Tzache* Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Si mie tot indiferent imi este. Hotarati-va si anuntati unde ... voi fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Nus de ce am impresia ca asta este un razboi pentru proximitatea fata de locul de domiciliu/resedinta... )))))))))))) Mie imi este indiferent, fie Carol fie Academie, nu ma intereseaza ca apa este 1,6 sau 2,2 lei, dar hotarati-va ca acus este ora 6 si nu stim spre ce loc de intalnire sa plecam. Academia e mai departe de mine decat Carol Am propus in beneficiul nostru al tuturor. Tzache, ai vazut ca tanti mai sa dea peste motorul tau cu masina vinerea trecuta... Din cauza aglomeratiei. Intrarea in parc in prag de weekend nu e un loc bun de intalnire. Asadar, sa ramana locul de intalnire Acadmia Militara, ora 18.00. Daca nu ne place acolo, data viitoare sugerati alt loc si ne orientam. Update: se pare ca vremea nu tine cu noi azi. Drept urmare propun sa o lasam pe saptamana viitoare. Numai bine! Asfalt uscat! (cat se mai poate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Academia e mai departe de mine decat Carol Am propus in beneficiul nostru al tuturor. Tzache, ai vazut ca tanti mai sa dea peste motorul tau cu masina vinerea trecuta... Din cauza aglomeratiei. Intrarea in parc in prag de weekend nu e un loc bun de intalnire. Asadar, sa ramana locul de intalnire Acadmia Militara, ora 18.00. Daca nu ne place acolo, data viitoare sugerati alt loc si ne orientam. Update: se pare ca vremea nu tine cu noi azi. Drept urmare propun sa o lasam pe saptamana viitoare. Numai bine! Asfalt uscat! (cat se mai poate) Nu cred ca ajung nici eu astazi, so see you there next week! Asfalt uscat! se pare ca nu astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Eu cred ca ajungeam dar imi era un pic peste mana, mai am de rezolvat chestii la motor... Mai bine next week, sa fim cat mai multi... Weekend placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI CB500 Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Deci mai vine cineva in seara asta sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 As fi dat o tura sa vad minunata locatie, dar daca tot nu vine nimeni...ce rost ar mai avea. Acum vad Mihai ca vrei sa vii. Hai ca vin si eu, la ora 18 sunt la Academie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI CB500 Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 As fi dat o tura sa vad minunata locatie, dar daca tot nu vine nimeni...ce rost ar mai avea. Acum vad Mihai ca vrei sa vii. Hai ca vin si eu, la ora 18 sunt la Academie. ok ne vedem pe platou la ora 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 V-ati intalnit? V-a placut locul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Am fost doar eu si MIHAI CB500. Locul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Neatza (vorba vine...), Vinerea asta se incumeta careva sa vina la intrunire? Eu ajung in proportie de 95% - ii las destinului o marja de eroare. Sa stabilim ordinea de zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 cred sau mai bine spus, sper sa ajung si eu tot la academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Unde vreti voi, mie mi-e indiferent, vin pana oriunde, chiar si Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 vinerea asta ajung si eu, la Acadamie? Mi-am pus toba stoc de data asta ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI CB500 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Confirm prezenta pt intalnirea de vinery de la Academiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 vin si io. la 6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viscol84 Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 vreau sa modific putin mobra, printre altele sa schimb ghidonul (si asa e putin stramb) cu semighidoane. are cineva idee cam ce s-ar potrivi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Cauta pe louis.de la bikedatabase specificatiile mobrei tale, de cati mm ai telescoapele si dupa cauta pe ebay.co.uk semighidoane la dimensiunile respective, vorbesti cu garcya de aici de pe forum la cati bani ti le aduce si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 lume, la 6 la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 eu o sa fiu acolo, cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Eu vin... am facut un efort sa ma trezesc mai devreme azi special ca sa pot veni la voi. Intrebare [stupida]: unde e "la academie"? Never been... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Aici este sper sa mearga harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Vlad ...iar ti-ai facut de cap... Te duci la CB 500....prima ta dragoste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 La ce ora va vedeti la academie? La 18 parca... nu? Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 La ce ora va vedeti la academie? Posibil sa vin si eu dar perpedes, ca aseara am fost plecat si am dat-o pe bautura si nu am mai ajuns acasa La 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Aici este sper sa mearga harta Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate