Oana. Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 ce supersport vrei juristo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCHUCA Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 de ce toate vreti supersport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 ce supersport vrei juristo? unu' pe care mai mult sa arate sexy decat sa se dea,probabil...si inca ceva,viitoare mica avocatica,ai grija cu hainele alea sexy pe supersport,ca te bate un vaaaaaant...oare de ce e legata Justitia la ochi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 29, 2004 Share Postat Noiembrie 29, 2004 (editat) Ca sa nu vedem unde se "uita"!... Editat Noiembrie 29, 2004 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GABRIELLE Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 Hello din nou m-am intors cu gandul sa nu va mai las niciodata...nu va ganditi la prostii si mi-a fost super dor de voi.Noutati sau Boutati cum ar zice Dobrovolski nu am pentru ca din nefericire iata anu asta a trecut asa rpd si cineva de acolo de sus nu m-a lasat sa fac scoala...dar nu-i timpul pierdut chiar daca ma simt mai batrana ca o baba de 80 de ani..si in primavara ma duc sa dau ce am mai bun in mine...si sa iau plasticul ala smecher odata..adica,carnetul.In momentul asta o plimbare cu motorul ar fi singura dovada ca traiesc si ca viata e frumoasa..dar in lipsa ....stau pe forum si traiesc cate un pic prin fiecare.Ma bucur ca sunt din ce in ce mai multe fete cat despre accidentele de care vb cineva mai sus...stii vb aia batraneasca...cand o fi sa se intample se intampla...asa ca viata merge inainte.sa dea dzeu sau cine-o da sa reusesc sa iau carnetul si...mai ales sa reusesc in afaceri sa-mi pot lua un motor mai repede.Nu sunt studenta la drept termin anul asta rei-ul.rel economice internationale..dar asta e mai putin important...mai vb pana atunci aveti grija de voi dar si de altii...... asta e fata mea..restu ..pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 frumoasa bolnda din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 reusita poza, incadrare buna, rezolutie, luminozitate, contrast OK Nu-mi dau seama ce reprezinta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GABRIELLE Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 5, 2004 Share Postat Decembrie 5, 2004 Salut! Ma cheama gigica si sunt motociclista.Imi plac mult motoarele si mai ales alea pe care am o pozitie sexi.N-am carnet da sper sper sa-mi aduca mosu( nu-i chiar asa batran, cam 60 de ani) o motocicleta draguta si atunci imi iau si carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 pai gigico pana vine mosul ala de <60 ani, alege pe cineva de aici sa-i tina locul cald.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Salutari!!!... Livia ma numesc, sunt (dupa cum scrie si pe prima pagina) cea mai noua membra a site-ului . Permis am de ceva vreme...iar motorul... vine cel tarziu sambata Detalii despre mine (cu siguranta nu prea multe) le gasiti daca imi accesati profilul. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Livia suntem coplesiti atat de abundenta de informatii din profil cat si de calitatea pozei. De aceea nu stim sigur daca esti fata sau baiat. De departe si prin ceata credem ca stai pe/langa o motocicleta. Lamureste-ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Livia suntem coplesiti atat de abundenta de informatii din profil cat si de calitatea pozei. De aceea nu stim sigur daca esti fata sau baiat. De departe si prin ceata credem ca stai pe/langa o motocicleta. Lamureste-ne. True, true! Nu se vede prea clar, dak incerk sa mai uit la poza aia ca s-o vad mai clar, uite asa ma fac: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Dupa cum am spus si in primul msg detaliile despre mine sunt putine...cu toate acestea te pot asigura k sunt fata. Despre poza...sa zicem ca vor urma altele mai dragutze (cu o rezolutzie mai buna etc) In rest...alte nelamuriri?! Intreaba pur si simplu, si-ti voi raspunde in masura in care pot. Sper k te-au ajutat cu ceva informatiile de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 marfa semnatura ... ce semnificatie are pt tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Fiecare avem acea "beast" in noi poate reprezenta orice...principalul este sa nu o lasi sa moara...sau mai rau ...sa iti propui in mod deliberat sa o elimini. Semnificatia pentru mine este mai profunda...si nu cred ca e cazul sa intru in detalii pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 deci sa inteleg ca esti "man" din moment ce sustii ca detii bestia in tine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 In acest context "man" se refera la OM la modul general...nu la barbat. Cu toate aceste promit k voi afisha ceva poze cu mai putzine textile k sa va convingetzi de faptul k sunt tipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 In acest context "man" se refera la OM la modul general...nu la barbat. Cu toate aceste promit k voi afisha ceva poze cu mai putzine textile k sa va convingetzi de faptul k sunt tipa mai putzine textile cand cand cand ??????!?!?!??!!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 vezi ca incepi sa vii pe strada noastra? poti incerca cu MULT mai putine textile? eventual doar cu o caciulita de craciunita? fa-ne si noua un cadou de Mos Niculae, sa ne convingem ca nu esti baiat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 7, 2004 Autor Admin Share Postat Decembrie 7, 2004 aloo.... aloooo.... asezatzi-va linistiti la locurile voastre. aici e motociclism.ro, nu relatii.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Smokey intr-adevar ai dreptate! Oricum reactiile au fost dragute, dar nu suficient de convingatoare pt a ma determina sa actionez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 si cum ar trebui sa fie ca sa te convinga ? ca se rezolva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 unii suntem persoane maleabile si perfect adaptabile. Doar da-ne un indiciu cum ar trebui sa actionam noi a.i. sa actionezi si tu........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate