manuela Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 hai salut survolaj!!yamaha mea a vazut de multe ori cimentul.si-a facut botezul.bine ca dupa buselile mele nu arat asa prietenele stiu de ce!!! mai motogirl da ce de badigarzi ai!!!escu,ninja skija,eu si survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 hai salut survolaj!!yamaha mea a vazut de multe ori cimentul.si-a facut botezul.bine ca dupa buselile mele nu arat asa prietenele stiu de ce!!! mai motogirl da ce de badigarzi ai!!!escu,ninja skija,eu si survolaj pai daca sunt mica si simpatica.... :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuela Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 b16 dmo,te astept la o bere!!ma bucur ca ti-am purtat noroc.asa sunt eu port noroc tuturor celor care ma cunosc daca vrei vorbim pe yahoo.bafta multa,si ne si vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) Lolllll....Legionare....eu ti-am mai zis....imi cer scuze daca te-a durut....ne jucam doar....nu am dat cu toata forta....si cand ma mai vezi in fusta nu mai fugi...ca nu dau..... Pai daca am ramas socat si cu sechele ce vrei? Sa speram ca imi va trece in cativa ani... Oops, am dat-o in off-topic si o sa se ia nenea moderatorii de noi. Sorry, nenea moderatoriiiiii........ Editat Octombrie 30, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Puteti termina totusi chatul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Eu ma bucur ca nu doar din cauza mea... Am stat putin ca sa se mai linisteasca apele, iar acum revin cu o poza pt cei care m-au vrut mult mai imbracata: Era duminica, dupa ce s-a terminat "BIKES ON ICE"-ul. Oare acei motociclisti care s-au grabit cu acuzatiile ce faceau in timp ce eu eram prezenta acolo? In fine, nu conteaza, hai no-rock!!!! io nu te vad bine ..cu mijlocul gol ...sa nu racesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mady Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Salutari motociclistelor!!! Sunt si eu pe aici sper sa ma integrez in peisaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Puteti termina totusi chatul ? Gata sefu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Salutari motociclistelor!!! Sunt si eu pe aici sper sa ma integrez in peisaj! interesant echipamentul moto bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 io nu te vad bine ..cu mijlocul gol ...sa nu racesti Unde vezi tu mijloc gol in poza respectiva? Poate in celelalte, dar acolo nu e doar mijloc gol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Salutari motociclistelor!!! Sunt si eu pe aici sper sa ma integrez in peisaj! bine ai venit! AL CUI E SUZUKIU?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsmotorcycle Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 tot al meu,dar prea nervos si de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mady Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 interesant echipamentul moto bine ai venit [/qu Eram la o intalnire moto bine ai venit! AL CUI E SUZUKIU?! Tot al nostru,dar putin cam nervos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 (editat) stati asa ca am ametit! ma refeream la SUZUKIU galben din poza lui MADY. gixeru... imi place coloristica si.. normal ca e nervos, doar e suzuki. E de 6 sau 1? Daca esti de prin bucuresti, mi-ar placea sa-l vad si eu odata. mai pune poze cu el. Tx, Multa Bafta! ps: ce inseamna "tot al nostru"? "nostru"? ... mai ai altele, de ce vbesti la plural? etc edit: m-am prins. Editat Noiembrie 6, 2006 de disney Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mady Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 stati asa ca am ametit! ma refeream la SUZUKIU galben din poza lui MADY. gixeru... imi place coloristica si.. normal ca e nervos, doar e suzuki. E de 6 sau 1? Daca esti de prin bucuresti, mi-ar placea sa-l vad si eu odata. mai pune poze cu el. Tx, Multa Bafta! ps: ce inseamna "tot al nostru"? "nostru"? ... mai ai altele, de ce vbesti la plural? etc edit: m-am prins. Adica eu si prietenul meu avem firma de mai sus si toate motoarele sunt ale noastre(de vanzare),dar ne si plimbam cu ele. Este de 600 si poti sa vezi mai multe poze pe UPSMOTORCYCLE.RO Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Adica eu si prietenul meu avem firma de mai sus si toate motoarele sunt ale noastre(de vanzare),dar ne si plimbam cu ele. Bafta! Misto strategie de dezvoltare, sa nu uitati sa treceti si chestia asta la anuntul de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.5 Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Si eu... de curand in posesia categoriei A sper ca si in posesia mobrei tot in curand 3 sapt ar cam fi, va anunt cand intru in posesia ei asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Daca imi este permisa exprimarea....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Colosal !!! Aplauze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Daca imi este permisa exprimarea....... iep, misto honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 iep, misto honda Asta aveam de gand sa spun si eu, dar nu ma puteam opri din salivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mady Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Misto strategie de dezvoltare, sa nu uitati sa treceti si chestia asta la anuntul de vanzare! Ha ha,foarte original! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 doar asa in vizita de lucru sa v-a salut. HELLLLOOOOOOOOOOOUUUUUUU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Bestiala Honda, pacat ca are oglinda zgariata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 (editat) bai...cum se trezeste cate o tipa motociclista sa bage poze si are un "motor" belea ne trezim de facem ca lupul din desene...cu ciocanu in cap mai avem putin si ne dam damn...tare nesanatosi suntem asfalt uscat...si la mai multe poze frumoase fetelor Editat Noiembrie 7, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate