Buggy Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 (editat) pai asa se intampla de obicei dar discutiile au luato pe aratura si am luat si eu parte din varii motive:) pai asta e problema ca nu prea vedem si putina zarva asa sa mai trezim atmosfera asa ca roll on fetelor... Editat August 2, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geografu Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 M-am cam plictisit azi la muncă, aÂşa că am tot rasfoit forumul să văd cât de urâtă o fi MillionDollarBaby asta de se ceartă oamenii, dar după părerea mea e draguță fata. AÂşa că haideți fetelor Âşi puneți poze, nu de alta, dar nu se Âştie când ne recunoÂştem în trafic Âşi mai stăm la un pahar de vorbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Daca erai oaie, erai sigur a lu' Becali! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Ce "raut" esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 pana imi fac poze cu noua achizitie, iata niste poze mai vechi cu mobrele mele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 pana imi fac poze cu noua achizitie, iata niste poze mai vechi cu mobrele mele: Stai ca acush vine moldoveanu sa te spurce ca nu esti in standardele lui ... P.S. felicitari ca ai avut curaj sa-ti pui pozele ... si felicitari parintilor tai ca ti-au combinat intr-un mod placut genele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Da , ptr ca nu fac topless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 q_simi e legit Si bravo ei (mai ales pt ca e on topic si nu se ascunde dupa 'taste' (Cum fac altele) ) Am o nedumerire de taran (sau de moldovean, ca vad ca pt unii e sinonim): urma aia 'highlighted' e lipsita de bronz? Cel mai probabil reflexia soarelui intr-un pandativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Sunt prezente amandoua, linie lipsita de bronz si un lantisor cu pandativ Hai fetele cu poze poze din weekendul asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Superba poza Cateva franturi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 @Simi: Ai vizitat si interiorul castelului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Superba poza Cateva franturi: Si cateva on topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Superba poza Cateva franturi: Incognito, nu te deranja rucsacul purtat în față? Nu îți venea în bărbie să te incomodeze la întors capul? Au apărut și în Rădăuți două tipe motocicliste, ambele pe choppere. Mișto senzația să mergi cu ele la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Incognito, nu te deranja rucsacul purtat în față? Nu îți venea în bărbie să te incomodeze la întors capul? Au apărut și în Rădăuți două tipe motocicliste, ambele pe choppere. Mișto senzația să mergi cu ele la drum. Nope, nu ma incurca la intors capul, aveam in spate pasager, care avea care avea la randul sau rucsac si cum la ceberica e pretios fiecare cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Nope, nu ma incurca la intors capul, aveam in spate pasager, care avea care avea la randul sau rucsac si cum la ceberica e pretios fiecare cm Pasager sau pasageră? Nu ai încercat să-l prinzi de rezervor cu două elastice să îl faci ca un tank bag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Pasager sau pasageră? Nu ai încercat să-l prinzi de rezervor cu două elastice să îl faci ca un tank bag? Pasager, pasager. Ce sa-i prind de rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 @pomo zicea de rucsac, să-i prinzi două elastice, să-l transformi în tankbag. Eu așa prind rucsacul. Uite poză aici, motorul ăla vechi, nu cel galben... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 (editat) da ... sa-l rastignesti pe pasager pe rezervor cu elastice de la 2 perechi de tanga mai vechi LOL ... cumperi o plasa elastica, e 35 de lei si prinzi rucsacul pe rezervor. Editat August 6, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 =)) unde mi-era mie capul. n-am incercat, ca n-a fost cazul. in general merg singura. cat despre capitolul simt practic, marturisesc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Asa incognito, arata-le cum se face. Ce ma enerveaza pantalonii aia apopiati de culoare pielii, cand am vazut poza aia la mare mi-a crescut tensiunea nu alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Asa incognito, arata-le cum se face. Ce ma enerveaza pantalonii aia apopiati de culoare pielii, cand am vazut poza aia la mare mi-a crescut tensiunea nu alta Mai bine schimbi monitorul ... sigur iti pălesc culorile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Pasager, pasager. Ce sa-i prind de rezervor? Blasfemie. Un bărbat să se urce pe locul din spate al unei motociclete conduse de o femeie? Eu niciodată nu am să fac așa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Un bărbat să se urce pe locul din spate al unei motociclete conduse de o femeie? Eu niciodată nu am să fac așa ceva. Mai nou este rusinos sa mergi la spatele unei fete? Eu nu refuz, daca consider ca e' "ok" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 (editat) Blasfemie. Un bărbat să se urce pe locul din spate al unei motociclete conduse de o femeie? Eu niciodată nu am să fac așa ceva. Tu ai cam multe idei preconcepute si prejudecati. Editat August 6, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate