Shak Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 (editat) Editat Octombrie 14, 2005 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Norocosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeD Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Hai sa ma pun si eu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Muamaa ce fete... pardon, motociclente misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Ai cam avut ceva cu bruneta ....Da,deci si mie mi`au placut fetele la acest salon Si motoarele au fost ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 nice.. totusi si ciudat.. sunt motoare prezente si la SMAEB, si este un nipru, care sunt curios cum a ajuns acolo, nu pt ca nu-mi place, ci pt ca mi se pare foarte ciudat prezenta ei. in rest sunt motoare frumoase, si hai sa zic: fete superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeD Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Recunosc .. bruneta mi-a placut in mod special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 acum ma duc si eu la siab , (din pacate cu ratb-ul ca sunt nori ) si poate o sa pun si eu niste poze mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 si de la mine cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 vad ca s-au pus cam toate motoarele, dar nu am vazut nici o poza cum bmw-urile... acolo mi-a placut ca puteam sa ne asezam pe ele . cel mai comod si care mi-a placut cel mai mult a fost f 650 gs cel din poza e k1200r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeD Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 De asezat se putea aseza si la Honda si la Yamaha. Eu am avut norocul sa calaresc un R6 . Am vazut cativa care s-au urcat si pe motorul alb-albastru de la Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 da??? pe toate yamaha erau puse hartii pe care scria nu atingeti, iar la honda, erau puse in dreptul motocicletei suportul cu informatii despre motor, asa incat daca vroiai sa te asezi pe el trebuia sa-l dai la o parte, de aia cred ca si a fost pus acolo, cat despre honda aia alb-albastra era inconjurata de un gard si pazita cu strasnicie de un nenea... poate intre vizita ta si a mea, o fi cazut unul cu o motocicleta pe acolo si de atunci nu mai lasa pe nimeni, nu situ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeD Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Poate . Eu am fost duminica trecuta. La yamaha se putea urca pe R6-le galben-negru. Despre motorul de la honda alb-albastru stiu ca daca il rugai pe nenea ala te lasa sa te urci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Eu acum am ajuns de la SIAB - se putea aseza pe toate motoarele inclusiv la BMW - pe mine unul nu m-a tentat dar era coada , cel putin la honda - unii mai schimbau si vitezele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 (editat) care o fi distractia sa te sui pe un motor care sta pe loc?! la fel de puternica probabila ca aceea cand te sui intr-o masina si invarti de volan! ontopic... Editat Octombrie 18, 2005 de samolapraga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 Voi aveti o obsesie!Peeezdele de pe motoare. Io cand am facut poze le-am cerut sa se dea la o parte si au iesit cam asa: http://www.tanga-moteurs.ro/forum/index.php?showtopic=110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 nice.. totusi si ciudat.. sunt motoare prezente si la SMAEB, si este un nipru, care sunt curios cum a ajuns acolo, nu pt ca nu-mi place, ci pt ca mi se pare foarte ciudat prezenta ei. in rest sunt motoare frumoase, si hai sa zic: fete superbe Prezenta Niprului se explica prin faptul ca Alex ,proprietarul , este membru 'Klar Art' iar ,dupa cum sa vazut ,motorul se afla la standul Klar pt asi 'etala' aerografia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 DAMN! Ce bine-i sta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 tre sa-mi dau si eu cu parerea.......da ce ciorapi fini au fost pe acolo!!!!!a-ti avut vreunul succes la fineturile alea?? .... sau... ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Pei doar nu era sa o dai jos pe domnisoara ca sa faci tu poza cu motorul,domnisoara ii inclusa in pachet cu tot cu ciorapei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Poate . Eu am fost duminica trecuta. La yamaha se putea urca pe R6-le galben-negru. Ala e replica pe 2005 a lu' R6 de la Valentino Rossi R46 Super faine pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 vreau si eu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 (editat) DAMN! Ce bine-i sta! Damn, al naibii de bine! Cine a avut de acolo ideea de dota acele fete cu acel outfit, merita felicitari. Am cascat eu ochii, dar sa vezi restul lumii ce mai casca! Pe cuvantul meu, am vazut niste ochi holbati pe acolo, faze memorabile . Cred ca toata lumea e de acord ca daca puneai acele fete langa masini, era un flop. Numai pe/langa motoare le-a stat de minune. Sau, corectez, motoarelor le-a stat bine cu asa ceva Editat Octombrie 31, 2005 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Priviti ! M-am trezit cam tarziu dar acum m-am inscris pe forum. Trebuie sa parcurg si eu paginile scrise de voi. Foarte frumoase fetele de pe langa motoare dar parca la Alfa Romeo m-au dat gata. Priviti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Apropo ... mana dreapta nu e pe casca !!! Alta poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate