djeeckx Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Nu mere, bre. Am dat roata, dar am mai facut rost de una, fara cauciuc insa. Pun poze in seara asta cand ma duc sa o iau din Rahova. Singura chestie e ca pe asta nu as da-o gratis, chiar daca nu mi se potrivest mie. Cine e interesat, sa zica un pret pe PM. Singura chestie e ca nu o dau gratis, dar nici nu iau pielea de pe nimeni. Cat mi se da, aia e. Posta m-a costat 500 de mii. Cam scumpa posta la voi.Vino la Bv ca e mai ieftina. 100 de mii in gara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Nu mere, bre. Am dat roata, dar am mai facut rost de una, fara cauciuc insa. Pun poze in seara asta cand ma duc sa o iau din Rahova. Singura chestie e ca pe asta nu as da-o gratis, chiar daca nu mi se potrivest mie. Cine e interesat, sa zica un pret pe PM. Singura chestie e ca nu o dau gratis, dar nici nu iau pielea de pe nimeni. Cat mi se da, aia e. Posta m-a costat 500 de mii. Si pe la ce ora vii matale, asa ca sa stiu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 F. TARE ideea de donatzie/i deci ma bag si io.... pt. inceput sa primesc !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 F. TARE ideea de donatzie/i deci ma bag si io.... pt. inceput sa primesc !!!! Te-ai gindit vreodata ca acest topic are alt scop decit acela de a te baga tu in seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Poate niste injuraturi...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 donez un brau piele(blanita pe interior). B. * Braul si cu mine am ajuns cu bine in Bucuresti. multam frumos! Black, cand veniti si voi in capitala, dau eu berea. Sa stii ca primul test l-a trecut cu bine, am stat cu el la mijloc, in sacul meu (subtire) de dormit, in cort, a fost mai tare ca fularul iarna!! Am inghetat doar la picioare, ca acolo nu ajungea braul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Poate niste injuraturi...! stiu ca pedeapsa trebuie indeplinita ATA ETE .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 da asta sint eu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Noi,astia mai ai dracului...! Am de dat o pereche de blocatoare de coburi Held,cu click-system...Ai mei sunt modelul Titus.Am cumparat ca prostu' 2 perechi,in loc de 2 bucati...Daca n-am invatzat nemtzeste,cand eram mic...Ma,si-am vrut!...Da' lenea,de! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Are cineva o prelata moto in bucuresti de donat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 nijte piese de simson ... chiuloasa, piston, supape ...se gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Noi,astia mai ai dracului...! Am de dat o pereche de blocatoare de coburi Held,cu click-system...Ai mei sunt modelul Titus.Am cumparat ca prostu' 2 perechi,in loc de 2 bucati...Daca n-am invatzat nemtzeste,cand eram mic...Ma,si-am vrut!...Da' lenea,de! daca nu ai ce face cu ele ma arunc eu sa le primesc-iti dau datele pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Sorry,s-a gasit client la ele...N-am apucat sa anunt ,k imediat dupa ce le-a luat,am plecat la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 (editat) salutare!! cine imi doneaza / pe bani,releu incarcare pt yamaha virago 535? rog PM sau 0724 361 652 Editat August 4, 2007 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
van_eus Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 man am si eu o belea. imi trebuie cauciuc pe fata 110/90 16P pt un maruder de 250. am intrebat in stanga si in dreapta si nu am gasit nimic. singura solutie pare sa fie o comanda la un tip din tulcea care imi aduce pe dimensiuni dar cu 16V si 145 euroi. mie mi se pare prea scump dar nu am solutii, ce credeti sa ma bag pana la urma? aveti alte idei solutii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 Ia legatura cu userul bogdan.c de pe forum, aduce caucioace din Germa la preturi f. bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Am un cablu de acceleratie ptr. Jawa 350 TS nou, dar fara nuca din capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 salut. caut ghidon stock pt yamaha xv 535 virago. cu bani sau nu, cum s-o gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 Pantaloni de piele negri, barbatesti, in stare buna. Habar nu am marimea, merg la cineva de 1,65-1,70 si mai slabuț. Contactele le aveți la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Lupule ti-am dat PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Imi pare rau, dar nu am primit nimic. Mai da-l odata, dar deocamdata pantalonii sunt rezervati pt un braÂşovean. Tu mai dă PM-ul ăla odată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vidoqc Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 nijte piese de simson ... chiuloasa, piston, supape ...se gasesc ? Sherky, am eu una SIMSON 425S din 1961 ... demontata toata, sunt si pozele pe undeva la Vinzari Moto. Daca vii dupa ea la Brasov si ai un portbagaj mare, poti sa vii sa o iei la Buk. Cu 150 de €. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Daca stiti pe cineva care dezmembreaza o Virago sau care are piese... Vreau si eu second hand o cutie cu capac cromat din stanga rezervorului. E urgent! Dau si bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 va rog, nu mai puneti anunturi de "donatii"... pe bani,in aceasta sectiune!!! anunturile respective vor fi sterse. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 rog frumos cine are semnalizari pe care nu le foloseste ...am si eu nevoie sa pun pe spate ca am 2 licurici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate