Byk Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Salut.Arata bine SuperTenere cu aripa ridicata .De unde ai loat aripa si daca se poate un pret ,cine stie poate imi pun si eu... Aripa este luata de la Louis 19,95 euro, cod 10026815. Eu nu am pus-o insa de frumusete, stiu ce inseamna sa se infunde aripa originala cu noroi si sa scazi fara sa sti de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Aripa este luata de la Louis 19,95 euro, cod 10026815. Eu nu am pus-o insa de frumusete, stiu ce inseamna sa se infunde aripa originala cu noroi si sa scazi fara sa sti de ce... Acum stiu.Te-am vazut undeva pe You tube,te-ai bagat cu vaca la namol si a trebuit sa dai aripa fata jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 va salut am facut grafica asta mai demult pt un prieten cu supertenere o am si vectorizata pt taiere la ploter asa ca daca doreste cineva cu mare placere s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 'rea-ai a dreq cu ideile tale cretze domnu. ma inervezi ca nu mi-o venit mie mai devreme. da si tu vectoru ala, eventual *.svg, ca sa se deschida cu toate cele. multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) @vis-a-vis Sa inteleg din avatarul tau ca este de exceptie casca? Bafta! Editat Aprilie 14, 2010 de klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Asa, prin casa, pare misto... Nu o sa ies cu mobra pana nu ma echipez complet... plus ca ma tine la pat si o criza lombara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 apropos de crize lombare, mi-am luat de la decathlon un brau destul de jmecher si mai ok calitate / pret decat cele de pe louis (de ex). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Aveti idee ce neam de suport de coburi e asta si unde se poate gasi? Si inca o idee interesanta de cutii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Aveti idee ce neam de suport de coburi e asta si unde se poate gasi? este suport givi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 ideea aia de cutii din partea a 2-a ar fi interesanta, da din cate ma uit trebe modificata pozitia tobei si taiata carena. cu alte cuvinte ai cutii "perene" care nu te mai lasa sa iesi in off asa de ok. -1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) Nu mai vreau suport Givi, ca ajunge mai lata decat o masina Editat Aprilie 20, 2010 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 hmm, deci nu sunt singurul care are problema asta ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 M-a mai trecut o idee de "ingustare" a motocicletei. Inlocuita toba cu una d-asta sub sa... Ce pareri aveti? Va atinge roata de ea, se va-ncinge atmosfera in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 ideea aia de cutii din partea a 2-a ar fi interesanta, da din cate ma uit trebe modificata pozitia tobei si taiata carena. cu alte cuvinte ai cutii "perene" care nu te mai lasa sa iesi in off asa de ok. -1 Eu zic ca cea mai buna solutie pentru off este tot textila! Amortizeaza caderile si sunt mai comode! Iar ca sa nu o gasesti taiata cand te duci la buda intr-un oras civilizat, gen Bucuresti, exista niste plase de metal cu lacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 he-he. am mers io pe varianta DIY cu textila. mai exact cu niste genti pe roti d-alea cu maner de iese si se lungeste ca sa le tragi dupa tine. in principiu is ok. adik mi-o zburat una pe la 100 km/h si nu o patit nik ce era inauntru iar geanta se prezinta surprinzator de ok. executia inca prezinta mici neajunsuri, dar e pe calea cea buna. cand am ceva gata, bag poze si detaii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) Pun anuntul meu cu cateva piese de Tenere si la topicul dedicat lu' fra-su mai mare. Cred ca piesele alea se potrivesc si la ST. Anuntul cu pricina este si AICI. Baieti, nimeni n-are nevoie de piesele astea? Hai cu cererea ca ma'ncurc de ele prin casa... Editat Iunie 7, 2010 de A n d y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Baieti, nimeni n-are nevoie de piesele astea? Hai cu cererea ca ma'ncurc de ele prin casa... am nevoie de ele dar nu prea urgent (protectiile mele sunt jerpelite rau si maneta de ambreaj este alt model)... daca te hotarasti sa le donezi vreau sa fiu primul ... achit taxele la Posta Romana ... online (ne sincronizam sa ajungem la posta concomitent ca sa nu faci decat un drum) ... dau 2-3 beri pe la vreo intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Poate unii stiu deja ... 16-19 Iulie are loc "Intalnirea Teneristilor II" Detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 piesa rau de tot. uite una d-asta mi-ar gadila si mie corasonu sa o am in curte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Frumoasa! Deocamdata insa trebuie sa ma mandresc cu batrana mea doamna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Superba...Asa ar fi trebuit sa arate ST-ul 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj cos Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 se vinde una bucata super tenere, imi pare tare rau pt ea ca nu as da-o ca prea bine merge dar imi tre bani urgent 1500 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Salut ! Are cineva de vanzare o pereche SH de crash-bar, pentru SuperTenere ? Sau daca manufactureaza cineva, iar as fi interesat ... Incerc sa ajut un prieten ce nu are acces la net ! Mult'am ! Daca se gasesc mai multe bucati ma abonez si eu la una Am gasit, preturi decente: http://heavyduties.ro/indexe.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate