiind...bag si eu doua din primele mele iubiri... Rare modele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate