dhamzea Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 trebuie downloadate ambele fisiere (001 si 002) dupa care extragi din ambele fisierul video daca ai probleme da-mi pm si iti explic (dar de luni ) PS. eu folosesc 7zip, selectez fisierele pe care trebuie sa le dezarhivez si folosesc urmatoarea secventa de comenzi: "click dreapta" pe fisierele arhivate - selectez "7-zip" - selectez si click "extract here" de vazut le vad cu vlc Multzam fain ! Insa e nitel cam amestecat filmul, sunt prezentate cateva tehnici de pilotaj, insa unele sunt repetate de-a lungul acestui scurt metraj. Per total, e bun, poate fi luat in seama ca material "didactic". Mesaj completat Cel de-al 2-lea dvd , "Advanced Dual Sport Riding Techniques ", il are careva ? Sau aveti vreo adresa de torrent disponibila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 un curs frumos de vazut:2 Day School with Gary Semics - Motocross Techniques PS. ce se aude cu dualsportriding.com Mesaj completat Dual Sport Riding Techniques Multam pentru Dual Sport Riding Tehniques. Nu se gaseste si am sapat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) Un mic montaj realizat cu camere on board...: http://www.on-board.ro/video/199/Forest-Ride Editat August 17, 2009 de sfigmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerzson Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Daca a reusit sa ia cineva Dual Sport Riding Techniques il rog sa-l puna undeva ca am incercat deja de 3x din sursa originala de pe motorcyclemovie.blogspot.com si de fiecare data fisierele corupte ... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Daca a reusit sa ia cineva Dual Sport Riding Techniques il rog sa-l puna undeva ca am incercat deja de 3x din sursa originala de pe motorcyclemovie.blogspot.com si de fiecare data fisierele corupte ... Multumesc. Same here! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Same here! da, si la mine aceiasi faza, credeam ca nu mi s-a downloadat complet si le-am luat de vreo 3 ori. am incercat sa schimb si extensia, ca erau .001 si.002 cred ca trebuiau sa fie .zip mai asteptam cu interes alta versiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 acum 2 min le-am descarcat si sunt OK, mie nu mi-a dat eroare cu ce le dezarhivati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) cand apare romaniacs 2009 dvd-ul prin decembrie? 2008-ul este super tare,l-am luat de pe torent Editat Septembrie 18, 2009 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 acum 2 min le-am descarcat si sunt OK, mie nu mi-a dat eroare cu ce le dezarhivati? Eu am incercat si cu winrar si cu winzip. Aceeasi poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Eu am incercat si cu winrar si cu winzip. Aceeasi poveste. incearca cu 7zip este gratuit, insa trebuie sa mearga si cu winrar, arhiva este de tip ZIP, trebuie soar sa selectezi ambele fisiere si sa dai click dreapta dupa care alegi optiunea extract here - arhiva este ok, probabil ca faci ceva gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerzson Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 incearca cu 7zip este gratuit, insa trebuie sa mearga si cu winrar, arhiva este de tip ZIP, trebuie soar sa selectezi ambele fisiere si sa dai click dreapta dupa care alegi optiunea extract here - arhiva este ok, probabil ca faci ceva gresit S-a incercat si cu 7zip. Aceeasi eroare: arhiva corupta. gerzson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 S-a incercat si cu 7zip. Aceeasi eroare: arhiva corupta. gerzson La mine merge, cu 7zip, trebuie selectate ambele fisiere altfel nu merge. Destul de interesant dvd-ul. Multumiri celui care l-a impartit cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 La mine merge, cu 7zip, trebuie selectate ambele fisiere altfel nu merge.Destul de interesant dvd-ul. Multumiri celui care l-a impartit cu noi Si la mine s-a intamplat acelasi lucru,separat nu merge,dar daca selectezi ambele fisiere e ok. Are cineva Advanced Dual Sport Riding Techniques ? - e partea a doua Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerzson Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Si la mine s-a intamplat acelasi lucru,separat nu merge,dar daca selectezi ambele fisiere e ok. Are cineva Advanced Dual Sport Riding Techniques ? - e partea a doua Ride Safe! Am gasit pana la urma smecheria: fisierul e un zip normal care e split-uit cu Total Commander: File/Split file. Partile se pot impreuna cu File/Combine file si dupa aia despacheta cu orice. gerzson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 cateva explicatii: site-urile de filehosting gen rapidshare au o limita a fisierului care poate fi incarcat (de ex. 200mb) de acea gasiti filme de la rapidshare cu multe fisiere care trebuie descarcate solutia e simpla arhivezi un film de 700 mb in fisiere de cate 200mb ce poate fi uploadat pe rapidshare iar dupa descarcare, selectand cele 4 fisiere le dezarhivezi intr-un singur fisier de 700mb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Eu am gasit torrent cu Terra Circa...si a venit destul de repede. Vreo 6 ore...4,2 Giga. Eu de aici l-am luat...doar ca trebuie rabdare http://isohunt.com/torrent_details/1211688...rca?tab=summary Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Mondo enduro: http://www.torrentreactor.net/torrents/3287578/Mondo-Enduro Mai am pe dvd uri urmatoarele: Mx- travis Pastrana Dirt wise Motocross skills 2, 3 Ride like a pro Cross lessons jeremy McGrath Transworld cross Last man standing 2006- 2007 kenny festival- motocross Etape de motocross din Cananda si Sua Motocross Tips & preparing A to z MotoGp Freestyle Stund Ungaria 2007 Supercross On any Sunday Motocross Johnny O'Mara WEC Enduro Pilotage Enduro Private lessons Mx Faster DTK Romaniacs 2007 Long way round, down Race to dakar Turbo Rider Daca vrei ceva lasati un semn pe azenkel@yahoo.com si vedem cum facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 DISCOVERY channel documentary “Globe Riders” - Silk Road Adventures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 http://btjunkie.org/torrent/On-Any-Sunday-...248ec65057b5722 merita vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 DISCOVERY channel documentary “Globe Riders” - Silk Road Adventures Celelate 3 episoade aparute din Globe Riders The silk road pot fi descarcate de pe torrentele astea: Episodul 2, Episodul 3, Episodul 4 Am vazut episoadele 1 si 2 si mi-au placut. Bafta MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 pentru ktmisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate