AK_Raptor Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Sunt curios cine merge mai agresiv pe cruiser. .poate ne combinam la o iesire prin oras, sau pe Cheia. . .in weekend. . cand e mai cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Sunt curios cine merge mai agresiv pe cruiser. .poate ne combinam la o iesire prin oras, sau pe Cheia. . .in weekend. . cand e mai cald. Eu.....te combini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 yeap, numai ca nu prea sunt in week-enduri prin Bucuresti, poate reusim in timpul saptamanii odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Cat de agresiv vrei sa mergem? Comparam roata fata pe 21 cu aia pe 17 sa mergem la fel de agresiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2008 Cam subtire la raspunsuri. .doar un prieten care a fost si pe Serres (cu SS) mi-a dat de veste. . in rest, liniste. . .Eh, va prind eu pe la primavara. . . .pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 Neah. Challengiurile la cruisere sunt ca mustarul cu hrean pe papanash. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Sunt curios cine merge mai agresiv pe cruiser. .poate ne combinam la o iesire prin oras, sau pe Cheia. . .in weekend. . cand e mai cald. O sa te chem odata sa mergi cu noi la o plimbare sa vezi cum merg cursierii cu chopperele Am fost la Bran in toamna si pana acasa s-au dus dracu si scaritele si franele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Va recomand eu pe cineva din Buzau...si sigur o sa va para rau...(ca nu puteti tine pasul...)!!! La el, scaritele si cricul sunt consumabile...asa ca... ne vedem pe Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Va recomand eu pe cineva din Buzau...si sigur o sa va para rau...(ca nu puteti tine pasul...)!!! La el, scaritele si cricul sunt consumabile...asa ca... ne vedem pe Cheia Criminal! Cred ca te gandesti la acelasi motociclist ca si mine . Cred ca il putem recomanda la o asemenea tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 asta e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 e deja prea "streetfigter"...auzi, da care o merge cu cruiseru mai muscle bike? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Spre exemplu eu ma dau cu cruiserul mai superbike. Am prieteni care se dau cu cruiserul mai supersport sau mai supermoto. Am chiar prieteni care se dau cu cruiserul mai hard enduro. Prietene AK Raptor,am vazut ca ai numai topicuri despre polizat scarite cu cruiserul si despre reisari(?!?! formulare de (cuvant urat). Sepoate spune frumos raceri !!!) care rad despre alti reisari care stau la semafor. Poate vom avea vreodata placerea sa ne dam impreuna sa vad daca doar zici sau si faci. Nu uita ca nu esti singurul care se da tare cu fierul de 250 Kg. Sunt mai multi decat crezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 asta e ok? asta a facut buba, erau si pozele cu el in slide cu picioarele pe sus. Spre exemplu eu ma dau cu cruiserul mai superbike. Am prieteni care se dau cu cruiserul mai supersport sau mai supermoto. Am chiar prieteni care se dau cu cruiserul mai hard enduro. Lipseste doar freestyle si trail moto cu cruiserul (drag racing s-a mai vazut). Unde va dati voi la Timisoara? Daca vin pe-acolo ma scoateti la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 e deja prea "streetfigter"...auzi, da care o merge cu cruiseru mai muscle bike? As fi mai curios cine merge cu SS-ul mai cruiser style... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Februarie 20, 2009 Autor Share Postat Februarie 20, 2009 Spre exemplu eu ma dau cu cruiserul mai superbike. Am prieteni care se dau cu cruiserul mai supersport sau mai supermoto. Am chiar prieteni care se dau cu cruiserul mai hard enduro. Prietene AK Raptor,am vazut ca ai numai topicuri despre polizat scarite cu cruiserul si despre reisari(?!?! formulare de (cuvant urat). Sepoate spune frumos raceri !!!) care rad despre alti reisari care stau la semafor. Poate vom avea vreodata placerea sa ne dam impreuna sa vad daca doar zici sau si faci. Nu uita ca nu esti singurul care se da tare cu fierul de 250 Kg. Sunt mai multi decat crezi. Eu nu am zis ca nu sunt mai multi. De aia am facut si topicul. Si fierul e de 290 kile. Plus 115 ale mele. Pe aici prin zona nu prea am vazut multi care se dau mai agresiv pe curbe. Astept ziua cand o sa putem merge impreuna. . .mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 sau asa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 As fi mai curios cine merge cu SS-ul mai cruiser style... Majoritatea. . cu mici impulsuri hormonale de sprinturi in linie dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 sau asa !!! bre, nu mai truca poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 bre, nu mai truca poze insist ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 Cam repede ating scaritzele asfaltul la Intruder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Cam repede ating scaritzele asfaltul la Intruder. salve ! din acest motiv e greu pe amk ...tehnic vorbind ! just cruising !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 Nu-mi pomeni de Amckart!!! Nu mai dau Warrioru pe acolo ca mai am nevoie de scaritze. .sunt la jumate din ce erau initial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) Criminal! Cred ca te gandesti la acelasi motociclist ca si mine . Cred ca il putem recomanda la o asemenea tura. Iti dai seama... Ala care a prins 145 km/h cu Vulcanu de 400 cmc (care are in bord max. 140 km/h), cu mine in spate...si care se ia la intrecere cu orice vitezana pe curbe... Asfalt uscat tuturor si sa ne vedem cu bine pe 2 roti... Editat Februarie 24, 2009 de Norsemann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate