apasu77 Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Urmareste forumul la intilniri si evenimente si ai sa ai ocazia sa mergi in grup la o plimbarica prin tara ,,,,,,,mai lunga sau mai scurta in functie de timp si benzina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 welcome! asteptam si poze de pe drum...ca doar a inceput sezonul...nu?! take care! Uite si poza. Plimbarica a fost scurta. Urmareste forumul la intilniri si evenimente si ai sa ai ocazia sa mergi in grup la o plimbarica prin tara ,,,,,,,mai lunga sau mai scurta in functie de timp si benzina ) Merci de sfat. Uite, vorbeam cu IPman si zicea ca a fost la tine la nunta. Super poza de la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 bine ai venit in lumea celor pe 2roti:) un sezon plin de evenimente placute si km cu nemiluita:D asfalt uscat ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 bine ai venit in lumea celor pe 2roti:) un sezon plin de evenimente placute si km cu nemiluita:D asfalt uscat ride safe bine te-am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Na..... multe poze cu mine http://www.flickr.com/photos/99162903@N00/ in aproape toate ipostazele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 (editat) Am gresit, am crezut ca aici se pun poze cu noi si cu moto. My mistake. Dar poze singure nu inteleg de ce Editat Mai 12, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 sincer nu prea cred ca are importanta... eu am pus de toate (pt orice eventualitate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 (editat) Si eu ...Scorpiutza forumului.. zic baietii rai!! Va PuP!! Editat Mai 12, 2006 de Nikyta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ram Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 -SIMPATICA FOC... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 (editat) eu nu cred ca m-am "prezentat" aici da-ti-mi voie,da-ti-mi voie frumoasa rau fata nu o avea id de mess daca ai intra pe id meu tironi_1988 noroc fetelor si bafta pe caluti si un milionde trandafiri pentru fiecare fata Editat Mai 16, 2006 de bulterieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 @ametist: ducatista...ducatista?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 ...din lipsa de activitate..si dupa cum se si vede mai sus..(k am aplicat la o gramada de topicuri)..pot spune k, facand o mica statistica au aplicat cam 30, 40% gagici pt. topicurile donsoarei TITILUKA..iar restul au fost nelipsitii baieti motociclisti!! Concluzie: .... trageti voi!! O super seara la arc...k eu imi bag unghia in gat ca nu ajung!!!....si vremea tine cu voi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 Ai dreptate! de ce crezi ca eu n-am mai scris nimic aici......? T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 WELL.....THAT`S ME .....AGAIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 yeah, serenity indeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Ai dreptate! de ce crezi ca eu n-am mai scris nimic aici......? T. si crezi ca ar fi mai interesant daca ar numai postituri 100% feminine ? ar lipsi sarea si piperul problema este ca, numeric vorbind, noi suntem mult mai multi decat voi si drept urmare chiar daca o sa postati toate pe un forum si o sa posteze si o mica parte din noi atunci s-ar putea ca posturile pe respectivul forum sa fie 50-50 ..... CONCLUZIE: voi sunteti de vina ca sunteti prea putine, nu noi ca scriem PS. eu scriu prima data aici afara este soare... este este 08.46 ... ma duc sa spal motorul si pe urma sa ne plimbam .... asa ca va las sa scrieti pentru tati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Mai 21, 2006 Autor Share Postat Mai 21, 2006 @Levap pe aici te "ascunzi" in ultimul timp? T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Tipul are dreptate. Desi sunt din ce in ce mai multe fete la scoala, pe sosea sunt putine. Oare cate fete au fost la Ploiesti, singure pe motoare? Nu vreau sa cred ca majoritatea se multumesc sa stea in spate sau sa conduca doar cand beau prea mult prietenii lor. Am vazut un un fel de recensamant pe aici pe undeva si arata dezolant. Poate va ramane intotdeauna un teritoriu al barbatilor, dar sper sa fim mai multe si sa mergem bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
run Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Sa vedem poze la plimbare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Salut, salut! Eu sunt Ramona, unii dintre voi deja ma cunoasteti.. am mai postat pe forum acum cateva saptamani in cautare mare de motorash. Cateva poze cu mine de la SMAEB, iar luna viitoare alte poze cu noul meu motorash, o apriliuta rs125 V`am pupat, numai bine. Iti sta bine in costum de piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Sa vedem poze la plimbare!!!! Luna viitoare, pe la jumatatea lunii am so` cumpar Si voi face poze cu micutza la plimbare Iti sta bine in costum de piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alma` Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Tzop si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Tzop si eu pe Busa iti sta bine dar doar iti sta...fereasca D. sa te plimbi cu asa ceva... Pari micutza de statura ce ai de gand sa-ti cumperi!?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate