calutz Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 eu stiu unul adevarat pasionat si fara stare financiara f.buna pe numele de scena MADMAX imposibil sa nul cunoateti vine aproape la fiecare intrunire cu nipra lui si muneste doar pt benzina sa ajunga la intruniri.daca stie cineva cum sa ia legatura cu el e chiar de admirat tipul si merita donatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 SALUT DACA VREI SA AJUTI PE CINEVA IATA UN MOTOCICLIST CARE E DE TOATA ADMIRATIA SE NUMESTE MIHAI BEJENARIU SAU CUM IL STIM TOTI DIN IASI PIRATUL ARE UN MAXI SCUTER DE 250 CA RE NU IL DA PE 10 MOTO TRAIESTE CU UN SALAR DE MIZERIE DAR ESTE FOARTE CORECT SI CINSTIT ESTE PREZENT PE CAT SE POATE LA ITRUNIRILE MOTO SCUZE CA AM DETALIAT UN PIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzah Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 votat MADMAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Donez o garnitura pt capacul de la ambreiaj de yamaha xv535 (clutch cover gasket). Cred ca merge si pe dragstar de 650. Eu am comandat-o pt Dragstar dar am vandut motorul intre timp.Care are nevoie sa-mi deie un semnal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 eu stiu unul adevarat pasionat si fara stare financiara f.buna pe numele de scena MADMAX imposibil sa nul cunoateti vine aproape la fiecare intrunire cu nipra lui si muneste doar pt benzina sa ajunga la intruniri.daca stie cineva cum sa ia legatura cu el e chiar de admirat tipul si merita donatia. Votez si eu pentru MADMAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 votati, votati, da-l gasiti careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzah Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 e ploiestean radule, normal ca l gasim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Donez o garnitura pt capacul de la ambreiaj de yamaha xv535 (clutch cover gasket). Cred ca merge si pe dragstar de 650. Eu am comandat-o pt Dragstar dar am vandut motorul intre timp.Care are nevoie sa-mi deie un semnal. imi trebuie mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 ma, da' v-ati intrebat daca Mex vrea??? ca nu pare omu' care sa-si aerografieze mobra... eu cre'ca prefera finger-paintingul cu propriul lui deste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) ma, da' v-ati intrebat daca Mex vrea??? ca nu pare omu' care sa-si aerografieze mobra... eu cre'ca prefera finger-paintingul cu propriul lui deste Bre, e vorba de custom leather acum as vrea sa fac acelasi lucru dar cu un custom leather [...] care isi doreste o lucrare in piele pe chopperul lui dar nu si-o permite .Poate sa includa ,sea ,coburi , ornamente rezervor etc Editat Iunie 25, 2012 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 (editat) /index.php?/topic/31010-donatii-pentru-chopperisti/page__view__findpost__p__3158302 sal, mai e valabila garnitura? Editat Iunie 26, 2012 de prflorin2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 eu stiu unul adevarat pasionat si fara stare financiara f.buna pe numele de scena MADMAX imposibil sa nul cunoateti vine aproape la fiecare intrunire cu nipra lui si muneste doar pt benzina sa ajunga la intruniri.daca stie cineva cum sa ia legatura cu el e chiar de admirat tipul si merita donatia. votez si eu pentru madmax! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Votez si eu pt Mad Max!!!!! La Breaza acum 3 ani a intrat in cauciucul din spate a unui Dodge Ram (era al meu) si suparat tare intreaba ridicandu-se" Ba de ce ma trantesti ? Tu esti motociclist?" Era beat muci dar il durea de mobra si nu de cazatura! chiar merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 imi trebuie mie. Mai era cineva care o voia dar cum nu mi-a trimis adresa si nr. de tel sa o pot pune la curier...da-mi o adresa si nr. de tel. si ti-o pun la fan courier /index.php?/topic/31010-donatii-pentru-chopperisti/page__view__findpost__p__3158302 sal, mai e valabila garnitura? Sorry...garnitura pleaca maiine la Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viperfx15 Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 (editat) Am doua coburi Iron Horse, sunt modelul asta doar ca nu au fermoar la prindere. Nu stiu daca sunt din piele sau nu...aparent sunt. Sunt vechi, urate, deformate, descusute pe ici pe colo, dar poate totusi cineva le vrea/le valorifica. Nu au gauri. Una dintre ele are catarama cu care se inchide capacul rupta, dar o am, se poate pune la loc foarte usor cu o capsa sau cu un surub+saiba+piulita cel mai bine, ca sa nu cada iar. Editat Iulie 14, 2012 de viperfx15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winetou Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 daca mai ai coburii , i-as vrea eu , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 mi-ai luat-o inainte,,,,,, nu am chopper, dar cred ca ar fi stat binisor pe Natasha mea,,,,,,,un K750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winetou Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 mai este valabil anuntul pentru coburii >><<<??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudyyy Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Si eu sunt interesat de coburi; desi nu cred ca mai sunt valabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 mai este valabil anuntul pentru coburii >><<<??? Îmi permit să spun deja că sunt ai mei (deșii încă n-au ajuns) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winetou Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Bine fratele meu . Sa-i porti cu placere . Asfalt uscat si fara gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viperfx15 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 (editat) Am doua coburi Iron Horse, sunt modelul asta doar ca nu au fermoar la prindere. Nu stiu daca sunt din piele sau nu...aparent sunt. Sunt vechi, urate, deformate, descusute pe ici pe colo, dar poate totusi cineva le vrea/le valorifica. Nu au gauri. Una dintre ele are catarama cu care se inchide capacul rupta, dar o am, se poate pune la loc foarte usor cu o capsa sau cu un surub+saiba+piulita cel mai bine, ca sa nu cada iar. Coburile (in sfarsit) au plecat. La constanta! Pentru cei care mi-au dat PM si nu le-am raspuns: scuze, am primit multe mesaje, la o parte am rapsuns, la o parte nu am apucat, insa am respectat ordinea primirii cererilor. pentru cei care mai mesteresc cate ceva pe acasa (nu ca mine): pachet format din: - 3 filiere + suport manual - 7 tarozi + suport manual - 3 mini-mandrine (defapt e doar partea din mijloc de la o mandrina), sunt pentru spiral/burghiu mic, 1-3mm predarea se face doar in drumul taberei sau la o statie de metrou. Editat August 5, 2012 de viperfx15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 pentru cei care mai mesteresc cate ceva pe acasa (nu ca mine): pachet format din: - 3 filiere + suport manual - 7 tarozi + suport manual - 3 mini-mandrine (defapt e doar partea din mijloc de la o mandrina), sunt pentru spiral/burghiu mic, 1-3mm predarea se face doar in drumul taberei sau la o statie de metrou. Daca mai sunt de actualitate ma inscriu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viperfx15 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asrael Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Salutare, Coburi si suport pt ele caut si eu ceva mai accesibil. Am un virago 535 si un copilas de 2 ani. Cam greu cu finantele, dar tre sa car cate ceva cu motocicleta, cumparaturi si altele. Dar chiar nu am nimik. Orice informatie ar fi de mare ajutor. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate