circel Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 dupa unii, motorul e mijlocul simplu de a agata ceva. daca mergi cu metroul la intanire si reusesti, atunci esti tare, nu cu ferrari si cebere 2007. pentru clubul fetelor care nu se uita in portofele --- Mesaj completat în 14 Nov 2007 07:25 ------------- in primul rand la ce ai declarat dai dovada ca nu esti un motociclist adevarat un motor indiferent ce tip ar fi si cat de vechi este nu e un ,, rahat'' asa cum il denumesti tu... orice motor isi are istoria lui asa ca du te in clubul manelistilor motociclisti si comenteaza cururile la gagicile pe motoare sport daca citesti posturile lui te lamuresti : forrest gump din constanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) VAD CA PE AICI SE TOT GASESTE CATE UNUL CARE CREDE CA MOTOCICLISTELE SUNT UN FEL DE FRIVOLE AHTIATE DUPA TOTI PANTALONI SAU CA PARTEA DIN FORUM DESTINATA NOUA E UN FEL DE TARAM AL INTALNIRILOR "RAPIDE". AM INTALNIT TOT FELUL DE BAIETAS DIN ASTIA CARE PROMOVEAZA DENIGRAREA FEMEILOR IN GENERAL TOT ACELAS GEN CARE E MAI INTERESAT DE POZE CU FEMEI GOALE INTINSE PE MOTOARE DECAT DE MOTOARE IN SINE INAINTE SA VA REPEZITI (UNII DIN VOI) SA SPUNETI CA AM FITE DE DOMNISOARA VREAU SA MENTIONEZ CA NU AM CUM SA AM PT CA POATE CA SUNT UNA DIN CELE MAI DEINVOLTE FEMEI FIIND SI PUNCK-ERITA SI MOTOCICLISTA , DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU DEOSEBESC INCERCARILE DE DEPRAVARE FEMININA AR TREBUI SA NICI NU SE VANDA MOTOARE PT ASEMENEA OAMENI CA ACEST BAIETAS FUDUL. Editat Noiembrie 14, 2007 de umbbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pika Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 fetele le sta mai bine pe motoare sport touring decay pe rahaturile alea de choppere, fetelor haideti la mare:D Cred ca sunt idiot.Atrebuit sa citesc de vreo 3 ori post-ul asta sa inteleg ceva. Nu prea cunosti "marfa" (cred ca ai vrut sa spui sport nu sport touring) deci nu prea ne putem supara pe tine. Mai bine te ignoram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ba...poa' sa zica si sport-touring, eu una prefer oricand una de gen pe langa capra, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) VAD CA PE AICI SE TOT GASESTE CATE UNUL CARE CREDE CA MOTOCICLISTELE SUNT UN FEL DE FRIVOLE AHTIATE DUPA TOTI PANTALONI SAU CA PARTEA DIN FORUM DESTINATA NOUA E UN FEL DE TARAM AL INTALNIRILOR "RAPIDE". AM INTALNIT TOT FELUL DE BAIETAS DIN ASTIA CARE PROMOVEAZA DENIGRAREA FEMEILOR IN GENERAL TOT ACELAS GEN CARE E MAI INTERESAT DE POZE CU FEMEI GOALE INTINSE PE MOTOARE DECAT DE MOTOARE IN SINE INAINTE SA VA REPEZITI (UNII DIN VOI) SA SPUNETI CA AM FITE DE DOMNISOARA VREAU SA MENTIONEZ CA NU AM CUM SA AM PT CA POATE CA SUNT UNA DIN CELE MAI DEINVOLTE FEMEI FIIND SI PUNCK-ERITA SI MOTOCICLISTA , DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU DEOSEBESC INCERCARILE DE DEPRAVARE FEMININA AR TREBUI SA NICI NU SE VANDA MOTOARE PT ASEMENEA OAMENI CA ACEST BAIETAS FUDUL. tu ... ai fi vrut sa zici ceva frumos pacat ca nu ti-a iesit , din pacate cred ca si punk IS dead for you , sida viciousa un sfat : lasa motoarele , sunt murdare , mult mai murdare decat limba pe care crezi tu ca o vorbesti Editat Noiembrie 22, 2007 de trainspotting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 VAD CA PE AICI SE TOT GASESTE CATE UNUL CARE CREDE CA MOTOCICLISTELE SUNT UN FEL DE FRIVOLE AHTIATE DUPA TOTI PANTALONI SAU CA PARTEA DIN FORUM DESTINATA NOUA E UN FEL DE TARAM AL INTALNIRILOR "RAPIDE". AM INTALNIT TOT FELUL DE BAIETAS DIN ASTIA CARE PROMOVEAZA DENIGRAREA FEMEILOR IN GENERAL TOT ACELAS GEN CARE E MAI INTERESAT DE POZE CU FEMEI GOALE INTINSE PE MOTOARE DECAT DE MOTOARE IN SINE INAINTE SA VA REPEZITI (UNII DIN VOI) SA SPUNETI CA AM FITE DE DOMNISOARA VREAU SA MENTIONEZ CA NU AM CUM SA AM PT CA POATE CA SUNT UNA DIN CELE MAI DEINVOLTE FEMEI FIIND SI PUNCK-ERITA SI MOTOCICLISTA , DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU DEOSEBESC INCERCARILE DE DEPRAVARE FEMININA AR TREBUI SA NICI NU SE VANDA MOTOARE PT ASEMENEA OAMENI CA ACEST BAIETAS FUDUL. stii care i problema...ca uneori sunt si domnisoare care se preteaza la gesturi de acest gen...cu privire la baieti...presupun ca asta inseamna democratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 stii care i problema...ca uneori sunt si domnisoare care se preteaza la gesturi de acest gen...cu privire la baieti...presupun ca asta inseamna democratie scuzati...este o greseala..eu am postat asta...dar era logat boyfrendu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 INAINTE SA VA REPEZITI (UNII DIN VOI) SA SPUNETI CA AM FITE DE DOMNISOARA VREAU SA MENTIONEZ CA NU AM CUM SA AM PT CA POATE CA SUNT UNA DIN CELE MAI DEINVOLTE FEMEI FIIND SI PUNCK-ERITA SI MOTOCICLISTA daca tu esti PUNCK-ERITA asta inseamna ca io sunt ROC-ER sau ROK-ER? de cand sunt panchistii PUNK-ERI si panchistele PUNK-ERITE? (sau PUNCK-ERITE) ba nene...daca tot folositi cuvinte engleziste...macar scrieti cum trebe..ca va faceti de rahao... no offence... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 "Punk"/"rock" se scrie corect, nene de gheata. Nu inteleg ce ai vrut sa zici cu postul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 (editat) "Punk"/"rock" se scrie corect, nene de gheata. Nu inteleg ce ai vrut sa zici cu postul asta. tanti s-a declarat punCk-erita....adica asculta muzica punck cuvantul punck (cu "c" intre n si k) e aiurea sa declari sus si tare ca asculti un gen de muzica si sa scrii gresit numele genului respectiv.... era mult mai simplu sa zica panchista....sau sa nu zica deloc...ca oricum nu avea revelanta...dar ma rog unii asculta punCk, altii roc, unii dom-metal ... Editat Decembrie 14, 2007 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Scuze... acum am vazut si "C"-ul. Mi se paruse ca a scris corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 am vrut sa zic si eu ceva prostie dar am uitat P.S am vrut sa iti pun si ceva bani dar deja am inchis plicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) Buna sunt Maia din Sibiu actualmente,de loc din Vatra Dornei , sunt surplusul de bagaje al unui Cb 450 si al unui Daelim 125 din 2006 si de atunci am la activ vreo 5000 de km si nu pierd nicio ocazie de a merge la o plimbare cu motorul. Imi plac motoarele la nebunie si sper ca anul acesta sa dau si eu pentru A desi prietenilor mei le este un pic cam frica dar se vor invata ei. Am si eu o intrebare si as dori sa ma lamuriti : pasagerii sunt motociclisti, motocicliste (depinde de sex)?sau sunt motociclisti doar cei care conduc si doar atat si restul sunt surpluse de bagaje sau "obiecte"de admirat? scuze de off-topic. Numai bine. Editat Mai 16, 2008 de dark_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 indraznesc sa intervin, chiar daca nu am raspunsul corect, sau cel asteptat....motociclisti sunt cei care merg pe motocicleta...indiferent dc sunt pasageri...cel putin si ei risca la fel de mult ca si soferii )) din punctul asta de vedere, cel putin...dar sunt si eu curioasa pt un raspuns clar din partea vreunui "autotstiutor"///;)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) eu sunt mafalda, asa ca am sa-ti raspund....mi-a zis el cand s-a reincarnat in mine, ca o sa fiu atotstiutor, si a avut dreptate pai, in vremuri demult apuse, exista replica "gentlemen, start your engines", pt ca specia barbara a fost prima pasionata de asa sport...odata cu trecerea anilor, si dorinta femeilor de a intra in societate si a lasa cratita, evident si cu descoperirea senzatiilor tari date de acest sport, a intervenit dorinta femeilor de a lua taurul de coarne, si a nu-l mai tine de coada...si uite-asa acum, avem pasagere, pasageri, conducatori moto, conducatoare moto, distrugatori de moto, etc... s-a dovedit atat practic cat si teoretic ca pt a conduce un asa animal nu tre decat dibla, maini si picioare...dibla, normal ca trebuie sa detina si unul sau mai multe organe pt vizualizare... dibla face diferenta, si de cele mai multe ori tre sa recunosc ca femeile sunt mai precaute decat barbatii, mai calculate....in acest sport nu-s cu nimic mai prejos decat barbatii, plus ca fiind sexul frumos si gingas, este de apreciat aceasta pasiune la ele... am raspuns?ca nici eu nu mai stiu ) a da, si raspunsul...pai pasagerii se expun la aceleasi riscuri, numai ca nenea sau tanti conducatoare este direct responsabila pt viata pasagerului/ei, si nu invers riscurile sunt aceleasi, responsabilitatea e alta... Editat Mai 16, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 hmzzzz....asta da raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 eu sunt mafalda, asa ca am sa-ti raspund....mi-a zis el cand s-a reincarnat in mine, ca o sa fiu atotstiutor, si a avut dreptate pai, in vremuri demult apuse, exista replica "gentlemen, start your engines", pt ca specia barbara a fost prima pasionata de asa sport...odata cu trecerea anilor, si dorinta femeilor de a intra in societate si a lasa cratita, evident si cu descoperirea senzatiilor tari date de acest sport, a intervenit dorinta femeilor de a lua taurul de coarne, si a nu-l mai tine de coada...si uite-asa acum, avem pasagere, pasageri, conducatori moto, conducatoare moto, distrugatori de moto, etc... s-a dovedit atat practic cat si teoretic ca pt a conduce un asa animal nu tre decat dibla, maini si picioare...dibla, normal ca trebuie sa detina si unul sau mai multe organe pt vizualizare... dibla face diferenta, si de cele mai multe ori tre sa recunosc ca femeile sunt mai precaute decat barbatii, mai calculate....in acest sport nu-s cu nimic mai prejos decat barbatii, plus ca fiind sexul frumos si gingas, este de apreciat aceasta pasiune la ele... am raspuns?ca nici eu nu mai stiu ) a da, si raspunsul...pai pasagerii se expun la aceleasi riscuri, numai ca nenea sau tanti conducatoare este direct responsabila pt viata pasagerului/ei, si nu invers riscurile sunt aceleasi, responsabilitatea e alta... cred ca esti printre singurii care au aceasta parere restul aleg cealalta varianta... eu una la fel cred ca si pasagerii sunt motociclisti, un fel de copiloti... nu de multe ori mi s-a intamplat sa atrag atentia celui care conducea motocicleta daca vedeam ceva in fata gen: o vaca , un caine, o turma de oi sau chiar o masina care nu era pe sensul ei ci pe al nostru... astept si alte pareri desigur...nu de alta dar vreau sa ma lamuresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 cred ca esti printre singurii care au aceasta parere restul aleg cealalta varianta...eu una la fel cred ca si pasagerii sunt motociclisti, un fel de copiloti... nu de multe ori mi s-a intamplat sa atrag atentia celui care conducea motocicleta daca vedeam ceva in fata gen: o vaca , un caine, o turma de oi sau chiar o masina care nu era pe sensul ei ci pe al nostru... astept si alte pareri desigur...nu de alta dar vreau sa ma lamuresc MOTOCICLĂST, -Ă, motocicliÂşti, -ste, s.m. Âşi f., adj. 1. S.m. Âşi f. Persoană care conduce o motocicletă; sportiv care practică motociclismul. 2. Adj. Care aparține motocicliÂştilor (1) sau motociclismului, privitor la motocicliÂşti sau la motociclism; care foloseÂşte motocicleta. – Din fr. motocycliste. Ortografie: motociclĂst s. m., adj. m. (sil. -clist), pl. motociclĂÂşti; f. sg. motociclĂstă, pl. motociclĂste deci, si pasagerii sunt motociclisti.....si femeile sunt mai mult decat "stricatoare" ...sunt si ele motocicliste:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) conteaza foarte mult si cum se comporta pasagerul, asta e normal....d-aia e bine ca incepator sa iei pasager un motociclist care are kilometrii multi...te ajuta in curbe, te sfatuieste, etc...daca pasageru-i sac de ciment sau butoi cu apa ce face balans, e greu, deci, conteaza si asta... desi n-are legatura cu fete motocicliste, eu asa m-am suit pasager la @adidas acu putin timp in vama, ca ii era asa sa mearga la inceput cu pasager...intai i-am explicat unele chestii printre care si faptul ca motorul sta mult mai bine pe asfalt si capata aderenta mai mare cand ai pasager, apoi am avut curaj sa ma sui cu el, si a mers chiar frumos...a scapat de teama asta de inceput (sa-mi fie cu iertare ca am uitat sa specific ca aveam in san si o sticla de whiskey din care mai trageam o dusca la stationare si ca i-am zis ca daca ma prapadeste, sa isi asume raspunderea sa ma ingroape ) oricum, cunoscute fiind riscurile, nota 10 pt femeile care mai iau si pasageri si se mai si descurca Editat Mai 17, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 De acord cu parerea celorlalti si bine-nteles cu a DEX-ului..=)).... Eu sunt pasagera,imi asum cam aceleasi riscuri...dar conducatorul e prietenul meu si am incredere in el..(deci nu ma dau pt fite si pt a-mi arata partea dorsala=))) Mai mult..pur si simplu "ma dau cu motoru,ma plimb pe motor,stau pe motor in mers"..deci ma bucur sa spun , si ca ideea e sustinuta de altii cum ca si pasagerii/ele sunt motociclisti/e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 ideea e sustinuta de altii cum ca si pasagerii/ele sunt motociclisti/e. nu foarte direct, dar e o categorie a motociclismului totusi sunt participanti la trafic dar nu cu drepturi depline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 si cand mergi cu masina pasagerul din dreapta tot sofer se cheama? ca nu mai inteleg nimic adica pasagerul de pe motocicleta e motociclist nu? deci si pasagerul din masina e sofer nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 bai motociclizdelor! pasagerii...sunt..aaaa...PASAGERI! Daca pasagerul/a are un carton plastifiat de culoare roz cu numele lui/ei si cu un A undeva si stie sa struneasca pe ce sta cu kurul atunci pasagerul/a poate fi numit motociclist/a.... evrika! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 bai motociclizdelor! frumos apelativ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 frumos apelativ... stai linistita, apelativul e pentru pasagerele fara carnet, care se cred motocicliste....hence motociclizde! apelatiuvul nu se adreseaza motociclistelor, ci.... 'motociclistelor' cu sufletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate