Cavaleru Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 m-ar interesa confirmarea sau infirmarea certitudinii, posibilitatea nu ma intereseaza avand in vedere lungimea furcii si a cursei afecteaza, in timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 scuze nu cunosc.rog detalii, maine de exemplu ma bag in carburatoare,dar oricand cu cateva zile inainte. pentru mine mai putin enduro a mea este pregatita pentru mers mult in oras. maine dupa 3 sunt si eu la garaj! daca poti si ai chef, garajul este la iesirea din popesti-leordeni spre oltenita! ne putem intalni la mine fara probleme! doar sa stabilim o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Am reusit sa fac ceva poze,sa zicem asa ,la ce am lucrat asta-iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 a iesit bine rau spatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Eu as merge un pic mai departe, capacele alea laterale refacute din fibra de sticla, sa nu mai aiba bombeurile alea. O sa fie si mai zvelta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Eu as merge un pic mai departe, capacele alea laterale refacute din fibra de sticla, sa nu mai aiba bombeurile alea. O sa fie si mai zvelta. Bombeurile ajuta intr-un fel,sa nu se murdareasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 deci cand o puneti de o sueta? poate reusesc sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 pai am zis wk viitor! mai ramane sa stabilim ziua si locul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 marius, de aratat arata bine spatele ala, da o sa iti cam dea cu moloz pe ceafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 marius, de aratat arata bine spatele ala, da o sa iti cam dea cu moloz pe ceafa Poi nu e pb,ture lungi nu mai fac,doar oras si ocazional ture scurte[am fff de lucru] apoi am topcase-ul care ma salveaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 domnilor ce spuneti sa ne vedem duminica la siab? acolo putem bea un cico si sta de vorba, iar dupa cei ce vor, pot pleca intr-o tura! pe la un 11 ar fi ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 @ marius corect cu top-case-u, da la ala mai vrei sa umbli fara sa te faci miner @madalin votat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 @ marius corect cu top-case-u, da la ala mai vrei sa umbli fara sa te faci miner Sunt de acord cu tine,dar cateodata trebuie sa faci sacrifici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 sau plici... Iar ati fasait-o Halal comunitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 CRISTOS A INVIAT,putina vorba printre Teneristi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Numai noi nu inviem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Adevarat a Inviat !!! Ne pregatim ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Pai pe forumul nostru ne tot amenintam ca ne intalnim, dar nu s-a mai concretizat nimic... Ce-i drept a fost si Pastele la mijloc. Da poate de acum inainte, eventual weekend=ul asta la SMAEB, ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Stabiliti un interval orar si o zona in parcare sa punem toate Supertenerele la un loc si putem sa ne intalnim acolo. Daca nu toti odata macar pe bucatele. Eu incepand cu 10 sunt acolo si raman pana ma lasa picioarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Nu stiu daca mai citeste lumea pe aici, dar sper sa se vada. Eu o sa ajung cel mai probabil dupa 12. Daca dv. domnule Harea ajungeti mai devreme si ai ochit de pe acum un loc de adunare, postati aici si ne vedem acolo. Idem pentru ceilalti care vor sa ne vedem pe acolo. Poate au si bere fara alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 pai atunci asa ramane! sambata 11-12! ne gasim noi cumva! sa vedem cati om fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Eu vin sigur, ca m-a lasat bateria. Poate se iveste vreo oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) am fost si eu in intervalul de timp anuntat, dar, din pacate, am fost cu masina... mea culpa... l-am vazut la unul din momente pe tiz-ul meu, B. Harea, singurul de altfel pe care il stiu/cunosc pe un super tenere (fie el nou sau vechi!) dar, sincer, nu mi-am permis sa il deranjez, era intr-un grup de prieteni. ne-am cunoscut, oarecum, la Cheia, cand nu a parut foarte interesat de singurul - model vechi de - super tenere de acolo , fie vorba intre noi, nici nu avea de ce, nu poti compara mere cu pere... are o super t... motocicleta! Editat Aprilie 28, 2012 de Byk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 harea e un tip ok si ajuta orice motociclist . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Am de vinzare un amortizor cu 100 e. L-am schimbat crezind ca curge, dar era spart rezervorul de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate