Kawa_GPZ Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 ma intereseaza sa fie manevrabila, sa fie fiabila,consum acceptabil,sa se gaseasca accesorii faine pt ea, sa sune bine, sa nu fie greoaie ca n-am decat vreo 65 de kile si sau dau pe ea pana in 2400 in germania sau mai bine zis cam care ar fi diferentele dintre ele ca apoi vad eu ce aleg mie imi place zxr-u si din cate am vaz pe net nu e o motoreta rea. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 (editat) io ti-as recomanda gixxer-ul doar pt ca is un fan a lor BTW: ce culoare are gpz-ul tau? negru? unde stai in cluj??? kawa: http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_zxr_750_1994.php suzi: http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_gsx-r_750_1993.php yamaha: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf_750_r_1995.php Editat Noiembrie 27, 2005 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa_GPZ Postat Noiembrie 27, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2005 da e negru, stau in marasti, cred ca am stat de vb pe dorobantilor nu? mersi de site-ui, m-am uitat si eu la ele dar vroiam sa stiu pareri ale celor ce-au avut sau au mers cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 (editat) mai, stai cumva in caminele marasti? ca io acol stau si are unu un gpz negru tot cu numere de SV.. Editat Noiembrie 27, 2005 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 pentru gsxr votez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa_GPZ Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2005 ce va place la GSX-R? ca eu nu vad nimic fain cadrul e nashpa, carenele sunt scurte si se vad matzele de la motor, coada groasa,motorul suna bine si farurile au sticla peste,dar cam atat vad eu fain la el, lamuriti-ma si pe mine... din cate am inteles consumul este exagerat de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 toate cele 3 motoare din punct de vedere technic is f apropiate . aceasi cilindree, greutate tot cam aceasi, cam aceasi an de fabricatie acele 5 cai putere in plus nu cred ca se observa f mult. iar si diferenta de 10 kg intre ele... totul depinde de gust si designul caruia iti place.... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 YZF sau ZXR!!!! Pisu pe GSXR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 ce va place la GSX-R? ca eu nu vad nimic fain cadrul e nashpa, carenele sunt scurte si se vad matzele de la motor, coada groasa,motorul suna bine si farurile au sticla peste,dar cam atat vad eu fain la el, lamuriti-ma si pe mine... din cate am inteles consumul este exagerat de mare Nu ai cerut tu pareri? GSX-R fara doar si poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Arunca doar o privire la situl acesta. Dar citeste tot. Si ai sa vezi ca la pista se pisa mult pe gsxr http://homepage.ntlworld.com/webzxr/zxr750r/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Bruce Lee il bate pe Vandamme oare ? Alegerea tine de gustul fiecaruia...banuiesc ca omul nu il ia pt curse deci conteaza mai putin secunda aia la un tur de pista si mai mult confortul cu care il conduci , cum se simti in sha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 In general gusturile cumparatorilor au fost si sunt cam in ordine inversa a performantelor de pe pista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Eu as alege YZF 750R-ul. "Everyone and their brother" are GSXR. Despre ZXR nu ma pot pronunta pentru ca nu stiu asa multe (insa de la Kwak nu-mi prea plac cu adevarat decat ZZR-urile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Dar de Honda VFR750 (model mai vechi) sau 800 (model mai nou) ce zici? Hondele stau bine cu fiabilitatea, si motorul de 4 in V are cuplu de jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Am citit pe nush ce forum sau revista era? Ca anii aceia pentru Kawa nu au fost asa buni YZF all the way. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 GSXR restul >>> see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Dar de Honda VFR750 (model mai vechi) sau 800 (model mai nou) ce zici? Hondele stau bine cu fiabilitatea, si motorul de 4 in V are cuplu de jos. VFR-ul (Interceptor ii spune acum) este intradevar o motocicleta extraordinara dar este alta mancare de peste, un sport touring. VFR-ul nou nu se compara la putere nici macar cu un 750 supersport de acum 15 ani, si nici cu un 600 actual, avand alte calitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa_GPZ Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 vreau supersport nu sportturing, mi-as lua un cbr 900rr fireblade dar la banii pe care-i am ar avea in jur de 50-60.000 km si cred ca pt un sport e mult chiar si la honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 vreau supersport nu sportturing, Pai fata de modele de 600 mai noi, astea selectate de tine se poate zice ca sunt sport-touring. Ceea ce conteaza la variantele tale este fiabilitatea, si dintre ele GSX-R e mai rezistent. Nu te incurca cu ZXR sau YZF de 750 ca o sa ai belele. Deci GSX-R all the way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Pai fata de modele de 600 mai noi, astea selectate de tine se poate zice ca sunt sport-touring. Ceea ce conteaza la variantele tale este fiabilitatea, si dintre ele GSX-R e mai rezistent. Nu te incurca cu ZXR sau YZF de 750 ca o sa ai belele. Deci GSX-R all the way! de ce zici asta? ca sunt mai grele?sau au ceva diferit in constructie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Se refera la greutatea si puterile actuale. Acum se obtin puteri mai mari la aceeasi capacitate cilindrica, si culmea, cu o greutate totala mai mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa_GPZ Postat Decembrie 10, 2005 Autor Share Postat Decembrie 10, 2005 cam astea ar fi fiarele, deci in final ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa_GPZ Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 din cei care au mers pe asa ceva care din ele credeti ca se ridica mai usor intr-o roata?sau mai bine zis merg astea pe o roata? sunt prea grele pt a te invata? ca de ex gpz-ul e usor dar nu merita chinuit ca n-are putere, astea probabil ar trebui sa se ridice doar din gaz stopie se poate face cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Cand Suzuki producea gsxr-ul de 750 ,cei de la Kawasaki isi depuneau actele pt infiintarea societatii . Este cu cea mai mare TRADITIE gixxerul de sapte juma dintre toate. De bun ce a fost si Kawa si Yamaha au renuntat la ele....logic ,nu aveau cum sa faca fata lui suzuki si duceau o lupta cu morile de vant ,cel putin la categoria 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 Iti recomand gsxr-ul fara dubii.Tinuta de drum,viteza,fiabilitate,rezistenta, toate sunt in favoarea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate