Arhimede Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Uelcom! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cassy_The_Shrew Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Cassy, 20 de ani, Sandra pt cei care ma cunosc deja Moto vine in curand, intre timp ma ocup cu detonatul blondei atomice, viitoarea mea sotie (asteptam sa se abroge legea ) Nice to meet you all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Cassy, 20 de ani, Sandra pt cei care ma cunosc deja Moto vine in curand, intre timp ma ocup cu detonatul blondei atomice, viitoarea mea sotie (asteptam sa se abroge legea ) Nice to meet you all! BINE AI VENIT PRINTRE NOI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cassy_The_Shrew Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Mi-ar face placere sa ne intalnim pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
run Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) Salut, Si eu sper sa-mi iau carnet si motor cat mai curand. Si apropo, eu nu stiu de unde sa selectez membra. Editat Martie 13, 2006 de run Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 "Selecteaza" asta nenea adminu, cu conditia sa te prezinti (si eventual sa pui o poza). . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Salutare ! Numele meu este Nico, nou intrata pe forum, viitoare candidata (cine stie?) la un motor. Am 24 de ani (care nu se vad), sunt din Sinaia si in prezent sunt asistent manager (a nu se confunda cu rolul de secretara). De ce motoarele ? Nu din cauza zgarieturilor ci a vitezei. Si a prietenilor care m-au "molipsit". Mi-am facut cont anul trecut pe motociclism, dar din varii motive nu mi-am facut "simtita" prezenta. Imi place muzica si ador plimbarile. Iar la barfe cred ca pot ajunge cu usurinta pe primul loc. Deh, trebuie sa aiba si omu un cusur. Va salut pe toti si poate cu unii dintre voi o sa am ocazia sa ma si intalnesc. Buna Nico! Welcome! Nu am mai vorbit de ceva timp, dar cand o sa mai ajung prin Sinaia iti fac o vizita sa iesim la o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Caty, 29 de ani, casatorita si mamica a 2 fetite superbe. Anul trecut am luat A-ul, si de luna aceasta am si motorul. Pasiunea pt 2 roti e posibil sa mi se traga din familie ( tatal meu participa la moto cross-uri ) . Pana acum, viata mi-a aratat rand pe rand care-mi sunt prioritatile, si am invatat ca trebuie sa am rabdare, pt ca daca-ti doresti cu adevarat ceva, in final ai sa capeti . Cateva poze cu mine si familia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Bine ai venit Caty. Sa-ti traiasca fetitele.....frumoase foc T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Bine ati venit fetelor, va astept in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 "Merci de primire Titiluka. Sper sa vad din ce in ce mai multe fete in trafic pe motoarele lor. Numai bine fetelor" Am comis o mica greseala. Fara sa-mi dau seama ca ro ( rocristea ) ramasese logat , am scris in contul lui . Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Merci de primire Titiluka. Sper sa vad din ce in ce mai multe fete in trafic pe motoarele lor. Numai bine fetelor Frumoasa Suzuka. Sa ai parte de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Frumoasa Suzuka. Sa ai parte de ea. Multumesc Cata M. Asa sa dea Dumnezeu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonic_Creature Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Buna ! Inca nu ma pot numara printre "femeile motocicliste" caci inca nu sunt dar saptamana asta ma apuc de scoala si deci in aprox 2 luni voi participa in trafic . O intamplare destul de dureroasa m-a facut sa descopar aceasta pasiune..Viata nu este totdeauna corecta si de accea trebuie sa invatam sa apreciem lucrurile care ne ies in cale,lucrurile care ne fac fericiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blondie Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Buna, eu sunt blondie, nu am inca nici permis si nici motocicleta dar estimez ca pana in vara le voi avea pe amandoua. sper sa ne vedem in trafic cat mai curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Buna, sunt Silvia. Visam de 2-3 ori pe an, noaptea, ca am motocicleta. Brusc, anul trecut a trebuit sa schimb carnetul de B. In 2 zile incepeam scoala moto ca daca tot il schimbam ...sa mai adaug o categorie. Am luat carnetul si intr-o zi de decembrie ma plimbam cu alta treaba pe la primaria sectorului 1... Am intrat din greseala intr-un magazin Suzuki, am vazut un catalog, m-am indragostit de Bebelina mea (GZ 250) si in ianuarie anul asta am luat-o. Nici nu visam. Am datorii dar ... mi-am vazut visul cu okii. Nici acum nu m-am dezmeticit prea bine. Va salut! Le multumesc noilor mei prieteni si in special lui Dragos ca au grija ca eu sa nu fac cunostinta cu asfaltul. Sfaturile lor ma ajuta foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 fetelor, toate cate sunteti pe motoare, aveti grija pe soselele patriei ca multi prosti stau la volan. DRUM BUN DRUM BUN FETELOR! aveti grija ca avem nevoie de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Buna, sunt Silvia. Visam de 2-3 ori pe an, noaptea, ca am motocicleta. Brusc, anul trecut a trebuit sa schimb carnetul de B. In 2 zile incepeam scoala moto ca daca tot il schimbam ...sa mai adaug o categorie. Am luat carnetul si intr-o zi de decembrie ma plimbam cu alta treaba pe la primaria sectorului 1... Am intrat din greseala intr-un magazin Suzuki, am vazut un catalog, m-am indragostit de Bebelina mea (GZ 250) si in ianuarie anul asta am luat-o. Nici nu visam. Am datorii dar ... mi-am vazut visul cu okii. Nici acum nu m-am dezmeticit prea bine. Va salut! Le multumesc noilor mei prieteni si in special lui Dragos ca au grija ca eu sa nu fac cunostinta cu asfaltul. Sfaturile lor ma ajuta foarte mult. Acum am citit in sfarsit despre tine. Miercurea viitoare o sa facem tot posibilul sa ne intalnim . Pup si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 bubucaty, deja ai intilnit-o de vreo 3 ori. Numai ca nu asociezi numele cu persoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 bubucaty, deja ai intilnit-o de vreo 3 ori. Numai ca nu asociezi numele cu persoana. M-a vazut bubucaty cand ma intorceam cu Bebelina de pe 1Mai de la "garajul vostru". Zicea ca m-a recunoscut dupa pleata de sub casca si dupa lamaia imensa pe care o am pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSX 600 F Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Mai multe poze fetelor.....puneti-le si pe pretenele voastre sa intre pe forum...poate poate iese ceva!!) Ciao!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 poate, poate ce? esti off-topic T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate