Grip Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Imi plac avioanele din mult mai multe motive Sigur, ne putem vedea in weekend, numai sa imi zici unde si pe la ce ora, ca sa stiu cum fac cu programul. @Marius Nu prea cred, nu prea vad un Super Tenerist trecand pe vitezane, poate pe altceva din aceeasi clasa. Dar intr-adevar, suntem putini comparativ cu ceilalti mai iuti ca noi. Da' eu ma impac cu toata lumea Are dreptate KLU, ale noastre se strica mai rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 @Marius Nu prea cred, nu prea vad un Super Tenerist trecand pe vitezane, poate pe altceva din aceeasi clasa. Dar intr-adevar, suntem putini comparativ cu ceilalti mai iuti ca noi. Da' eu ma impac cu toata lumea Are dreptate KLU, ale noastre se strica mai rar Faza cu stricatul mobrelor e un "dezavantaj" ,eu am dureri de cap daca nu surubaresc iarna ceva la motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Faza cu stricatul mobrelor e un "dezavantaj" ,eu am dureri de cap daca nu surubaresc iarna ceva la motor.... Pai fa si tu rost de o ruginatura la care sa lucrezi iarna! Eu asa am facut, dar din cauza lipsei de timp am ajuns sa dau mz-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Eu as lua una, da n-am unde surubari la ea, plus ca timpul nu prea ajunge. Deocamdata vreau sa o pun pe asta la punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 eu tot surubaresc la a mea pentru a fi exact cum vreau eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 De un an sunt fericitul posesor al unui SuperTenere Ar trebui sa ne vedem, weekend cu o iesire scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 se impaca f bine posesorul de STenere si cu vitezanele ,exagerati . pe unde va mai plimbati dl Dan ? ati mai fost pe la circuitul de langa autostrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) De un an sunt fericitul posesor al unui SuperTenere Ar trebui sa ne vedem, weekend cu o iesire scurta Pai asa ar trebui! Mai ales ca suntem ceva oameni! Trebuie sa organizam ceva! O iesire cat de scurta! Ce parere aveti de wk 7-8 aprilie? Am zis sa fie ceva timp la dispozitie pentru a lua legatura unii cu altii! Editat Martie 25, 2012 de klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 ma primiti si pe mine, chiar daca vin cu catemeu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Doar daca-i albastru cu alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 eu tot surubaresc la a mea pentru a fi exact cum vreau eu! Si eu am surubarit la al meu in iarna,lam modificat spre rally.Cand o sa fac poze o sa le postez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Hai la joaca! Editat Martie 26, 2012 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 data viitoare sa iti iei instrument de indepartat namolul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Levieru' ala de la tine e numa' bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 nah! sa vedem cati ne strangem! http://www.tenereclub.ro/index.php?p=forum&s_id=13&t_id=872&s=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) Si eu am surubarit la al meu in iarna,lam modificat spre rally.Cand o sa fac poze o sa le postez... am pus si eu o aripa acerbis , oare se intampla ceva prin telescoape daca am demontat si tabla aia barosana de sub aripa originala? uzura ghidaje, prostii ? Editat Martie 27, 2012 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 am pus si eu o aripa acerbis , oare se intampla ceva prin telescoape daca am demontat si tabla aia barosana de sub aripa originala? uzura ghidaje, prostii ? posibil sa iti creasca uzura mai rapid la cuzinetii de furca. tabla aia probabil actiona ca un forkbrace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) posibil sa iti creasca uzura mai rapid la cuzinetii de furca. tabla aia probabil actiona ca un forkbrace! m-ar interesa confirmarea sau infirmarea certitudinii, posibilitatea nu ma intereseaza Editat Martie 28, 2012 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Poi la mine nu a avut subt aripa nici o tabla,deci nu iti face pb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 ma refer acum pentru o eventuala intalnire in bucuresti pentru a ne cunoaste si care s-ar putea realiza! despre plimbare sau intalnire nationala este alta discutie asta e parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Eu sunt pro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 ma refer acum pentru o eventuala intalnire in bucuresti pentru a ne cunoaste si care s-ar putea realiza! despre plimbare sau intalnire nationala este alta discutie asta e parerea mea. pai e ok si o intalnire de socializare! doar sa stabilim ce si cum!pana acum suntem 4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 pai sa faca cineva o propunere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Pai ne putem intalni la klu la garaj Campu-i aproape, vin idei... Naspa c-a plouat, ca era marfa de un "rally-raid"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 scuze nu cunosc.rog detalii, maine de exemplu ma bag in carburatoare,dar oricand cu cateva zile inainte. pentru mine mai putin enduro a mea este pregatita pentru mers mult in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate