cstelia Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Zdravo Gile, Ja zivim u Temisvaru, a mi ovde imamo grupu AT vozaca. Ako obavestite nas, kada i gde ce biti 2011 sastanak, mi cemo rado doci. Sve naibolje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gile_Serbia Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Nema problema, bicete blagovremeno obavesteni i uvek ste dobrodosli. Drugar iz Subotica pozvace i AT klub Madjarske (Ungary). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Nema problema, bicete blagovremeno obavesteni i uvek ste dobrodosli. Drugar iz Subotica pozvace i AT klub Madjarske (Ungary). OFF- spune, te rog!, cat costa benzina si motorina la voi ? in euro... la noi e aproape 1,2 euro/L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) in tot spatiul ex-yugoslavia benzina costa cam la fel ca la noi (sau cel putin asta era situatia in vara). de motorina nu stiu, ca nu m-a pasionat, dar banuiesc ca e aceeasi situatie Editat Ianuarie 3, 2011 de scabron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Salut, Pentru cine ar putea fi interesat, Heavy Duties produce crash bar-uri, cricuri, portbagaje si coburi pentru SuperTenere. Mai multe detalii la www.heavyduties.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Si preturile pentru fiecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 da ! niste preturi ar fi binevenite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Salut, Pentru cine ar putea fi interesat, Heavy Duties produce crash bar-uri, cricuri, portbagaje si coburi pentru SuperTenere. Mai multe detalii la www.heavyduties.ro. 70 euro portbagaj coburi ( portbagajul se poate executa si asimetric sau personalizat, de ex. pentru motoare cu esapament aftermarket.) 40 euro portbagaj top case 45 euro Crash Bar model Soft 60 euro Crash Bar model Enduro 80 euro Crash Bar model Adventure. 50 euro Cric central Numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 @alecul- da pentru AT nu faci o oferta cu poze! ca doara st si at impart acelasi teritoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 @alecul- da pentru AT nu faci o oferta cu poze! ca doara st si at impart acelasi teritoriu Salut Pentru Africa preturile sunt asemanatoare dar momentan, executia putem sa o facem doar daca avem motorul sau un AT in atelier la Cluj. Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Dar ceva personalizat se poate face? As vrea suport de cobur Monokey pe stanga si pe dreapta un suport de care sa prind o bicicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Dar ceva personalizat se poate face? As vrea suport de cobur Monokey pe stanga si pe dreapta un suport de care sa prind o bicicleta... Nu stiu cum sa raspund la intrebare pentru ca avem prieteni care merg la concurs de bicle, pe motor, cu bicicleta atasata in spatele coburilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 /index.php?...t&p=2720346 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 pt cricul central oferiti si arcurile, sau stiti de unde se pot cumpara? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senzed Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Ati inceput sa faceti si scuturi sau inca nu? ... daca nu pe cand preconizati sa incepeti? (am citit pe site-ul vostru ca o sa faceti la un moment dat). Mult succes in continuare, e foarte fain ce faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 pt cricul central oferiti si arcurile, sau stiti de unde se pot cumpara?mersi Salut In general, pentru toate produsele noastre, livram si accesoriile necesare pentru montaj: suruburi, bucse, distantiere sau arcuri. Mesaj completat Ati inceput sa faceti si scuturi sau inca nu? ... daca nu pe cand preconizati sa incepeti? (am citit pe site-ul vostru ca o sa faceti la un moment dat).Mult succes in continuare, e foarte fain ce faceti. Salut Inca nu am pregatit nimic pentru executia scuturilor, ne-am concentrat atentia la accesorii din teava. Multumin pentru incurajari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 SalutIn general, pentru toate produsele noastre, livram si accesoriile necesare pentru montaj: suruburi, bucse, distantiere sau arcuri. foarte frumos din partea voastra, vreau un cric central pt ST. iti trimit adresa pe PM, presupun ca livrati cu ramburs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Felicitari pentru lucrari! Preturile mi se par ok, eu mi-am facut singur crashbar, am muncit de numai eu stiu si nici nu au iesit atat de profi... Daca stiam de voi la vremea respectiva nu as fi stat pe ganduri. O poza cu un cric de Super Tenere se poate pune? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Inca nu am pregatit nimic pentru executia scuturilor, ne-am concentrat atentia la accesorii din teava.Multumin pentru incurajari. ar fi ceva "sfaraiala" cu V-Strom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Felicitari pentru lucrari!Preturile mi se par ok, eu mi-am facut singur crashbar, am muncit de numai eu stiu si nici nu au iesit atat de profi... Daca stiam de voi la vremea respectiva nu as fi stat pe ganduri. O poza cu un cric de Super Tenere se poate pune? Multumesc anticipat. Mie imi place crash bar-ul tau, a iesit fain si stim noi ca este mult de lucru. Am sa revin cu fotografii cu cricul in cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Mie imi place crash bar-ul tau, a iesit fain si stim noi ca este mult de lucru.Am sa revin cu fotografii cu cricul in cateva zile. Multumesc de aprecieri, arata binisor in poze, dar in realitate se vad defectele. Gandeste-te ca eu nu am avut dispozitiv de indoit, toate indoiturile le-am facut in menghina, iti dai seama cum se vad curburile pe interior... Mai este si partea de sudura, la mine sudurile nu au iesit foarte estetice si a trebuit sa le polizez, slabindu-le rezistenta... Ce sa mai vorbim, la mine este hobby, la voi este profesionalism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Ce mai stiti de cristimic ? A mai vorbit cineva cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 (editat) Salut. Ce ziceti ar deranja ceva daca nu as mai folosi protectia pt lantz? Editat Februarie 4, 2011 de cs-marius-b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 eu merg de cca 1 an cu protectia aceea scoasa (la o alta motoreta) si nu am patit nimica , am facut o ptr a spala mai usor lantul la spalatorie de la pinion pana la foaie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Ce mai stiti de cristimic ? A mai vorbit cineva cu el ? il gasesti oricand pe www.tenereclub.ro Salut.Ce ziceti ar deranja ceva daca nu as mai folosi protectia pt lantz? pai cred ca acea protectie este mai mult pentru piciorul stang al pasagerului, pentru a nu il baga intamplator pe acolo. o dau si eu jos cand spal motocicleta, mai ales dupa noroaie serioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate