darian Postat Februarie 23, 2012 Autor Share Postat Februarie 23, 2012 Poze si cu ale mele plss ca sunt curios sa vad cum au iesit ti-am zis ce vreau sa-i fac,in spate,la cea de pasager...Pana nu-mi iese cum vreau eu,nu ma las... Clar,pe-astea ale tale,pun eticheta cu DARIAN...C-o sa am cu ce sa ma mandresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 ti-am zis ce vreau sa-i fac,in spate,la cea de pasager...Pana nu-mi iese cum vreau eu,nu ma las... Clar,pe-astea ale tale,pun eticheta cu DARIAN...C-o sa am cu ce sa ma mandresc Oky doky eu nu ma grabesc dar ma roade curiozitatea:D cand is gata postezi pozici ca sa nu mai umplu topicul aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 "Productia "pe ziua de azi...: ...Adicã,o sea de Ducati Monster,doar re-îmbrãcatã,si-una de Yamaha Diversion,modificatã (burete-n plus,dar mai ales adãugate partea dintre pilot si pasager si tot vârful spate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Saua de BMW in ce stadiu mai e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 25, 2012 Autor Share Postat Februarie 25, 2012 Saua de BMW in ce stadiu mai e? Tocmai am terminat partea din fatza,cu siliconul.Mai pe seara,ii lipesc galma dintre locuri.Maine,o sa fiu plecat de-acasa,cam juma' de zi,si nu stiu daca reusesc s-o termin cu totul,pina seara.Luni,e gata. ....Inca ma mai gandesc daca-ntre locuri,sa pun cheder negru,sau alb-albastru (apropo de culorile emblemei BMW).Ca dau bine ambele variante,in combinatie cu griurile pe care-o sa le folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 (editat) Maestre, nu-mi place sa te grabesc dar cred ca deja am pierdut programarea la RAR, hai sa o facem pe saptamana aviatoare, ok? Editat Februarie 25, 2012 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 cheder negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Salutare Darian te-ai apucat de saua de f4i? daca poti inainte sa o trimiti sa faci o poza ca sunt curios ok? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 27, 2012 Autor Share Postat Februarie 27, 2012 Salutare Darian te-ai apucat de saua de f4i? daca poti inainte sa o trimiti sa faci o poza ca sunt curios ok? Mersi Salut. În week-end,am turnat silicon la 4 sei...La a ta,e-aproape gata,faza asta.Apropo...Nu stiu dacã stii - a mai fost modificatã.E-una dintre putzinele sei modificate anterior,care-a fost lucratã frumos,îngrijit..Toatã partea de sezut,a pilotului,a fost rãzuitã.Probabil,ca s-ajungã mai bine,cu tãlpile,pe pãmânt. Am turnat ca s-ajungã locul pasagerului,la orizontalã,plus "trambulina".Si-un pic,si la coditzã.Azi, o sã finisez cu siliconul,si-o sã-i lipesc si burete.O sã-ti trimit poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 ma bucur. Nu stiam ca s-a mai lucrat la sa,io si asa sunt mic de statura dar nu-i nimic ca ma descurc io . astept pozele,spor la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Seaua mea a iesit foarte bine. Sunt foarte multumit. O sa pun o poza cand o pun pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aim5 Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Salut, Oare printre cele 4 la care ai lucrat in weekend se afla si o sa de TDM 850 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 27, 2012 Autor Share Postat Februarie 27, 2012 (editat) @ NaeL : mai goleste-ti cutia postalã,cã nu mai poti primi mesaje...Am vrut sã "dau raportul de activitate " ... Salut, Oare printre cele 4 la care ai lucrat in weekend se afla si o sa de TDM 850 parcã... Editat Februarie 27, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 (editat) Parca...... si una de gixer Editat Februarie 27, 2012 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agireada Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Salut Darian, O sa de Hornet din 2007 cam cat ar face? Nimic extravagant in minte, doar piele neagra, eventual niste cusaturi pe margini. Mobra e complet neagra asa ca nu vreau sa adaug culori pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 27, 2012 Autor Share Postat Februarie 27, 2012 Parca...... si una de gixer Cã cam asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Am facut loc, si te sun eu oricum pe la pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 doua poze cu a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 28, 2012 Autor Share Postat Februarie 28, 2012 doua poze cu a mea. Mersi pt. feedback si pt. poze. Mai pun si eu niste poze,cu ce-am terminat acuma : E-o sea de F 650 /F800. A fost ,originalã,varianta cea mai joasã.Motocicleta,si-a schimbat proprietarul,care si-a dorit o sea mai înaltã,si , evident,mai comfortabilã. Poze cu cum arata ea,originalã,sper sa punã @ NaeL,stãpânul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 imi faci vreo surpriza ptr panzer saptamana asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 28, 2012 Autor Share Postat Februarie 28, 2012 imi faci vreo surpriza ptr panzer saptamana asta? Dacã primesc broderia-n timp util,da...Dacã nu,sãptãmâna viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Darian, poze pentru mine ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 ...si io si io cu VX-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 29, 2012 Autor Share Postat Februarie 29, 2012 ...si io si io cu VX-ul? Vineri,o dau gata, si sâmbãtã,ti-o trimit înapoi. Luni,o primesti. OK ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 La a mea cum stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate