IceCube Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Care din voi are cbr 2005 - repsol ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Care din voi are cbr 2005 - repsol ? Io Adicatelea tre' sa ne prezentam, nu? Alice ma cheama si mai jos e zuza mea, momentan la garaj ca n-am inmatriculat-o inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Care din voi are cbr 2005 - repsol ? si eu. de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 si eu. de ce? vrea sa-si ia si el si cauta un schimb de impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 vrea sa-si ia si el si cauta un schimb de impresii si el = pentru el? de la ZX la cbr 125 e ceva drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 si el = pentru el? de la ZX la cbr 125 e ceva drum da , dar de la discutii noaptea in oglinda pana la discutii cu diferite fete ...e si mai lung drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Reverse incearca sa spuna ca ar dori si el sa discute cu voi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Reverse incearca sa spuna ca ar dori si el sa discute cu voi ) paispe stie ca reverse , nu prea discuta ... diseara la birou ancutzo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 da , dar de la discutii noaptea in oglinda pana la discutii cu diferite fete ...e si mai lung drumul ) ai dreptate.. nu m-am gandit la asta. but u know.. cateodata e mai receptiva o oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 paispe stie ca reverse , nu prea discuta ... diseara la birou ancutzo? Se face, pisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ) ai dreptate.. nu m-am gandit la asta. but u know.. cateodata e mai receptiva o oglinda avantajul este ca oglinda doar se abureste , nu incearca sa TE abureasca Se face, pisi sa te imbraci de bamboo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 sa te imbraci de bamboo La bermude si papuci, toti tovarasii p-afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 salut! Sunt Simona din Bucuresti...carnet am din noiembrie 2007,mobra mi-am achizitionat-o abia saptamana asta.Incantata de cunostinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mysticadina Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Sunt de pe linga Brasov,iar la virsta de 15 ani m-am indragostit de motoare vazind un videoclip a lui Manowar.Am reusit ,eu si sotul meu( fiind si el motorist)sa ne cumparam un Honda Shadow 750 de care suntem nedespartiti.Visul a devenit realitate desi mi-a trebuit ceva ani...dar mai bine acum decit niciodata.Asfalt uscat.era sa uit...ma numesc Adina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Buna,sunt Andres...Bucuresti-Pitesti...ma gasiti si si...am Honda 600RR...si o iubesc la nebunie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Buna,sunt Andres...Bucuresti-Pitesti...ma gasiti si si...am Honda 600RR...si o iubesc la nebunie... Iar tu ne gasesti joi la 8 juma la Arc salut! Sunt Simona din Bucuresti...carnet am din noiembrie 2007,mobra mi-am achizitionat-o abia saptamana asta.Incantata de cunostinta Sa o stapanesti sanatoasa pe viraga de doi juma' si poate vii sa ne-o prezinti joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Sa o stapanesti sanatoasa pe viraga de doi juma' si poate vii sa ne-o prezinti joi Merci mult!azi sau maine merg sa depun actele pt inmatriculare.daca imi elibereaza placutele pana joi seara...vin cu siguranta Editat August 6, 2008 de dread_sim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueberry Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Buna ! sunt alexandra am douaj de ani, scoala facuta, permisul cand ma vor programa astia odata (sper ca in 2 saptamani) iar moto va fi un cb 500s prin iarna/primavara. Care vreti sa-l dati, anuntati-ma! Salutare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Am revenit cu poza pup gagici nu face upload Editat August 6, 2008 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Vezi TUTORIALUL despre postarea de poze . Daca tot nu merge, da-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Am micsorat`o ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Deci până la urmă ți-ai găsit echipament. Bravo! Sunteți frumoase amândouă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Mi-am cumparat in octombrie 2007 un Suzuki RF400 de la Iulia Bokor (user-ul iulia_aluna). i-am platit integral motoru, ea ramand sa-mi dea in termen de 1-2 saptamani, radierea de la circa financiara Brasov. dupa vreo luna de zile... n-a mai raspuns la telefon... la e-mailurile pe care i le-am trimis... am sunat-o si de pe telefonul unor prieteni de-ai ei, carora le-a spus cum ca mi-ar fi trimis prin posta radierea, apoi a inchis brusc... si nu le-a mai raspuns nici lor la tel... Am sunat la circa financiara brasov, si am aflat ca are datorii la stat (amenzi) in valoare de 650 lei ! singura cale legala pentru a-mi putea inmatricula motocicleta pe numele meu, este sa-i platesc eu amenzile... Pentru cei care o cunoasteti, va rog sa-i transmiteti sa-si plateasca amenzile... au trecut 10 luni, iar salariul ei de la G B Leasing ( www.gub-leasing.ro ) i-ar permite lejer sa-si plateasca amenzile, pentru a-mi putea da certificatul de atestare fiscala. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ia si tu vo 2 radare pe DN cu peste 50km/h sa vezi ce te cauta ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) Imi pare sincer rau pt ce ai patit.Eu mi-am cumparat o virago 250 de la un tip din cluj tot cu banii jos urmand ca in zilele urmatoare sa-mi trimita radierea.La fel ca tine si eu am mers pe incredere.A fost un om de cuvant si mi-a trimis-o dupa 2 zile.Am aflat ulterior ca imi trebuie si prostia aia de atestare fiscala, l-am sunat urgent si l-am rugat sa-o trimita.A facut tot posibilul ,s-o fi invoit de la serviciu sau ceva de genu' ,a mers si a scos-o in aceeasi zi si mi-a trimis-o.Cand i-am multumit pt promptitudine mi-a raspuns :"pt putin.Era de datoria mea." Continui sa sper ca astfel de oameni ce stiu sa-ti acorde ajutorul la nevoie nu sunt rari.Referitor la ce ai patit ma gandesc ca ar trebui sa vorbesti cu ea fata in fata si s-o intrebi de ce a ales sa procedeze asa.Bafta! Editat August 14, 2008 de dread_sim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate