jhonny_gsxr Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Salut, ambele sei de la un gsxr 600 din 2001 la ce pret ar fi si cat ar dura? Merci astept si eu un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 25, 2013 Autor Share Postat Februarie 25, 2013 (editat) Scuze,n-am apucat sã-ti rãspund si tie...Între 70-90 ron,în functie de material.Am 2 modele - unul mai elastic (seamãnã foarte mult cu cel original) si-altul mai gros,mai bãtzos.Asta-n cazul în care vrei din negru,simplu. Combinatii de culori (din cauza croielii),broderie,sau burete-n plus, normal, costã ceva mai mult.Dureazã câteva zile. Mersi ! Editat Februarie 25, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Sei pentru Virago 535! Mersi mult Darian, arata bestial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb2003 Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 salut nu am citit tot forumul Am o sa de reparat, unde pot sa vin cu ea? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 28, 2013 Autor Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Salut Centru,lângã Cismigiu,zona Sala Palatului.Sunã-mã pe nr. de Vodafone din banner,si-ti dau detalii cum s-ajungi.Mersi ! Editat Februarie 28, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Asta este mobra mea. As vrea ca seile sa se potriveasca estetic in coloristica si forma generala a motocicletei. De asta ma gandesc la saua pilotului facuta ASA, cu imitatia foliei de carbon si argintiu in loc de galbenul din link. Iar cea a pasagerului, facuta cumva sa se potriveasca... In rest, am incredere in tine! Editat Martie 1, 2013 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Darian, ma' man, Sa ma duc maine dupa material??? Ne auzim maine. Numa bine, man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexp50 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 (editat) Salut, Crezi ca poti scoate din prima sa (formata din 2 bucati), pe a 2a sau a 3a? (dorinta generala e de a obtine un suport mai bun in spate) Editat Martie 4, 2013 de alexp50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Dariane, gasit ceva sei pentru mandel ??? Ling in fiecare zi netu-l doar doar pica ceva si nik ... astept vesti bune cand ai ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3play3r Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Salut Darian! Cum pot sa dau de tine? Trimite si mie te rog un numar de tel pe privat daca se poate! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 Salut, Crezi ca poti scoate din prima sa (formata din 2 bucati), pe a 2a sau a 3a? (dorinta generala e de a obtine un suport mai bun in spate) Salut Da,se poate face.Am mai "lipit" sei separate,ca sã formeze una singurã.Doar cã nu mai tzin minte dacã erau 2 funduri separate,sau erau 2 bureti pe-acelasi suport.Oricum,se pot unifica si 2 funduri separate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexp50 Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Si se poate obtine una din celelalte 2 sei de mai sus? Daca da, da-mi un scor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 6, 2013 Autor Share Postat Martie 6, 2013 Cam 150 ron,dacã-i un singur plasticDacã-s 2 funduri separate,e ceva mai multã bãtaie de cap,si-ar costa cam 200 ronTrebuie fixate solid între ele,plus adãugat plastic cel putzin pe margini,unde se capseazã. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMeleon Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Salut, Nu am reusit sa dau de tine la telefon asa ca te intreb aici: se poate realiza o sa ca cea din poze pentru un Ktm lc4 adventure? Am material pentru imbracat, asa ca da-mi te rog un pret pentru burete+manopera. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 6, 2013 Autor Share Postat Martie 6, 2013 Acu' vreo 2 -3 luni,am mai fàcut chiar asa ceva. Sunt si poze fãcute de proprietar.Cam 150 ron. Am mobilul stricat de vreo 3 zile.Încerc sã fac rost împrumut de altul,pânã strâng sã-mi iau unul destept si cu ecran mare (cã tot visam la un Galaxy Note I, 2-ul e prea scump). Lasã-mi pe PM un nr. de tel. si te sun eu de pe fix.Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 (editat) SALUT, pt bmw 1200gs vreau sa imi modifici saua ca in imagine si daca se poate sa o faci mai joasa pt ca e cam inalta si ajung cam greu cu picioarele jos:) Nicio problemã,se poate.Inclusiv cu modelul ãla,locul pilotului un pic lãtzit,înãltzat partea din fatzã a locului pasagerului,cusãturi cu ce culoare vrei,etc... Darian ,Darian..... Editat Martie 6, 2013 de bogdan p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Salut, Darian, o sa merg pe varianta simpla la seile de Aprilia, fara tricolor. Doar negru carbon cu argintiu. Da-mi un semn, te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Scuze de off topic..Darian trebuie sa vb. cu tine..telefonul tau nu functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikutzul Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 retapitarea unei sei de suzuki gsx 750 f din 92 cam cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Salut Darian, o sa de bicicleta (mountain bike) ai putea sa retapitezi??toate bune, Victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 salut. cum pot sa iau legatura cu tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb2003 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Salut, am sunat in fiecare zii dimineata si ai telefonul inchis. Intre ce ore e deschis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Salut, am sunat in fiecare zii dimineata si ai telefonul inchis. Intre ce ore e deschis? Incearca numai dupa ora 10.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 Salut Darian, o sa de bicicleta (mountain bike) ai putea sa retapitezi??toate bune, Victor Scuze,am mobilul stricat de câteva zile,si deocamdatã n-am reusit sã fac rost împrumut,de-altul...Nu vreau sã-mi cumpãr altul,ieftin si simplutz. Asta-nseamnã cã mai am de strâns ceva bani,pt. unul waterproof,antisoc si cu Android.Deocamdatã,pot fi gãsit pe fix,la 021.313.36.59 @titi_rulment : trebuie sã vãd despre ce e vorba...Mai am aicea una de bicicletã,e fãcutã de vreo 6 luni si nu vine omu' sã si-o ia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb2003 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Salut, am sunat in fiecare zii dimineata si ai telefonul inchis. Intre ce ore e deschis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate