GeorgeB Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 mama unei prietene a fost ucisa azi intr-un accident auto provocat de un opel vectra negru cu numere straine , pe spate de culoare galbena . accidentul s-a petrecut 16 km de centura bucurestiului spre oltenita . faptasul a fugit de la locul faptei . opelul are o avarie pe aripa dreapta spate . o solenza si un logan au incercat sa-l urmareasca sa noteze macar numarul dar nu au reusit . orice informatie este binevenita . multumesc imi cer scuze daca am incadrat gresit topicul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 nr galben in spate ar putea fi nr vechi de franta! sper sa il gasiti....ce oameni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 In cazul in care n-o fi vrun tuciuriu de campie cu o masina "adusa" de p-acolo. Si dobitocul cu masina cu nr de Anglia care a lovit pe calea Dorobanti acum cateva luni un motociclist ( Hector - pe forum, daca nu ma insel) tot o boratura ordinara de ( r)roman am inteles ca era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bad Boy Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 nr galbene au decat masinile din anglia si franta si daca nu ma insel irlanda. sper sa va ajute cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 completez ce am scris mai devreme, ca am gasit pe drum o masina cu nr galben in spate: GB, deci Marea britanie (atentie, nu Anglia).. nr era de forma x999xxx ( x=litere, 9 = cifre) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu_ZX9R Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Toate masinile care intra in tara se inregistreaza la vama romana. Ar trebui sa verifice la Autoritatea Nationala a Vamilor Adresa: Strada Matei Millo, nr. 13, sector 1, Bucuresti Telefon: 40 21 315.58.58; 40 21 315.58.59 40 723.565.101; 40 723.565.102; 40 723.565.103 Fax: 40 21 313.82.51 Program de lucru: 8:00 - 16:00 Program Registratura: 8:30 - 15:00 Mult succes in cautari. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 R.I.P. Nr. galbene au si belgienii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 In cazul in care n-o fi vrun tuciuriu de campie cu o masina "adusa" de p-acolo. Si dobitocul cu masina cu nr de Anglia care a lovit pe calea Dorobanti acum cateva luni un motociclist ( Hector - pe forum, daca nu ma insel) tot o boratura ordinara de ( r)roman am inteles ca era. da,tot boratura si tot asa,a incercat sa fuga pacat ca nenorocitul asta de pe oltenita a si reusit... sper sa fie gasit si pedepsit pe masura bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Octombrie 31, 2005 Autor Share Postat Octombrie 31, 2005 multumesc de urari , maine sunt la inmormantare toata ziua , o sa incerc sa fac demersuri poimaine la vama . multumesc de adresa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 nu uitatzi ca si nr de olanda sunt galbene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 pai politia ce face??????? pt ce naiba ii platim??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 acuma nu mai retin exact, dar s-ar putea pune in discutie si posibilitatea de a fi numar de luxemburg .... eu retin ca prin plimbariile mele,vedeam masini din luxemburg si aveau tenta de galben si elemente galbene pe numar, cel mai sigur ar fi numar de franta... sincer imi pare rau pentru cele intamplate si succes la prinderea respectivului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 pai politia ce face??????? pt ce naiba ii platim??? tu ce crezi ca face? pt. ce? ca sa ne apere drepturile! in realitate? degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Rahat! Poate ca nu avea nici carnet soferul opelului, se practica asa ceva cu masini neinmatriculabile, dar e inadmisibil sa poata disparea in ceata.... Ar trebui prins si pana ajunge pe mana politiei Pt mama prietenei, R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Imi pare nespus de rau pentru mama prietenei ! Of,of...D-zeu s-o odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Noiembrie 1, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2005 multumesc pt urari. acum am venit de la inmormantare update: masina este vectra A , negru , bleumarin inchis sau verde inchis :-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Nr. galbene nu au in moment decat Olanda, Luxemburg si GB. Nix Franta si Belgia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Olanda au nr. albe. R.i.p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 4, 2005 Admin Share Postat Noiembrie 4, 2005 M-a sunat Dobrescu acum 5 min, a vazut in zona Tunari o masina cu urme de accident cu nr. galbene: 908 EDF 92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Asteptam sa spuna si despre ce model de masina este vorba. Nu poate chema politia la fatza locului? Proprietarul este obligat sa raspunda in legatura cu avariile masinii lui, daca nu ma insel. M-a sunat Dobrescu acum 5 min, a vazut in zona Tunari o masina cu urme de accident cu nr. galbene: 908 EDF 92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 Asteptam sa spuna si despre ce model de masina este vorba. Nu poate chema politia la fatza locului? Proprietarul este obligat sa raspunda in legatura cu avariile masinii lui, daca nu ma insel. Tu iar esti beat? Scrie CLAR in titlul topicului ce model de masina e. Si crezi ca mai conteaza daca e A, B sau C? nu cred ca sunt multe negre si cu numere de Olanda. Si chiar esti sigur ca trebuie sa raspunda de avarii? Se pedepseste penal, cu inchisoare daca repari fara autorizatie, basca fuga de la locul accidentului + omor din culpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 D-le Alveola, cred ca este problema mea daca sunt beat/drogat sau nu. Ca sa clarific, Smokey nu a precizat modelul masinii in cauza, si uneori detaliile astea conteaza foarte mult. Sau un criminal de pietoni nu reprezinta nici un pericol? Gandeste-te ca poate ucide copii/batrani/biciclisti/motociclisti si alti participanti la trafic ca si in acest nefericit caz. Nu am nimic cu dvs. personal, cum aveti dvs. cu mine, dar nu imi este greu sa mai trec o persoana pe lista mea neagra. Toate cele bune, X. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 Trebuie luata legatura urgent cu politia pentru cautarea si verificarea proprietarlui masinii. Cine are informatii sa ne tina la curent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2005 multumesc, am trimis informatia mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 D-le Alveola, cred ca este problema mea daca sunt beat/drogat sau nu. Ca sa clarific, Smokey nu a precizat modelul masinii in cauza, si uneori detaliile astea conteaza foarte mult. Sau un criminal de pietoni nu reprezinta nici un pericol? Gandeste-te ca poate ucide copii/batrani/biciclisti/motociclisti si alti participanti la trafic ca si in acest nefericit caz. Nu am nimic cu dvs. personal, cum aveti dvs. cu mine, dar nu imi este greu sa mai trec o persoana pe lista mea neagra. Toate cele bune, X. Stii ce e aia "mania persecutiei", nepoate? 1. nu am spus ca un criminal nu reprezinta un pericol, sunt TOTAL impotriva celor care nu7 stiu sa conduca dar conduc, totusi, crezand ca sunt meseriasi (si ma refer aici si la cei care conduc fara permis ) 2. din cate imi aduc aminte, nu eu am starnit ceea ce crezi tu ca este un conflict 3. hai sa nu stricam si topicul asta Ia-o ca pe un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate