Adda88 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Welcome, Adda! Frumoasa jucaria ta:) am o slabiciune pt gsxf-uri este ca sa conduce usor? Editat Aprilie 4, 2014 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adda88 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Da, se conduce usor, cel putin asta pot spune acum avand in vedere ca nu am mers cu altceva )), e cam greuta ce-i drept, pe loc ii simt fiecare kg..dar in mers e foarte stabila..altii o considera cam lenesa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 E o motoreta iertatoare, ca sa zic asa. Ia curbele singura, se redreseaza frumos si usor. Masa si centrul ei de greutate o ajuta mult pe curbe. Inca mai suspin dupa a mea Poate fi considerata lenesa, dar comparativ cu ce? cine isi ia F stie ce-si ia, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adda88 Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 (editat) Pentru un incepator mi se pare ideala, ca si forta si viteza mi se pare suficienta, exact cum ai spus, iarta multe greseli. Inca suntem in etapa de cunoastere sa zic asa, mai am multe de invatat de la ea Editat Aprilie 5, 2014 de Adda88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 O vaca. Scuza-mi franceza ! Sa o stapanesti sanatoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adda88 Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 )) Daaaa, doar ca toarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) O fi ea vacuta dar are cam tot ce trebuie ca sa fie o vacuta buna ...demaraj bun,viteza mai mult decat suficienta (a mea s-a dus la 225) si ce apreciez cel mai mult la ea e pozitia in mers...am facut si etape lungi (4-500 km) fara sa cobor de pe ea si fara sa resimt oboseala ...ca touring e perfecta Editat Aprilie 7, 2014 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 (editat) Ma speriasem.. am crezut ca te-ai prezentat aici. Editat August 1, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 (editat) Salutare tuturor! Sunt noua pe aici... bine v-am gasit! Editat August 9, 2014 de Dana.Simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbit Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Salutare tuturor! Sunt noua pe aici... bine v-am gasit! Welcome. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Ce welcome?Niciun welcome, jpeg sa vedem in costum de baie s-apoi welcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Ce welcome?Niciun welcome, jpeg sa vedem in costum de baie s-apoi welcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 (editat) )) ce baieti răutăcioși.... Bineeeee...... Editat August 11, 2014 de Dana.Simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 )) ce baieti răutăcioși.... Bineeeee...... Nu sunt rautaciosi.... sunt doar curiosi. De ce sa nu recunosc....si eu sunt curios. Oricum..... multi km fara incidente. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Gata, am reperat fata, nu mai e nevoie de poze in bikini...cel putin pentru mine! P.S. E draguta, are voie pe site! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Gata, am reperat fata, nu mai e nevoie de poze in bikini...cel putin pentru mine! P.S. E draguta, are voie pe site! ) Cum sa nu fie nevoie? Nu le invata la prostii :-)))))......vor incerca sa se sustraga si viitoarele membre noi de pe forum. Daca domnisoarele arata bine trebuie facut ceva in sensul asta. :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Carcotasilor!!! )) » Post actualizat in 12 Aug 2014 08:35 Nu sunt rautaciosi.... sunt doar curiosi. De ce sa nu recunosc....si eu sunt curios. Oricum..... multi km fara incidente. Bafta » Post actualizat in 12 Aug 2014 08:35 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Salutare! Mă bag și eu pe aici, deși sunt de ceva vreme pe forum. Unii mă cunosc. Sunt Andreea, dar mai toți mă știu de Duda. Să ne auzim cu bine. @Dana.Simi Bine te-am găsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Buna Andreea! Multumesc... Sa ne auzim cu bine... Si poate sa ne si vedem prin trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Poate când va fi să ajung prin capitală, căci eu stau unde se agață harta-n cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Poate când va fi să ajung prin capitală, căci eu stau unde se agață harta-n cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Gata, am reperat fata, nu mai e nevoie de poze in bikini...cel putin pentru mine! P.S. E draguta, are voie pe site! ) Pai vezi ce-ai facut..... ai speriat fata. :-))))) De azi de dimineata si pana acum si-a scos poza din profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate