cristi001 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Cand bag in a-I-a este normal sa aud un click si sa simt un mic zvac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Cand bag in a-I-a este normal sa aud un click si sa simt un mic zvac? Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 asta iti place? nu il mai vand momentan pt ca mi-am pus roti de sm http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...st&id=12510 nu merge sa pun poza, problemele forumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 De venit vin și eu si multi alții -sper- dar problema este că stăm în toate colțurile orașului... Cred că mai degrabă ne vedem direct acolo și ne grupăm toți BMW-iștii direct la "locul faptei"! Asta ar fi frumos!... Si eu zic sa ne vedem tot acolo in piata, eventual mai intr-un colt. Eu vin din sectorul 2, din Baicului...so nus unde as putea sa ma intalnesc cu Phantom care vine dinspre Marriot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Boon, atunci eu propun sa ne intalnim pe B-dul Unirii chiar inainte de Piata Constitutiei undeva pe dreapta.Deci venind dinspre Piata Unirii inainte de giratoriul din Piata Constitutiei pe partea dreapta. Eu voi fi la punct ora 9 acolo, cine vine primul asteapta restul, vom astepta pana pe la 9:15 apoi intram si noi in Piata. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) bai omule daca ai fost la olimpiada pe clasa a x-a aia nu inseamna ca stii cum sta treaba,sau ca ai citit "y" carti,mai bine taci si observa,invata de la toti,cate puti,daca te contrazici cu unu si cu altul nu rezolvi nimic.iti faci o imagine proasta. Editat Aprilie 11, 2008 de paranoya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 bai omule daca ai fost la olimpiada pe clasa a x-a aia nu inseamna ca stii cum sta treaba,sau ca ai citit "y" carti,mai bine taci si observa,invata de la toti,cate puti,daca te contrazici cu unu si cu altul nu rezolvi nimic.iti faci o imagine proasta.ai zis k esti singuratic...de ce oare pt ca stii pre multe si ceilalti nu vor sa asculte de tine? Ba da insemna ca stiu, plus ca nu eu am inceput cu termodinamici si chestii de genul.Cand am zis ca sunt singuratic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 faza cu singuraticul am gresit da in rest nimic de retras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 faza cu singuraticul am gresit da in rest nimic de retras OK Sa inteleg ca on topic esti de acord cu bogdanawo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 cateva poze mai vechi cu dominatoru meu nu merge sa postezi......e supraincarcat server-ul.......am incercat si eu si......degeaba...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 mizda pasii de serverul vietii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) inca o incercare Editat Aprilie 12, 2008 de decatett Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) ... Editat Aprilie 15, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Cam scumpicel.Poate doar daca "negociabil "inseamna 700 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Cam scumpicel.Poate doar daca "negociabil "inseamna 700 Euro. sunt deschis la orice negociere, atata timp cat vad ca se merita. interesul meu e sa o vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 sa stii ca din pacate aceeasi problema o am si eu. orice motocicleta se vinde greu . si pe mine ma asteapta GS 1200 dar nu pot sa-mi vand Dakarul. si am dat pret mic (2002, 4400 discutabil ) bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 si pe mine ma asteapta GS 1200 ... Bravo fratilor, Luati-va toti GS-uri 1200, Da sa se dea doar cate unul ...sa ajunga la toata lumea...poate peste o vreme oi vrea si io'... Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 sa stii ca din pacate aceeasi problema o am si eu.orice motocicleta se vinde greu . si pe mine ma asteapta GS 1200 dar nu pot sa-mi vand Dakarul. si am dat pret mic (2002, 4400 discutabil ) bafta la vanzare. da, din pacate inca e dezlegare la vitezane...las ma ca trece! mai e si alta chestie...preturile pe motoarele second-hand scad constant. e normal, va trebui sa ne aliniem cel putin la preturile de pe mobile.de parerea mea ca ca tb sa ne obisnuim sa pierdem cate ceva cand vindem motoru vechi pt altul nou / sh. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 din punctul meu de vedere sunt constient de pierderi atata timp cat pretul cerut de mine e minim pentru anul si starea motocicletei. nu mai pui la socoteala transportul acesteia in tara (400 euro), pe langa pretul de achizitie din germania. asta e cu toti pierdem pe o parte si castigam pe alta- distractia. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 mai baieti, stiu ca nu se posteaza aici, dar poate aveti prieteni care doresc... vand una bucata BMW 650 Dakar 2005, 9000km, 50cp, inmatriculat, topcase BMW, rucsac rezervor BMW, crashbar, protectii mana, manere incalzite, ABS, proiectoare Touratech Xenon/Fog, cauciucuri noi Michelin T63, alte imbunatatiri... motoru e super, l-am luat din Germania la 6200km de la un neamt care il tinuse practic in garaj, l-am facut pt mine, dar acu s-au cam schimbat planurile, vreau unul mai mare pret 6700 eur discutabil - merita banii dragos. asfalt uscat, mai ales zilele astea daca o dau la 6000eur o ia cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 deci incepe sa "apara" si pe la noi motociclismul "adevarat" aceste cuvinte "ne doare"... sa inteleg ca restu care nu au big bikes sunt motociclisti falsi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 e nu chiar....falsi.. ci pseudo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 oricum nu am vazut "piloti" copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimarea majoritatea trecuti de 30 de ani deci incepe sa "apara" si pe la noi motociclismul "adevarat" Te asteptai sa vezi copii (chiar daca ar fi dintre aia care n-au in cap terase, gasculite si Yamaha GSXR1 Ninja) cu o dihanie ca R 1200? Asta e mobra de oameni mari, poate chiar trecuti de a doua tinerete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 "ADEVARAT" - drumuri lungi - aventura - si cum bine au realizat unii mai putin "carcotasi" oameni trecuti de prima tinerete stiu o multime care si.au luat motor pentru: - trafic mai lejer - numai in oras - ture cu remorca in spate dar drumuri pana la sinaia aste eu nu le consider motociclism adevarat bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 lasa-ma sa te ating.... sunt deja primul tau fan... esti cel mai adevart motociclist... FI CAPITANU NOSTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate