ares666 Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 super petrecere, belea cheful, belea oamenii, mai ales unii ... LMA Mutulica, Myando si Norway... P.S. exact la aceeasi vulcanizare am reparat si eu roata DMW-ului, unde a facut si Tro5 pana... ) acuma am vorbit cu DMW la telefon, se pare ca au facut aia de la vulcanizare treaba de mantuiala... ca cica iar are pana pe spate scuterul... si mi-au mai si luat aia 80.000 pe un petec... futu-le ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 La Multi Ani Mutulica, Myando si ca sa citez...: "sa traiasca mata' care te-a facut... datorita mati' noi te-am cunoscut... AXOAXOO... !" ati ratat cascadoria lu' ANE (concubina lu' Demostene) care a fost ceva de genul cu scaunul si aterizare in mlastina si "capra" la jar...chiar dak era capra de taiat lemne chiar daka mi-a inghetat si apa de la genunchi de frig m-am distrat tare.. dimineatza la 6 m-am evaporat in stilul meu caracteristic ..la 7 eram in ploiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Bai fratilor, dupa cum mi-a anuntat DeDeul intrarea, uite ca am ajuns si eu acasa, unde e cald si bine Cu peripetii multe, ploi si alte alea, am ajuns Am si eu niste poze la Slanic, dar le pun mai tarziu, ca acu is chior de somn si frig. PS: @unclefester: pt ce am luat avertismentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Bai fratilor, dupa cum mi-a anuntat DeDeul intrarea, uite ca am ajuns si eu acasa, unde e cald si bine Cu peripetii multe, ploi si alte alea, am ajuns Am si eu niste poze la Slanic, dar le pun mai tarziu, ca acu is chior de somn si frig. PS: @unclefester: pt ce am luat avertismentul? Ghini c'ai ajuns uei! Pt ca esti moldovean Poate mai primesc inca 10%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Mono, pune de-o tzuica fiarta la polonic, ca e baiatu' inghetat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Super chef! A semanat a intrunire...muzica, distractie si multa bautura ps Mona- sa vina neaparat varu' in etr vineri ca i-am facut devizul la casa. Cred ca e ok, si n-o sa fie departe de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 (editat) Fost, inspectat casa, salutat lumea si baut apa (atat mi-ati dat, kitrosilor ! ) , plecat la drum dupa 30 min pauza . Din pacate, dar deh, aveam de facut un tur de forta: 16.30 plecasem de la Tanga, 18.05 - Slanic Apoi Buzau - Braila - Galati (21:30 parcam motorul in curte) - 380 km Oricum, misto locatia, multa-multa-multa-multa lume si fericita. O adevarata "intrunire" Felicitari inca o data, multumiri lui Doru pentru gest si inca o data La Multi Ani sarbatoritilor. @Irascibile, unde-i pompaaaaaaaaaaaa Editat Octombrie 17, 2005 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Bai fratilor, dupa cum mi-a anuntat DeDeul intrarea, uite ca am ajuns si eu acasa, unde e cald si bine Cu peripetii multe, ploi si alte alea, am ajuns Am si eu niste poze la Slanic, dar le pun mai tarziu, ca acu is chior de somn si frig. PS: @unclefester: pt ce am luat avertismentul? Sezi bland , oai!! Lu' tinerelu' UncleFester ii placi tari mult sa si bagi in seama..asa ca musca prin buda di lemn..!(voi sa cititi moldeveneste) Si Io m-am umflat cu 10% , si latii, si ghini ca am intrebat pi acolo la intalniri care-i baiu cu baietasu asta....! Ca altfel chiar credeam ca asa-i el... Neh, toti il compatimesc..de ce? S-o maturiza si el candva ! poate-i mareste salariu'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 wee am in sfasit net:) multumesc mult ca ati reusit pana la urma sa veniti intr-un nr atat de mare si din comentariile voastre reiese ca voi kiar v-ati simtit bine(ca si mine d-altfel:d). multumesc mult de cadouri (daca ati sti cat imi place sa primesc cadouri,oricat de mici ar fi ele) am si eu ceva poze,insa cred ca cel mai probabil maine le voi posta. mama,mynado sa nu crezi ca uit ce mi-ai promis:"nu mai manca asa mult tort ca promit sa-ti fac inca unul,special pt tine" (sper ca nu a fost un vis promisiunea asta);)abia astept KALI ESTI TARE:)ai cantat super,ca si slabutzu de altfel(ca de axa ce sa mai zic:D) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 La Multi Ani! sarbatoritzilor.Din pacate nu am putut pleca decat sambata seara din Bucuresti, am stat cam o juma' de ora si a trebuit sa ma intorc. Super petrecere, baietzii erau deja "veseli"cand am ajuns .La intoarcere a trebuit sa fac si pe maturatorul stradal, adica sa curatz putin nisipul din curbe cu ekipamentul. Nu e de postat la accidente pt. ca din "pacate" aveam viteza mica, nu eram cu R1, si nu eram nici in slapi si bermude .Doar "norocul" de a intalni ceva nisip. Poze putetzi sa bagatzi, ca nu ma deranjeaza .Sunt unii care sunt nedespartzi de aparatele foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Fost, inspectat casa, salutat lumea si baut apa (atat mi-ati dat, kitrosilor ! ) , plecat la drum dupa 30 min pauza . Din pacate, dar deh, aveam de facut un tur de forta: 16.30 plecasem de la Tanga, 18.05 - Slanic Apoi Buzau - Braila - Galati (21:30 parcam motorul in curte) - 380 km Oricum, misto locatia, multa-multa-multa-multa lume si fericita. O adevarata "intrunire" Felicitari inca o data, multumiri lui Doru pentru gest si inca o data La Multi Ani sarbatoritilor. @Irascibile, unde-i pompaaaaaaaaaaaa E la mine acasa bah,doarme pe pian,rilax ca ti'o inapoiez vineri in etrsuco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 era sa uit:MULTUMESC MULT domnilor CONSTANTIN & DORUMASTER.fara bunavointa voastra nu iesea asemenea petrecere cine mai are poze ???postati plsss ca au fost mai multe aparate. da,stiu ca am avut si eu si tre sa postez cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 si asa cum v-am promis am facut rost de aparat. va las pe toti sa faceti comentariile de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 si iarasi poze si iarasi poze uff,mama lui de net:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Acum am ajuns si eu sa pun pozele pe care le-am facut Bah fratilor... mi-i dor de voi Si de trantele din padure First of all, LUNA, care se vedea de parca aprinsese cineva un bec deasupra dealurilor Apoi, poza cu o parte din sarbatoriti Cretzu nu stiu ce cauta acolo, dar cred ca l-a vazut pe DeDeU si a zis ca e treaba serioasa Escu striga pt Leoncio: Unde-i RAUUUUL!!! Ploiestenii garla, se adunau sa vada cine e acest menestrel de la Slanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Myando... cu poza asta.... multe idei dai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Pozele Alveolului partea a doua: Poza de grup; contrar parerii generale, nu chiar toti bauseram, unii voiau doar sa isi manifeste dragostea netarmurita uul pt celalalt (impart chiar si acelasi nume, partial) Fire Walk With Me Iar LUNAAAAA Luna dupa ce mai bausem un pic Sex salbatic intre Escu si DMW Din nou, vocea Kalimerei ne-a incantat auzul cu acele acorduri minunate Sa ne traiesti o mie de ani, Kali (uilaviu) Nu am avut carton sa facem cu "Homeless", da intelegeti voi Dimineataaaaaaa Micul dejun la pat. aaa.. nu, la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Nu am avut carton sa facem cu "Homeless", da intelegeti voi Foarte sugestiva Nu l-a primit nimeni in pat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Locul lui era deja ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Locul lui era deja ocupat serios!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Nu era ocupat,locul meu pur si simplu nu era! Si in poza nu se vede da' eram mort de beat si foarte odihnit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 a fost prima mea petrecere cu cei din buc a fost super....sunteti cu toti grozavi...m-am simtit ca in familie lmasi slagarul care s-a lansat: "Sa traiasca mata care te-a facut/ Datorita matii noi te-am cunoscut....." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Nu era ocupat,locul meu pur si simplu nu era! Si in poza nu se vede da' eram mort de beat si foarte odihnit. Lasa mai, mai bine acolo decat in pat Alveola stie - nu i-a priit caldura sufleteasca si nu a putut sa doarma toata noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Nu era ocupat,locul meu pur si simplu nu era! Si in poza nu se vede da' eram mort de beat si foarte odihnit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Tu shi ti uitzi, oai? DeDeUle, sa-ti traiasca tzuica aia de mi-ai dat-o, ca tare buna-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate