RaceTuning Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 (editat) Sall all.Poate cineva sa-mi recomande si mie placutele care-mi trebuiesc pt o Honda 600rr(2005),dak nu cer prea mult si pt ele din fata si pt spate.Multumesc anticipat! N-ai carte de service?? Daca nu googleit Eu unul n-as prea merge pe ceva ce nu e dat de carte.... Editat Ianuarie 4, 2010 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 N-ai carte de service?? Daca nu googleit Eu unul n-as prea merge pe ceva ce nu e dat de carte.... Pai cum se inpaca ce ai scris cu asta:'RaceTuning' Majoritatea motocicletelor vin din fabrica cu anvelope Brigestone,asta inseamna ca sunt cele mai bune?? Mesaj completat EBC....fata...............FA296HH/2003/2004..........FA390HH/2007/2009 EBC....spate.............FA174HH...........................FA174HH SBS...fata................ 734 HS street 2003/2004......................809 HS /2007/2009 SBS...spate...............657 LS 2003/2004...............................834 LS /2007/2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Pai cum se inpaca ce ai scris cu asta:'RaceTuning' Majoritatea motocicletelor vin din fabrica cu anvelope Brigestone,asta inseamna ca sunt cele mai bune?? Mesaj completat EBC....fata...............FA296HH/2003/2004..........FA390HH/2007/2009 EBC....spate.............FA174HH...........................FA174HH SBS...fata................ 734 HS street 2003/2004......................809 HS /2007/2009 SBS...spate...............657 LS 2003/2004...............................834 LS /2007/2009 Multumesc! O sa ma orientez pentru a incepe bine sezonul. Hai primavara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Pai cum se inpaca ce ai scris cu asta:'RaceTuning' Majoritatea motocicletelor vin din fabrica cu anvelope Brigestone,asta inseamna ca sunt cele mai bune?? Mesaj completat EBC....fata...............FA296HH/2003/2004..........FA390HH/2007/2009 EBC....spate.............FA174HH...........................FA174HH SBS...fata................ 734 HS street 2003/2004......................809 HS /2007/2009 SBS...spate...............657 LS 2003/2004...............................834 LS /2007/2009 De obicei in carte stiu eu ca nu scrie de ex la gume cum ai dat tu ca hapt numa Brigestone merge pt motoru ala. La fel si la frana.....merg poate si placute cu azbest de dacie, dar daca pui o frana la 200kmph sa te opresti, faci 2 km pana reusesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 De obicei in carte stiu eu ca nu scrie de ex la gume cum ai dat tu ca hapt numa Brigestone merge pt motoru ala.La fel si la frana.....merg poate si placute cu azbest de dacie, dar daca pui o frana la 200kmph sa te opresti, faci 2 km pana reusesti sa stii ca nu-i asa. eu folosesc sbs si sunt extraordinar de bune. daca ai bani de nisin si gasesti ......nimeni si nimic nu te opreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 De obicei in carte stiu eu ca nu scrie de ex la gume cum ai dat tu ca hapt numa Brigestone merge pt motoru ala.La fel si la frana.....merg poate si placute cu azbest de dacie, dar daca pui o frana la 200kmph sa te opresti, faci 2 km pana reusesti Din pacte nu m-ai inteles! Rectificarea mea a fost facuta in sensul de a mari performantele ! Daca tu pui EBC si SBS in aceasi oala cu placute de dacia sau placute OEM la unele moto se pare ca nu esti bine informat! Nu am recomandat niciodata ceva care nu am testat si verificat si s-a dovedit a fi ceea ce se spune! Ca o completare daca te ajuta cu ceva,eu am folosit si folosesc timp de 15 ani EBC si sunt placute care fac diferenta enorm la frinare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 la honda nici placutele nu trebuiesc schimbate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 placutele SBS au cel mai bun raport calitate-pret. mai bune, dar nu cu foarte mult sunt NISSIN, dar si pretul ese pe masura. vezi ca aducea cineva pe aiaic pe forum SBS la un pret ff bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Mie mi-au lasat o impresie destul de proasta placutele de frana nissin, desi pretul era f mare calitatea nu era pe masura. La franarea la rece se comportau destul de slab iar cand se incingeau f tare iarasi nu prea mai tineau cum trebuie, cand era intre si intre tineau destul de bine dar in rest pauza, acelasi lucru as putea sa il zic si despre unele placute brembo care mi s-au parut f proaste, erau din alea normale nu racing. Mi-au placut in schimb tokiko si lucas chiar daca unii zic de lucas ca nu ar fi prea grozave, mie mi-au placut f tare. Si ca o recomandare niciodata sa nu cumparati placute de frana organice, sunt cea mai mare porcarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 organice? wtf, piele de coada de bivol strivita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Pai asa am vazut ca scrie pe cutiile de la placutele de frana care cica ar fi ecologice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Nissin sunt the best. calitate , inainte de toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 cred ca e clar pentru toata lumea care sunt cele mai bune placute.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 cred ca e clar pentru toata lumea care sunt cele mai bune placute.... Niciodata nu o sa ai acces la placutele de frina din MOTOGP! Se intimpa asta dupa 10 ani aproximativ.... Asa ca nu inteleg cu ce te incalzeste asta atita timp cind nu ai acces la ele ACUM! Cele care la folosesti acum pe moto au fost experimentate si folosite cu mult timp in urma in competitii ca MOTOGP,SUPERBIKE,etc In schimb fata de cele care le vezi la motogp acum (doar le vezi) placute ca NISSIN,EBC,SBS,SUNT,sunt folosite in competitii in momentul actual si la un pret destul de ok le poti folosi si tu! .......15 October 2007: Double World Championship for Ten Kate Honda and SBS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 cred ca e clar pentru toata lumea care sunt cele mai bune placute.... Fiat? asta era scris mare cu rosu, na... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Eu am o experienta destul de nasoala cu placute SBS sinter, desi tot d'astea mi-am luat si acum. La rece si/sau pe ud parca patineaza, nu musca mai deloc. Insa incalzite sau pe circuit prind mai bine decat orice am vazut pana acum. Destul de abuzate, au tinut cam 20.000km. Destul, desi ma asteptam la putin mai bine, totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 nu fiat, packard bell de ce nu merge youtube? ce tag tre' pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Fiat? asta era scris mare cu rosu, na... Fiat e impreuna cu Yamaha in motogp......la masini insa e si cu Suzuki(motorul de 1.3d il gasesti si pe Swift si pe Punto).....ce ti-i si cu mondializarea asta..... Franele de pe motorul lui Rossi cred ca costa mai mult decat un 600RR nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 m-am lamurit, erau packard bell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Am un CBR600 F2 si i-am pus placute TRW-Lucas SRQ, se rodeaza mai greu dar pe urma franeaza impecabil. Mai bune decat orice am avut inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 m-am lamurit, erau packard bell nu, mai, te-a pacalit, erau yamalube! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Yamalube foloseste Rossi dupa curse..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 ouch, ce imagine oribila ai sugerat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 ahaha cu fetele de la paddock-uri, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate