PreciouS Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 Pentru incantarea OCHIULUI.................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 Desingul super,dar toba aia nu imi place deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 cbr 1000 rr ma shi miram...e mishto mai ales cea repsol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 marfa motor frate au scos-o. imi place culoarea la nebunie cea rosu cu negru. marfa de marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 12, 2005 Autor Share Postat Octombrie 12, 2005 arata de nu se poate, parerea mea............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
im0rtel Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 imi place modul in care a fost plasata toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 16, 2005 Autor Share Postat Octombrie 16, 2005 super ingenios, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Imi place cum arata bijuteria...imi plac si tobele adica e ceva ce nu imi place????? Nu stiu poate nu am studiat destul...dar cred ca tot ce e facut dupa '98 adica stilul asta e putintel copiat cred eu de la R1 sau de la YZF Genesis...cel putin fata si spatele ridicat al motocicletei... Poate imi spune-ti si voi cei mai cu experienta ca eu sunt micut in ale moto ce parare aveti de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 16, 2005 Autor Share Postat Octombrie 16, 2005 noi incepatorii asteptam pareri avizate! :lol: va rugam, luminati-ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Bine gandit "doctorii" sa invete copilasii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 ultima "Fireblade" e 954RR. asta e doar CBR Rider poti sa-ti faci avatarul sa se opreasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Nu prea din pacate...asa e conceput.Dar de ce?Nu da bine?A stiu se vede un pic nasol si poate si un pic cam fragmentat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 daca vreti sa aflati mai multe informatii despre cbr de 1000. veti putea citi mai multe in numarul pe februarie al revistei univers moto. (175 cp etc..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 fara suparare,dar am aceeasi parere ca si 'RI der'-se aseamana foarte mult cu R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Este SUPRTAREEEEEEEE!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 ultima "Fireblade" e 954RR. asta e doar CBR Rider poti sa-ti faci avatarul sa se opreasca? Din cate stiu eu si CBR 1000 RR e tot "Fireblade". Numele nu a murit odata cu 954 RR. Doar nu-s nebuni astia sa renunte la un nume care a facut istorie si care face orice fan de speedere sa ofteze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 FRUMOASA FOC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 e tare motorul,dar mai frumos e R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 frumos, da inima mea tot un gixer doreste mai mutl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 nu este, nici de departe, la fel de frumoasa ca un r1 2006 sau ca un gsxr k6 si este, de departe, cea mai puturoasa dintre toate vitezanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 hai mai stege, chiar asa de odioasa ti se pare, si lipsita de personalitate?? fii si tu o secunda impartial... eu o consider o motocicleta deosebita la fel ca multe altele si nu cred ca este cazul sa comentam cum ca ar fi puturoasa fiindca are cu 5-10 cai mai putin ca altele, oricum nici unul din noi astia care ne dam cu parerea nu am fi in stare sa scoatem de la ea ceea ce poate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 hai mai stege, chiar asa de odioasa ti se pare, si lipsita de personalitate?? fii si tu o secunda impartial... eu o consider o motocicleta deosebita la fel ca multe altele si nu cred ca este cazul sa comentam cum ca ar fi puturoasa fiindca are cu 5-10 cai mai putin ca altele, oricum nici unul din noi astia care ne dam cu parerea nu am fi in stare sa scoatem de la ea ceea ce poate.... ca bine zici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 eu o consider o motocicleta deosebita la fel ca multe altele si nu cred ca este cazul sa comentam cum ca ar fi puturoasa fiindca are cu 5-10 cai mai putin ca altele nu de aia e puturoasa (sincer nici nu stiu cati cai are) e puturoasa pentru ca are 3 secunde mai mult pe circuit fata de noul zx10r si 2 fata de gsxr-ul k5 sau r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 E motor de motor,ce mai ziceti ba k e puturoasa ba k e odioasa,daca a-ti avea-o sa vad ce ati mai comenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Colonele' cifrele pe care le dai tu au 2 mari defecte: 1. sunt din comunicatul de presa Kawasaki 2. se refera la generatia veche de Fireblade Noul 'Blade este atat de puturos, incat a casigat prima cursa din Superbike. Daca simti nevoia iti explic regulamentul. In aceeasi idee, CBR600RR a dat fum in nas noului R6 in cursa Supersport. Multi nu stiu asta, insa Honda straluceste la capitolul ciclistica. PS: ca tot ridici in slavi pe Kawa, stiai ca la lansarea oficiala de anul asta 2 piloti au culcat motoarele???? Nu o sa vezi asa ceva la Honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate