Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

scuze nu cunosc.rog detalii, maine de exemplu ma bag in carburatoare,dar oricand cu cateva zile inainte. pentru mine mai putin enduro a mea este pregatita pentru mers mult in oras.

maine dupa 3 sunt si eu la garaj! daca poti si ai chef, garajul este la iesirea din popesti-leordeni spre oltenita!

ne putem intalni la mine fara probleme! doar sa stabilim o data!

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

marius, de aratat arata bine spatele ala, da o sa iti cam dea cu moloz pe ceafa

Poi nu e pb,ture lungi nu mai fac,doar oras si ocazional ture scurte[am fff de lucru] apoi am topcase-ul care ma salveaza.

Link spre comentariu

domnilor ce spuneti sa ne vedem duminica la siab?

acolo putem bea un cico si sta de vorba, iar dupa cei ce vor, pot pleca intr-o tura!

pe la un 11 ar fi ok!

:cheers:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Pai pe forumul nostru ne tot amenintam ca ne intalnim, dar nu s-a mai concretizat nimic... Ce-i drept a fost si Pastele la mijloc. Da poate de acum inainte, eventual weekend=ul asta la SMAEB, ce ziceti? :D

Link spre comentariu

Nu stiu daca mai citeste lumea pe aici, dar sper sa se vada. Eu o sa ajung cel mai probabil dupa 12. Daca dv. domnule Harea ajungeti mai devreme si ai ochit de pe acum un loc de adunare, postati aici si ne vedem acolo. Idem pentru ceilalti care vor sa ne vedem pe acolo. Poate au si bere fara alcool :D

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

am fost si eu in intervalul de timp anuntat, dar, din pacate, am fost cu masina... mea culpa...

l-am vazut la unul din momente pe tiz-ul meu, B. Harea, singurul de altfel pe care il stiu/cunosc pe un super tenere (fie el nou sau vechi!) dar, sincer, nu mi-am permis sa il deranjez, era intr-un grup de prieteni.

ne-am cunoscut, oarecum, la Cheia, cand nu a parut foarte interesat de singurul - model vechi de - super tenere de acolo :laugh: , fie vorba intre noi, nici nu avea de ce, nu poti compara mere cu pere... are o super t... motocicleta!

Editat de Byk
Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • Vizitator pinned this topic