monsteristu' Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 buna adidasa, daca tu vrei sa ne dai niste poze cu tine, asteptam cu maximus interesus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samy_91 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 mersi Baiazid chiar ca`i super....ce`as vrea si eu unul si o sa`mi iau!!!!!!!!!!!!! sper.... =))) cum poate sa va placa rablele alea nush...ma refer la cum merg...parca in reluare ) prefer ceva mai rapid k un Yhundercat, R6 ,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 =))) cum poate sa va placa rablele alea nush...ma refer la cum merg...parca in reluare ) prefer ceva mai rapid k un Yhundercat, R6 ,etc Eu nu Âştiu ce cauți tu aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) =))) cum poate sa va placa rablele alea nush...ma refer la cum merg...parca in reluare ) prefer ceva mai rapid k un Yhundercat, R6 ,etc Nu toti e baietzashi cul, furiosi si iutzi asa ca tine gie-gie- yo-yo-you ma-niga, iou-iou, am tricou, am maieu, sunt un mega derbedeu, ieu ieu, gieh, yeyeyea cehekerap, manca-tz-ash, gie!!. Editat Iulie 23, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$mecherita Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Buna. Eu sunt Loredana, am 21 de ani, sunt din Tecuci, si merg pe un R1.Imi pare bine sa intru in randul vostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Nu toti e baietzashi cul, furiosi si iutzi asa ca tine gie-gie- yo-yo-you ma-niga, iou-iou, am tricou, am maieu, sunt un mega derbedeu, ieu ieu, gieh, yeyeyea cehekerap, manca-tz-ash, gie!!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Ce stii s faci mai bine? Uili sau stopi? Mah nu fii rau ....a zis fata ca merge cu R1 nu ca si il conduce...si eu m-am sprijinit ieri pe un ferrari sa ma leg la sireturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$mecherita Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Mah nu fii rau ....a zis fata ca merge cu R1 nu ca si il conduce...si eu m-am sprijinit ieri pe un ferrari sa ma leg la sireturi Imi place de voi ca ma primiti cum se cuvine. Nu doar merg pe el, ci il conduc.Permisul il am de doi ani, si km am adunat ceva. O zi buna si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Imi place de voi ca ma primiti cum se cuvine. Nu doar merg pe el, ci il conduc.Permisul il am de doi ani, si km am adunat ceva. O zi buna si tie! Bine ai venit Lilipod! Ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$mecherita Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Bine ai venit Lilipod!Ceva poze? Bine te-am gasit! Cum ajung acasa pun si niste poze, acum sunt plecata in afara tarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Care din voi are cbr 2005 - repsol ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Care din voi are cbr 2005 - repsol ? Io Adicatelea tre' sa ne prezentam, nu? Alice ma cheama si mai jos e zuza mea, momentan la garaj ca n-am inmatriculat-o inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Care din voi are cbr 2005 - repsol ? si eu. de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 si eu. de ce? vrea sa-si ia si el si cauta un schimb de impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 vrea sa-si ia si el si cauta un schimb de impresii si el = pentru el? de la ZX la cbr 125 e ceva drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 si el = pentru el? de la ZX la cbr 125 e ceva drum da , dar de la discutii noaptea in oglinda pana la discutii cu diferite fete ...e si mai lung drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Reverse incearca sa spuna ca ar dori si el sa discute cu voi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Reverse incearca sa spuna ca ar dori si el sa discute cu voi ) paispe stie ca reverse , nu prea discuta ... diseara la birou ancutzo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 da , dar de la discutii noaptea in oglinda pana la discutii cu diferite fete ...e si mai lung drumul ) ai dreptate.. nu m-am gandit la asta. but u know.. cateodata e mai receptiva o oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 paispe stie ca reverse , nu prea discuta ... diseara la birou ancutzo? Se face, pisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ) ai dreptate.. nu m-am gandit la asta. but u know.. cateodata e mai receptiva o oglinda avantajul este ca oglinda doar se abureste , nu incearca sa TE abureasca Se face, pisi sa te imbraci de bamboo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 sa te imbraci de bamboo La bermude si papuci, toti tovarasii p-afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 salut! Sunt Simona din Bucuresti...carnet am din noiembrie 2007,mobra mi-am achizitionat-o abia saptamana asta.Incantata de cunostinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mysticadina Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Sunt de pe linga Brasov,iar la virsta de 15 ani m-am indragostit de motoare vazind un videoclip a lui Manowar.Am reusit ,eu si sotul meu( fiind si el motorist)sa ne cumparam un Honda Shadow 750 de care suntem nedespartiti.Visul a devenit realitate desi mi-a trebuit ceva ani...dar mai bine acum decit niciodata.Asfalt uscat.era sa uit...ma numesc Adina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Buna,sunt Andres...Bucuresti-Pitesti...ma gasiti si si...am Honda 600RR...si o iubesc la nebunie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate