P T R Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Sunt "ordonata in dezordinea mea". PS- daca mai stateam in CT te rezolvam o tura cu un MIG...asta daca iti plac avioanele eu as plati gros pentru o tura cu un MIG. se poate rezolva daca vin in CT?pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEEA 9R Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 eu as plati gros pentru o tura cu un MIG. se poate rezolva daca vin in CT?pls Pai acum nu mai stau in CT Cand stateam acolo a lucrat tati la Kogalniceanu Si eu doar m-am urcat pe un MIG si m-a lasat tipul ala sa intru in avion! Doar atat! Si de tine imi pare rau...dar de mine nu mai spun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 super tare.....sa-l stapanesti sanatoasa in ce priveste sibiul am niste amintiri tare neplacute mersi fain...dar ce ti s-a intamplat la sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) dupa cum am promis uite si niste poze cu motorul meu Faina rau! M-am indragostit de accesoriile de pe ea. Trebuie s-o vad candva live... (...pana atunci, nu ai niste poze mai acatarii?) Editat Ianuarie 9, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Salut, ma anumesc Alina, am 24 de ani,sunt din Sibiu iar anul trecut in luna mai mi-am implinit visul de a avea o motocicleta iar de atunci incerc sa profit de fiecare ocazie de a face o plimbare cu chopperul meu Am o Yamah Virago de 500, sunt la prima motocicleta si sper la una mai mare in viitorul apropiat ( in zilele urmatoare voi incerca sa posteze si ceva poze cu "jucaria" mea ) <small>--- Mesaj completat în 06 Jan 2008 18:21 -------------</small><br/>dupa cum am promis uite si niste poze cu motorul meu Fain virago fata draga!!Deja e pus in dezbatere pe mss!!! Bafta si Drum Bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Fain virago fata draga!!Deja e pus in dezbatere pe mss!!! Bafta si Drum Bun! ...mersi fain --- Mesaj completat în 12 Jan 2008 18:30 ------------- Faina rau! M-am indragostit de accesoriile de pe ea. Trebuie s-o vad candva live... (...pana atunci, nu ai niste poze mai acatarii?) ...e frumoasa asai ...probabil ca o sa ne intalnim la vreo intrunire...poze din pacate nu am...mai clare..deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulagra Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Salut , Ma numesc Sinziana, sunt nascuta in Galati dar mutata in Iasi, 21 de ani, studenta la Universitatea De Arte Plastice, Decorative si Design si "i`m join the club"; desi nu prea stiu sa "fiu activa" pe forumuri (motociclismul.ro este primul in care ma inscriu) am facut acest pas fiind impinsa de la spate de "animala"(honda steed 600) care imi cere cauciucuri noi si bineinteles echipament pentru a o scoate la plimbare(am mai descoperit multe nevoi la ea, dar le rezolv pe rand o sa o pun la punct). Pasionata de condus, momentan masina si moto, detin choper(imi plac choperele ca forma,dar prefer speedurile ). Cam atat pe moment Toate cele bune PS:am atasat o poza cu mine si o poza cu animala inainte sa fie vopsita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Welcome ! Frumoasa motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulagra Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Welcome ! Frumoasa motoreta Multam, in viitorul apropiat o sa pun si poze cu ea vopsita Pozele postate acum sunt in sepia deoarece sunt pasionata de fotografie iar subiectii umani sunt mai mofturosi , deci prefer fiarele --- Mesaj completat în 19 Feb 2008 02:50 ------------- Multam, in viitorul apropiat o sa pun si poze cu ea vopsita Pozele postate acum sunt in sepia deoarece sunt pasionata de fotografie iar subiectii umani sunt mai mofturosi , deci prefer fiarele Ma corectez (ramasesem cu impresia ca am numai poze sepia cu ea,dar cele postate sunt alb/negru) pozele postate acum sunt alb negru, poate voi pune si color, depinde de inspiatie Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Salut , Ma numesc Sinziana, sunt nascuta in Galati dar mutata in Iasi, 21 de ani, studenta la Universitatea De Arte Plastice, Decorative si Design si "i`m join the club"; desi nu prea stiu sa "fiu activa" pe forumuri (motociclismul.ro este primul in care ma inscriu) am facut acest pas fiind impinsa de la spate de "animala"(honda steed 600) care imi cere cauciucuri noi si bineinteles echipament pentru a o scoate la plimbare(am mai descoperit multe nevoi la ea, dar le rezolv pe rand o sa o pun la punct). Pasionata de condus, momentan masina si moto, detin choper(imi plac choperele ca forma,dar prefer speedurile ). Cam atat pe moment Toate cele bune PS:am atasat o poza cu mine si o poza cu animala inainte sa fie vopsita Ahoi! Bun venit pintre cei cu multi "microbi si virusi" MAI DA FAINE SUNTETI AMANDOUA Sa fiti sanatoase amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulagra Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Ahoi! Bun venit pintre cei cu multi "microbi si virusi" MAI DA FAINE SUNTETI AMANDOUA Sa fiti sanatoase amandoua Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Mersi. NPC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Salutare...Sunt Alina ,am 22 ani ,locuiesc in Deva..studenta inca in Timisoara.Nu am motor(asa k nu aruncati cu pietre),dar normal ma dau cu el.Prietenul meu e pasionat de motoare...asa ca am mostenit microbul de la el...si ma plimb cu placere pe motor. Sper la cat mai multe conversatii placute si constructive .Si normal cat mai multe intruniri si plimbari cu motoarele... Poate mai incolo pun si poze cu motorul prietenului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Salutare...Sunt Alina ,am 22 ani ,locuiesc in Deva..studenta inca in Timisoara.Nu am motor(asa k nu aruncati cu pietre),dar normal ma dau cu el.Prietenul meu e pasionat de motoare...asa ca am mostenit microbul de la el...si ma plimb cu placere pe motor. Sper la cat mai multe conversatii placute si constructive .Si normal cat mai multe intruniri si plimbari cu motoarele... Poate mai incolo pun si poze cu motorul prietenului ... Bine ai venit scorpioanco! Asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 a mosteni = A primi prin succesiune; a căpăta prin testament. 2) (calități, caracteristici) A deține prin ereditate. Salutare...Sunt Alina ,am 22 ani ,locuiesc in Deva..studenta inca in Timisoara.Nu am motor(asa k nu aruncati cu pietre),dar normal ma dau cu el.Prietenul meu e pasionat de motoare...asa ca am mostenit microbul de la el...si ma plimb cu placere pe motor. Sper la cat mai multe conversatii placute si constructive .Si normal cat mai multe intruniri si plimbari cu motoarele... Poate mai incolo pun si poze cu motorul prietenului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 alooo, domnu de la raion, limba nu e a noastra, nici a voastra, ci a urmasilor, urmasilor nostri, asa ca ce rost are sa vorbim acum corect, avem prieten cu motor, avem dreptul la conversatii motoristice si intalneli cat incape. ps. nu am sa ma mir deloc atunci cand o sa isi faca user pe motoretism si vecinu nea gigi, care e vice de scara de bloc, joaca table, bea bere si e suparat pe rachetele care trec pe drumul taberei seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Hmmm la mine in DEX la punctul 2...la sens general..a mosteni= a dobandi...atunci e corect sa zic ca microbul l-am dobandit de la prietenul meu?(l-am preluat.mi sa transmis si mie).Eu cred ca da. Oricum crek scopul forumului ,cel putin al acestuia este de a te prezenta cu ceva mai multe date decat numele de utilizator folosit.Nu hai sa vedem cine ce mai scrie si cum foloseste limba romana. Toate cele bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 QED. si ca sa fiu on topic, iata poza cu cea care impart motorul si locul din spate (cand eu, cand ea). Hmmm la mine in DEX la punctul 2...la sens general..a mosteni= a dobandi...atunci e corect sa zic ca microbul l-am dobandit de la prietenul meu?(l-am preluat.mi sa transmis si mie).Eu cred ca da. Oricum crek scopul forumului ,cel putin al acestuia este de a te prezenta cu ceva mai multe date decat numele de utilizator folosit.Nu hai sa vedem cine ce mai scrie si cum foloseste limba romana. Toate cele bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 alex, sa-ti traiasa soata si sa fii si tu sanatos pe langa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Eu presonal la cate greseli gramaticale am facut pe www.motociclism.ro puteam sa fac un cazan mare de supa de litere si ne saturam toti de pe tot forumul aiesta! Apropo domnu "alexman" sa fiti sanatosi toti trei (tu femeia si motorul)......valabil pentru toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hotte Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Salutare...Sunt Alina ,am 22 ani ,locuiesc in Deva..studenta inca in Timisoara.Nu am motor(asa k nu aruncati cu pietre),dar normal ma dau cu el.Prietenul meu e pasionat de motoare...asa ca am mostenit microbul de la el...si ma plimb cu placere pe motor. Sper la cat mai multe conversatii placute si constructive .Si normal cat mai multe intruniri si plimbari cu motoarele... Poate mai incolo pun si poze cu motorul prietenului ... ..mai am un loc....liber...pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Eliza alaturi de frumosii mei Igor (KLE) si Serghei (XF). Despre mine sunt prea multe de spus ma rezum la o poza....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Eliza alaturi de frumosii mei Igor (KLE) si Serghei (XF). Despre mine sunt prea multe de spus ma rezum la o poza....... Auzisem eu ca ai comis-o...da' chiar cu doi? Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei pana la adanci batraneti. Si noi alaturi de tine, ca vorba aia...ai ce uda Si apropo, stiu ca nu te mai saturi de ei, dar totusi mai deschide si tu telefonul ala...Poate facem un Muntele Rece (pastravi, mamaliga, mujdei...remember?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Salut , Ma numesc Sinziana, sunt nascuta in Galati dar mutata in Iasi, 21 de ani, studenta la Universitatea De Arte Plastice, Decorative si Design si "i`m join the club"; desi nu prea stiu sa "fiu activa" pe forumuri (motociclismul.ro este primul in care ma inscriu) am facut acest pas fiind impinsa de la spate de "animala"(honda steed 600) care imi cere cauciucuri noi si bineinteles echipament pentru a o scoate la plimbare(am mai descoperit multe nevoi la ea, dar le rezolv pe rand o sa o pun la punct). Pasionata de condus, momentan masina si moto, detin choper(imi plac choperele ca forma,dar prefer speedurile ). Cam atat pe moment Toate cele bune bine te-am gasit ieseanco.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 La Multi Ani Fetelor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate