BooBoo Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 [Offtopic] Nu credeam sa mai vaz reply-uri la posturi vechi de 4 ani jumate... [/Offtopic] Apropo de 4 ani... tot de pe-atunci n-am mai pus "update". Desi mare lucru (la look) nu cred ca s-a schimbat de-atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Hi, hi...asta mica n-a crescut deloc pot sa pun si eu o poza care a facut furori candva? bubule, sa nu dai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Hi, hi...asta mica n-a crescut deloc pot sa pun si eu o poza care a facut furori candva? bubule, sa nu dai! Vaaaaaaaaaaaaai... :lol: Tradatoare cu multi catei in curte ce esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Doua intrebari scurte.. 1. @Diana : frate ai fermoarul la geaca de piele tras pana in gat dar salele pe afara... Don't get it, cum puteti merge asa, ca eu fara maieu sunt moarta, ma doare spatele instant. 2. @ bubu... faceai pipilica mai???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Doua intrebari scurte..1. @Diana : frate ai fermoarul la geaca de piele tras pana in gat dar salele pe afara... Don't get it, cum puteti merge asa, ca eu fara maieu sunt moarta, ma doare spatele instant. 2. @ bubu... faceai pipilica mai???? 1. Intamplator imi iesise tricoul din blugi si nu am stat sa mai trag de el ...nici eu nu merg cu salele pe afara 2. Sheesh Ontopic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 1. Eu 2. tot eu 3. eu... din alta perspectiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Bună all ( sper să nu deranjez ) ...pun Âşi eu câteva poze cu mine ( una bonus de când eram mică , să se vadă de când eram pasionată ) . Eu sunt adeptă a mai multor părți ...Âşi 2 roți Âşi 4 ....tuning Âşi curse Astfalt uscat ! Pune casca la snowboard ca nu-i ca-n filme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 3. eu... din alta perspectiva... Auch, da' ce patisi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Auch, da' ce patisi? hih... pove lunga... dar bine ca a trecut... pe scurt mam dat peste cap din cauza unui surdo-mut care mi-a taiat calea cu un scooter.. nu, n-am intrat in el,... am tras ghidonul in dreapta si am aterizat intr-o masina parcata... SI ma consider norocoasa, am scapat ieftin... doar ca acuma trec mai greu la verificarile la aeroport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) hih... pove lunga... dar bine ca a trecut... pe scurt mam dat peste cap din cauza unui surdo-mut care mi-a taiat calea cu un scooter.. nu, n-am intrat in el,... am tras ghidonul in dreapta si am aterizat intr-o masina parcata... SI ma consider norocoasa, am scapat ieftin... doar ca acuma trec mai greu la verificarile la aeroport Jeezaz ... imi pare rau ... ai mai multe suruburi decat motorul meu Chiar sunt necesare atatea suruburi? ... uffff Insanatosire grabnica ! Editat Iunie 23, 2010 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Hello! Andreea ma numesc, sunt din Curtea de Arges dar locuiesc si circul in orasul zgomotos De motociclete m-am indragostit de mai multa vreme, permisul l-am luat in toamna iar motoreta (un CBR de 125) acum 2 luni. Ne-am imprietenit repede si mi-e drag de ea de mor. frumoasa foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Jeezaz ... imi pare rau ... ai mai multe suruburi decat motorul meu Chiar sunt necesare atatea suruburi? ... uffffInsanatosire grabnica ! da, am 8 suruburi, si DA trebuie atata... daca ai chef si timp citeste aici: /index.php?showtopic=435259 ...dar nu (mai) ii stres dupa 9 luni, de 1 mai m-am pus inapoi pe armasarul meu, si de atunci am facut 4600 km... recuperez timpul pierdut... mersi,.. asfalt uscat, fara incidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 da, am 8 suruburi, si DA trebuie atata... daca ai chef si timp citeste aici: /index.php?showtopic=435259 ...dar nu (mai) ii stres dupa 9 luni, de 1 mai m-am pus inapoi pe armasarul meu, si de atunci am facut 4600 km... recuperez timpul pierdut... Aham...deci nici tu n-ai avut voie sa mergi cu mobra cat ai avut placuta ...ca eu am mers si mi-a zis nenea doctoru sa nu mai conduc ca mi se deplaseaza placuta de pe os de la vibratii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 mi se deplaseaza placuta de pe os de la vibratii Si tu Brutus? Cum ai patit-o? Imi pare rau sa va aud vorbind de placute si suruburi in oase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Si tu Brutus? Cum ai patit-o? Imi pare rau sa va aud vorbind de placute si suruburi in oase Pai nu ma puteam hotara sa-mi inchei sezonu anu trecut prin decembrie si s-a gandit unu sa-l mi-l incheie ... On topic: o poza de melancolie as cu mobra veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Aham...deci nici tu n-ai avut voie sa mergi cu mobra cat ai avut placuta ...ca eu am mers si mi-a zis nenea doctoru sa nu mai conduc ca mi se deplaseaza placuta de pe os de la vibratii ...sunt cam off-topic, scuze... pai la mine toata tortura a durat atata... cu cele 2 operatii si cu sudarea osului..... placa o mai am, si nu-mi scot de n-o sa fie musai.... placa ce a fost inlocuita l-am pus breloc la cheia de la motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 da, am 8 suruburi, si DA trebuie atata... daca ai chef si timp citeste aici: /index.php?showtopic=435259 ...dar nu (mai) ii stres, dupa 9 luni, de 1 mai m-am pus inapoi pe armasarul meu, si de atunci am facut 4600 km... recuperez timpul pierdut... mersi,.. asfalt uscat, fara incidente... OMFG ... astia chiar-s macelari ... am citit tot ... nush ce sa zic. Imi e mie rusine pentru doctorii astia. Am si eu un caz in familie ... Verisoara mea era in taxi cand i-a lovit cineva din spate. Fractura de cot. Doctorul din Bucuresti i-a pus mana in ghips si a lasat-o asa 5 saptamani ! Un criminal macelar. Din septembrie 2009 se chinuia cu recuperari ... si normal ca nu mergea. A facut inca 2 operatii, si deabia poate sa miste mana 15-20 grade. Acum o s-o faca pe a 3-a ... Multa sanatate ... si ai grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 OMFG ... astia chiar-s macelari ... am citit tot ... nush ce sa zic. Imi e mie rusine pentru doctorii astia.Am si eu un caz in familie ... Verisoara mea era in taxi cand i-a lovit cineva din spate. Fractura de cot. Doctorul din Bucuresti i-a pus mana in ghips si a lasat-o asa 5 saptamani ! Un criminal macelar. Din septembrie 2009 se chinuia cu recuperari ... si normal ca nu mergea. A facut inca 2 operatii, si deabia poate sa miste mana 15-20 grade. Acum o s-o faca pe a 3-a ... Multa sanatate ... si ai grija! Mersi. de atunci circul cu ochii in 14.. bine ca nu a fost mai grav.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Sunt cam off topic ... Omg ... am citit topicul de la cap la coada, nu imi vine sa cred ... Asa de mica este valoarea unui om in Romania ? Probabil daca ii bagai in buzunar 200-300 de E te trata altcumva. Macelari ... nu doctori. Cum iti este bratul acum ? Cu banii te-ai descurcat pana la urma ? Si cum te simti pe motocicleta acum, cu bratul mai ales ? Numai bine si asfalt uscat, sau sa zic ... fara surdo-muti (dar cei cu acest handicap au voie pe scuter? Nu prea cred ...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Sunt cam off topic ... Omg ... am citit topicul de la cap la coada, nu imi vine sa cred ... Asa de mica este valoarea unui om in Romania ? Probabil daca ii bagai in buzunar 200-300 de E te trata altcumva. Macelari ... nu doctori. Cum iti este bratul acum ? Cu banii te-ai descurcat pana la urma ? Si cum te simti pe motocicleta acum, cu bratul mai ales ? Numai bine si asfalt uscat, sau sa zic ... fara surdo-muti (dar cei cu acest handicap au voie pe scuter? Nu prea cred ...). Problema ii ca am dat bani... bine nu 200-300 dar 100+50 tot am dat, degeaba... Bratul este ok acum,... dar dupa a 2-a operatie s-a sudat mult mai lent... de-abia in mai mo lasat medicul sa ma pun inapoi pe mobra... ma doare un pic, cateodata,.. cand il fotez prea mult dar in principiu ii ok,.. placa ramane acolo,.. daca organismul nu imi respinge, ce se poate intampla peste o saptamana sau peste 10 ani, sau niciodata,.. dar eu nu ma duc sa ma tai a 3-a oara daca nu o sa fie musai... cu banii.... m-au ajutat fff mult prietenii, motociclistii din arad si nu numai,.... sunt recunoscatoare pt asta... ... si nu, un surdo-mut in mod normal n-ar avea ce cauta in trafic, dar asta e... cum am zis,.. ma consider oricum norocoasa... am scapat ieftin... traiesc,.. si am trecut peste faza... nu am avut de ales... Aveti mare grija,... asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 In al doilea film se vede ca osul nu a format nici un fel de calus, nici vorba de sudare..plus apare decalcificat masiv.Parerea mea este ca ai facut o infectie, osteomielita se numeste, motiv pentru care nu s-a facut nici un fel de calus, osul a pierdut din structura si astfel a iesit surubul.Nu ai intrebat pe nici un alt ortoped?Nici cu Ungaria nu imi este rusine, intradevar au scule mai bune- dar nimic nu este gratis, vine si nota de plata, am vazut tot felul de prostii debitate si de doctorii de pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Bun Littmann-ul, ha? Mesaj completat Hai, ca ai mai crescut un pic... sau ai mai slabit Si te-ai si maturizat Nu stiam ca ai picioarele atat de strambe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 In al doilea film se vede ca osul nu a format nici un fel de calus, nici vorba de sudare..plus apare decalcificat masiv.Parerea mea este ca ai facut o infectie, osteomielita se numeste, motiv pentru care nu s-a facut nici un fel de calus, osul a pierdut din structura si astfel a iesit surubul.Nu ai intrebat pe nici un alt ortoped?Nici cu Ungaria nu imi este rusine, intradevar au scule mai bune- dar nimic nu este gratis, vine si nota de plata, am vazut tot felul de prostii debitate si de doctorii de pe acolo. ...ba da am intrebat cel mai bun ortoped din arad, care mi-a raspuns intr-un mod interesant,... "pai daaa,... pai,... intradevar..... pai..... daaa, trebuieau macar 6 suruburi" ... si dupa ce mi-a zis sa ma prezint luni la a 2 operatie care o sa-l efectueze un team din care face parte si medicul meu... am zis nu mersi.... ...da am platit in ungaria, nu putin, dar acuma sunt bine,..si imi pare rau ca nu m-am dus din prima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 ...ba da am intrebat cel mai bun ortoped din arad, care mi-a raspuns intr-un mod interesant,... "pai daaa,... pai,... intradevar..... pai..... daaa, trebuieau macar 6 suruburi" ... si dupa ce mi-a zis sa ma prezint luni la a 2 operatie care o sa-l efectueze un team din care face parte si medicul meu... am zis nu mersi.......da am platit in ungaria, nu putin, dar acuma sunt bine,..si imi pare rau ca nu m-am dus din prima... bine ca s-a rezolvat pana la urma dar ar fi fost si mai bine daca nu te plimbau atat si faceau treaba asa cum trebuie..imi pare rau sa aud asta, ortopedia din Arad aveau un renume bun la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 M-am jucat si eu putin cu niste poze. Rezultatul o posesoara de motocicleta si de permis poate una din cele mai batranele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate