MVTarts Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 Hai veniti cu totii la intalnirea userilor de pe Motociclism.ro (zis in unele locuri si motodobrism.ro ) Inscrieti-va sub forma Nickul de pe forum si la City (precizati ca nu sunteti din US) si ORAS, JUDET (Romania). De exemplu, eu sunt din Arad, deci voi scrie ARAD, ARAD (Romania). Ca sa avem si noi o harta on-line cu toti userii, ceva in genul hartii cu stickere ce s-a facut la Expo in primavara cand a fost SIAB 2005. Linkul este: Vinooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 Ce tare e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 se poate face si ceva mai simplu.....o harta a romaniei si cand dai clik pe un oras sa-ti apara userii, respectiv motociclistii din acel oras cu poza si profilul sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 pacat ca respectivul program nu a auzit de Cluj Napoca .... dehh Invalid City. Please try again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
im0rtel Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 La oras trebuie introdusa urmatoarea expresie : Suceava , Suceava (Romania) (de exemplu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 Stiu.. am scris: Cluj Napoca , Cluj (Romania) si: Invalid City. Please try again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 Wow inseamna ca am avut noroc ca programu a auzit de Turda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 OK! Si dupa "inscriere" ce dreq se mai face?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Stiu.. am scris: Cluj Napoca , Cluj (Romania) Trebuie scris: 'Cluj-Napoca, Cluj (Romania)'. Se pare ca trebuie, din cand in cand, cate o liniuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 I'm In ! Acu' sa vedem ce o sa iasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Pacat ca la unii nu au curajul sa isi puna fatza(le e rusine cu ea) acolo sau ma insel eu si asa arata ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 interesant... si de acum ce se va intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 I'm in... Dar nici eu nu inteleg la ce ne va ajuta chestia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Important e sa fii "in" Cine nu e "in" e un pacalici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Ideea e ca daca faci un tur al tarii sti cine pe unde e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 @MVTarts: Mah, tu ori esti de la Jandarmeria Romana si vrei sa ne monitorizezi??? Si ne faci sa ne varam singuri gatul in latz.. Fugiiitzi neamuleeee!!! Vin mascatzii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 @MVTarts: Mah, tu ori esti de la Jandarmeria Romana si vrei sa ne monitorizezi??? Si ne faci sa ne varam singuri gatul in latz.. Fugiiitzi neamuleeee!!! Vin mascatzii!!! cineva sa cheme politzia sau militzia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 E pentru turul tarii facut de jandarmi. Ne colecteaza pe fiecare in drum. Ne vedem cu totii in duba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Am vrut si eu sa fiu "in". dar zice : Invalid City. Please try again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Am vrut si eu sa fiu "in". dar zice : Invalid City. Please try again SI EU LA FEL.NU MAI STIU CUM SA SCRIU BUCURESTI POATE IN JAPONEZA, DAR NU STIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 dap,se pare ca Bucuresti e un Invalid city cred ca s'a stricat jucaria pt ca toate orasele din romania sunt invalide saracele mai spuneti'mi orase ca am fost slab la tomanap Ptiu sa'mi bag (cuvant urat) I'm in Da' e de (cuvant urat) I'm out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Eu m-am inregistrat dar am uitat sa imi pun poza. Are cineva idee cum se poate adauga poza dupa ce m-am inregistrat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Eu m-am inregistrat dar am uitat sa imi pun poza. Are cineva idee cum se poate adauga poza dupa ce m-am inregistrat ? vezi ca ai un link acolo cu "share a photo" da pe el si te trimite in profilul tau cum ar veni...de unde uploadezi o poza sper sa mearga si sper ca nu am spus bazaconii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Acolo poti sa share-uiesti o poza, care va aparea la pozele grupului, dar ca sa adaug poza la profil, eu n-am gasit nici un link. Oricum multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 sorry...credeam ca o sa mearga si asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate