Vlad Codreanu Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Bine ati revenit acasa. Abia astept sa ne strangem toti la povestit si la curs balutza in timp ce ne uitam la filmele pe care le'ati facut pe acolo. MAE, te asteptam si pe tine cu bine acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 da' 70/ zi plus 8 euro pt casca si geaca ce are? nu au vrut nici sa auda de vreo negociere. In schimb motoarele erau noi si mergeau excelent. Dupa o luna de saracie si nisip, nimic nu mi se mai parea scump...acum mi se pare mult Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Bravos, asta a fost intr-adevar o idee geniala, foarte frumoase locuri. E rindul meu sa intreb cit a costat inchirierea motorarelor si daca se poate merge pe continent cu motoarele astea inchiriate pe insula. Sau cit costa sa le treci cu ferry pe celelalte insule. Din pacate am impresia ca sint preturi "europene", 60+euro pe zi daca nu ma insel? Poate voi a-ti gasit mai ieftin. De ieftin...vorba lui Andrei, acum mi-e si rusine sa povestesc cum nu am comentat si am dat banii. Cit costa ferry sa treci de la o insula al alta nu am aflat, caci nu aveam timp si deci nici nu ne-am gindit, dar, in orice caz, se poate, caci omul organiza astfel de excursii. Cit despre a trece pe continent cu ele....e cam departe si m-asi cam indoi, avind in vedere ca singura tara ar fi Maroc, deci alta tara. Oricum, Insulele Canare iti dau ceva de facut minim doua saptamini. Noi daca am fi avut mai mult timp, am mai fi avut ce face citeva zile, chiar fara sa parasim insula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 in mai apare pe Travel Channel o mini serie de 5 episoade .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) Salutari, in sfirsit este gata si filmul, poate fi vizionat la: www.motoaventura.ro sau click pe sigla de mai jos. Mae Editat Aprilie 28, 2009 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Salutari,in sfirsit este gata si filmul, poate fi vizionat la: www.motoaventura.ro sau click pe sigla de mai jos. Mae intradevar un film frumos despre un vis extraordinar nu imi ramane decat sa sper ca voi putea sa fac si eu asa ceva! manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Diseara la ora 22.00 primul episod pe Travel channel. http://www.travelchannel.co.uk/Series/ourp...sttobamako3.htm Mae Editat Mai 27, 2009 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Mae, am vazut ca s-a vorbit in Univers Moto 05/2009 despre Budapesta-Bamako dar nu se pomeneste nimic de participarea voastra; de ce oare? Vlad Editat Mai 27, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Mae, am vazut ca s-a vorbit in Univers Moto 05/2009 despre Budapesta-Bamako dar nu se pomeneste nimic de participarea voastra; de ce oare? Vlad Salut, ai pus "degetul pe rana". Cred ca nu au fost informati ca au participat si niste baieti si fete din ROMANIA. Mae Editat Mai 27, 2009 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Salut,ai pus "degetul pe rana". Cred ca nu au fost informati ca au participat si niste baieti si fete din ROMANIA. Mae deci sa inteleg ca ati fost CANTITATE NEGLIJABILA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate