Sari la conținut

SA LE URAM SUCCES ALOR NOSTRI !

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 109
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

da' 70/ zi plus 8 euro pt casca si geaca ce are?

nu au vrut nici sa auda de vreo negociere. In schimb motoarele erau noi si mergeau excelent. Dupa o luna de saracie si nisip, nimic nu mi se mai parea scump...acum mi se pare mult :rolleyes:

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravos, asta a fost intr-adevar o idee geniala, foarte frumoase locuri. E rindul meu sa intreb cit a costat inchirierea motorarelor si daca se poate merge pe continent cu motoarele astea inchiriate pe insula. Sau cit costa sa le treci cu ferry pe celelalte insule. Din pacate am impresia ca sint preturi "europene", 60+euro pe zi daca nu ma insel? Poate voi a-ti gasit mai ieftin.

De ieftin...vorba lui Andrei, acum mi-e si rusine sa povestesc cum nu am comentat si am dat banii. Cit costa ferry sa treci de la o insula al alta nu am aflat, caci nu aveam timp si deci nici nu ne-am gindit, dar, in orice caz, se poate, caci omul organiza astfel de excursii. Cit despre a trece pe continent cu ele....e cam departe si m-asi cam indoi, avind in vedere ca singura tara ar fi Maroc, deci alta tara. Oricum, Insulele Canare iti dau ceva de facut minim doua saptamini. Noi daca am fi avut mai mult timp, am mai fi avut ce face citeva zile, chiar fara sa parasim insula.

Link spre comentariu

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
Salutari,

in sfirsit este gata si filmul, poate fi vizionat la: www.motoaventura.ro sau click pe sigla de mai jos.

Mae

intradevar un film frumos despre un vis extraordinar

nu imi ramane decat sa sper ca voi putea sa fac si eu asa ceva!

manuel

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Mae, am vazut ca s-a vorbit in Univers Moto 05/2009 despre Budapesta-Bamako dar nu se pomeneste nimic de participarea voastra; de ce oare?

Vlad

Editat de khk
Link spre comentariu

Mae, am vazut ca s-a vorbit in Univers Moto 05/2009 despre Budapesta-Bamako dar nu se pomeneste nimic de participarea voastra; de ce oare?

Vlad

Salut,

ai pus "degetul pe rana". Cred ca nu au fost informati ca au participat si niste baieti si fete din ROMANIA.

Mae

Editat de mae
Link spre comentariu

Salut,

ai pus "degetul pe rana". Cred ca nu au fost informati ca au participat si niste baieti si fete din ROMANIA.

Mae

deci sa inteleg ca ati fost CANTITATE NEGLIJABILA

Link spre comentariu