Fulguletz Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) La 1 zi dupa Actiune de motociclisti in Slatina, in Bals, duminica seara un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un R6 care avea in jur de 120 km/h. Copilul a murit pe loc, iar pilotul a scapat cu cateva julituri. RIP copilului nevinovat Editat Noiembrie 3, 2008 de Fulguletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 La 1 zi dupa Actiune de motociclisti in Slatina, in Bals, duminica seara un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un R6 care avea in jur de 120 km/h. Copilul a murit pe loc, iar pilotul a scapat cu cateva julituri. RIP copilului nevinovat pacat de baiat rip dar motociclistul e cu acte in regula , ca in ultima vreme zmeii de genu nu avea prea multa treaba cu motociclismul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 da, cu acte in regula si la al 3-lea accident in oras. am mai postat eu despre el cu un cbr mai prin vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Pacat ca din accidentele astea rezulta oameni care mor nevinovati, doar ca s-au aflat in calea unui tampit care nu a stiut sa-si stapaneasca calutii putere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thinshade Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 doar ca s-au aflat in calea unui tampit care nu a stiut sa-si stapaneasca calutii putere! Tampitul ala ar trebui sa infunde puscaria. Pe viata. Chiar daca si eu sunt motociclist, si tampitul ala la fel ... dar sa omori un copil pe trecerea de pietoni ... a luat o viata nevinovata, a distrus o familie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 asa se intampla cand motocicleta a ajuns un mod de a de lauda la prieteni... parca si vad... aveam 180 pe nu stiu ce strada, si l-am facut pe unu cu BMW-ul RIP copilului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Pacat. R.I.P. baietelului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 RIP! Macar de-am invata ceva din toate c*c*turile astea de se intampla zilnic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikazemc Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Imi pare foarte rau pentru copil si nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor lui! Sper ca asa evenimente sa nu se mai intample ! Nu stiu de altii dar e normal sa sa incetinesti la orice intersectie si trecere de pietoni ... iar viteze astronomice in oras nu isi au rostul ! Motociclistul imi este prieten dar acest eveniment ma lasa fara cuvinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 tare mi-as dori sa intre si zmeul ala de pe motor sa ne ilumineze si pe noi dobitocu naibii ce dracu cauta cu 120km/h in oras.Cea mai mare pedeapsa pe care o poate primi e ca cineva din familia lui sa moara in acelasi mod cum a murit baietelul ala!Poate o sa ziceti ca sunt dus cu capu...dar el a omorat un copil nevinovat care nu a vea nici o vina ca s-a aflat pe trecerea de pietoni cand ala se dadea zmeu prin oras!R.I.P baietelului!Nici nu ne putem imagina ce e in inima familiei baietelului!Degeaba facem zeci de campanii........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Unele situatii sunt pardonabile indiferent de cine cauzeaza accidentul dar in cazul de fata, cand motoristul se afla deja la a treia abatere nu mai poate fi vorba de clementa (nici macar morala). Trebuie sa-si asume consecintele faptelor sale, din pacate. Pacat de viata pustiului irosita inutil a carui familie, de acum incolo, mai mult ca sigur ca va deveni anti-motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Bai frate... De ce masa nu se duc colegii nostrii de trafic pe doua roti, sau pe patru, undeva in camp, daca-i manca in c.ur si-l palma, si sa-si fuck.a viata lor, nu pe a altora. Doamne fereste... Si ne mai miram ca suntem luati la goana cu bate pe drum national de cate un pieton suparat... RIP copilului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Imi pare foarte rau pentru copil si nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor lui! Sper ca asa evenimente sa nu se mai intample ! Nu stiu de altii dar e normal sa sa incetinesti la orice intersectie si trecere de pietoni ... iar viteze astronomice in oras nu isi au rostul ! Motociclistul imi este prieten dar acest eveniment ma lasa fara cuvinte. trist e ca azi la ora 11:00 parintii inca nu stiau. politia inca ii cauta sa ii anunte. tata e prof la scoala unde era copilul si asa se zvonea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 in orice caz..pe un R 6 e de asteptat..ajunge destul de repede la 120! totuis, mergi pe circuit sau pe Autorute! parerea mea...sa mearga direct la bulau! sa stea acolo ceva vreme! am intzeles ca si acolo e ceva adrenalina! R I P ! nu vreau sa mi imaginez prin ce trece familia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thinshade Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 parerea mea...sa mearga direct la bulau! sa stea acolo ceva vreme! am intzeles ca si acolo e ceva adrenalina! Nici tot sapunul din lume scapat pe jos la dushuri nu i-ar ajunge ca pedeapsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 RIP copilului ! nu e Balsul locul cel mai potrivit pt. a te da cu un ss. mai ales sa faci pe zmeul cand drumul e ingust ,aglomerat si plin de treceri de pietoni OFF TOPIC ;am vazut o gramada de bruneti care o ardeau fara casca la 100+ prin Craiova (va spun sigur ca-i o moda acolo mersul fara casca) -Le urez la toti ASFALT LUCIOS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ce dracu cauta cu 120km/h in oras am sa citez pe cineva de pe aici, parca are asta la semnatura :" Ipocrizia este luxul pe care ni-l permitem cu totii" Nici tot sapunul din lume scapat pe jos la dushuri nu i-ar ajunge ca pedeapsa. eu inteleg ca esti nou si vrei sa faci posturi, dar nu asa, esti TOTAL, TOTAL, Off-Topic informatii mai concrete referitoare la accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 pai ce informatii mai concrete vrei ? ) o mica schimbare insa, se pare ca nu era cu R6-le ci era cu un SV650, ca are mai multe moto tipul. si cum era ora 8 pm, copilul nu cred ca a apreciat bine viteza cu care se deplasa el, fiind foarte intuneric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 bai fiti impartiali.....motociclistul este vinovat a omorat un copil pe trecerea de pietoni deci e vinovat la puscarie cu el ,macar de ar fi asa . hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Pacat de omuletzul ala mic si nevinovat!RIP Cat despre berbec, multa ! Comentariile sunt de prisos!Inca un motiv de a da singuri cu firma in cap! 10 campanii se duc dreac din cauza unui retardat ca asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Doamne fereste!! Unde naiba le e mintea retardatilor astia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) RIP copilului !nu e Balsul locul cel mai potrivit pt. a te da cu un ss. mai ales sa faci pe zmeul cand drumul e ingust ,aglomerat si plin de treceri de pietoni OFF TOPIC ;am vazut o gramada de bruneti care o ardeau fara casca la 100+ prin Craiova (va spun sigur ca-i o moda acolo mersul fara casca) -Le urez la toti ASFALT LUCIOS ! eram asta vara in CRAIOVA! direct in centru, un bulevard mare 2 baietzasi mergeau turat , fara casca..numai la ochelari de soare!! in orice caz, la pariu ca o sa l scoata pe copil vinovat??? daca are mai multe moto..o sa vand 1 si scapa! Editat Noiembrie 3, 2008 de MotoPlus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 eram asta vara in CRAIOVA! direct in centru, un bulevard mare 2 baietzasi mergeau turat , fara casca..numai la ochelari de soare!! in orice caz, la pariu ca o sa l scoata pe copil vinovat??? daca are mai multe moto..o sa vand 1 si scapa! bah , ca sa scapi la faza asta iti tre muti bani ca sa muti accidentul de pe trecere , si depinde ce a scris militia in dosar intocmit la accident . cu toate ca e cam greu . nu era o baba care oricum nu o mai ducea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thinshade Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 eu inteleg ca esti nou si vrei sa faci posturi, dar nu asa, esti TOTAL, TOTAL, Off-Topic Daca ai vreo observatie de facut iti stau la dispozitie pe privat. Te asigur ca injur destul de bine. Daca alergam dupa posturi, vedeai cate unul de-al meu la fiecare sectiune, la fiecare topic. Asa ca tine-ti gura. Si nu stiam, se da vreun premiu la numarul de posturi ? De ce as face posturi multe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cappuccino Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 r.i.p ..... doar atat am de zis ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate