rroxana Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 cine are drum prin Maramuresh.....e bine venit la pensiunea mea. numa sa dati un semn innainte cu o zi sa pot sa anunt proaspata posesoare de Dragstar 650 (si incepatore pe deasupra).....maramuresanca mutata in buc de 9 ani. cu respect, roxana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 cine are drum prin Maramuresh.....e bine venit la pensiunea mea. numa sa dati un semn innainte cu o zi sa pot sa anunt proaspata posesoare de Dragstar 650 (si incepatore pe deasupra).....maramuresanca mutata in buc de 9 ani. cu respect, roxana Felicitari pentru motor!Sa fiti sanatosi amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yyua Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 strada Danmarksgade 59 oras Frederikshavn Danemarca stau la casa (langa asociatia barbatilor batuti de femei...pe bune!) nr.de telefon 004550350543 orice chopperist roman e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 strada Danmarksgade 59 oras Frederikshavn Danemarca stau la casa (langa asociatia barbatilor batuti de femei...pe bune!) nr.de telefon 004550350543 orice chopperist roman e binevenit Anul viitor cred ca-ti fac o vizita, prietene ! Vreau sa vizitez tarile Scandinave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) strada Danmarksgade 59 oras Frederikshavn Danemarca stau la casa (langa asociatia barbatilor batuti de femei...pe bune!) nr.de telefon 004550350543 orice chopperist roman e binevenit Pacat ca n-am citit asta mai devreme. tocmai m-am intors din Danemarca. Te invidiez ptr ca locuiesti acolo ... Caut un garaj ptr perioada iernii, ptr 3 motociclete ! Editat Septembrie 19, 2008 de lexandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan george Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 cine are drum prin Maramuresh.....e bine venit la pensiunea mea. numa sa dati un semn innainte cu o zi sa pot sa anunt proaspata posesoare de Dragstar 650 (si incepatore pe deasupra).....maramuresanca mutata in buc de 9 ani. cu respect, roxana salut. pe mine ma bate gandul de un drum interminabil prin romania. sunt noul posessor al unei yamaha dragstar 1100, incepator deasemenea. poti sa mai imi dai ceva detalii despre pensiune? sa stiu unde pun exact semn pe harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Budd - 0031652094219 - Rotterdam,Olanda. La doi pasi de Hoek (ferry to England,Harwich) Este loc de vreo 6 motoare/persoane. De fapt pentru motoare as avea mai mult loc daca nu au coarne late sa intre in spate.Bere din partea casei.Sunt acasa seara si in weekends cand nu sunt la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 cine are drum prin Maramuresh.....e bine venit la pensiunea mea. numa sa dati un semn innainte cu o zi sa pot sa anunt proaspata posesoare de Dragstar 650 (si incepatore pe deasupra).....maramuresanca mutata in buc de 9 ani. cu respect, roxanaDACA MAI ZICI SI NR DE TL E SI MAI BINE SI PRECISA ADRESA ALTFEL MULTUMIM PTR MISTOUL SUBTIL CARACAL APARTAMENT GAZDUIRE 4 PERS MOTO IN GARAJ BERICA POTOL PENTRU 1-3 ZILE GRATIS pretentii bun simt in rest ok 0746697232 e bine si logic un tel inprealabil salut. pe mine ma bate gandul de un drum interminabil prin romania. sunt noul posessor al unei yamaha dragstar 1100, incepator deasemenea. poti sa mai imi dai ceva detalii despre pensiune? sa stiu unde pun exact semn pe harta ne zici si noua nr de telefon altfel =0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovewan Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 daca e nevoie de o escala in Bucuresti aveti aici un apartament cu 2 camere (una ocupata de mine si mandra) da ne descurcam cu o canapea si niste saltele. garaj nu e dar zona e linistita asa ca legam mobrele in fata blocului fara probleme. berea e ca in posturile de mai devreme:). exista si mecanic ieftin si bun foarte aproape. Ovidiu - 0722 230 304 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 daca e nevoie de o escala in Bucuresti aveti aici un apartament cu 2 camere (una ocupata de mine si mandra) da ne descurcam cu o canapea si niste saltele. garaj nu e dar zona e linistita asa ca legam mobrele in fata blocului fara probleme. berea e ca in posturile de mai devreme:). exista si mecanic ieftin si bun foarte aproape. Ovidiu - 0722 230 304 * ia uite, bre, s-a dat cu chopperisti! bine, bine, am notat numarul, duminica ce faceti, sunteti acasa? ...ma duc la un party sambata asta, daca nu ma mai primeste Luca acasa, pot sa dorm la voi pe canapea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Lisabona Portugalia Daca ajungeti pe aici, pot gazdui cam 4 persoane, am loc pentru cate motoare vreti voi. Posed service dedicat doar pentru Harley Davidson, dar putem face o exceptie petru "calatori departe de casa". Pot ajuta cu: un pat dublu si loc pe jos pentru restu, masa, internet, o revizie, reparatie sau orice piesa necesara, aaa si bere :-D Daca aveti nevoie, da-ti un bip Paul +351.963540251 Drum bun si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ce hoteluri gasesc in alba iulia? vin de 1 mai la festivalul medieval de acolo si caut cazare pt doua nopti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 ce hoteluri gasesc in alba iulia? vin de 1 mai la festivalul medieval de acolo si caut cazare pt doua nopti Sigur in Alba Iulia? Ce festival? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 serios acu ce festival medieval ii in alba iulia si eu nu stiu???? daca vrei hotel este Hotel Cetate, Hotel Parc, Hotel Transilvania + cateva moteluri si "pensiuni" in jurul orasului....dar acu da detalii despre festival ca io nush nik.in ultimul weekend din mai sunt zilele orasului da acolo e targ de baloane, mici, kurtos si hamsii... bafta si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 serios acu ce festival medieval ii in alba iulia si eu nu stiu???? daca vrei hotel este Hotel Cetate, Hotel Parc, Hotel Transilvania + cateva moteluri si "pensiuni" in jurul orasului....dar acu da detalii despre festival ca io nush nik.in ultimul weekend din mai sunt zilele orasului da acolo e targ de baloane, mici, kurtos si hamsii... bafta si asfalt uscat!!! salut, din ce stiu vine o trupa de cascadori din bucuresti cu niste cai andaluzi si pun in scena un spectacol acolo la Alba, cu printi, cavaleri, iele si printese. Mesaj completat salut, din ce stiu vine o trupa de cascadori din bucuresti cu niste cai andaluzi si pun in scena un spectacol acolo la Alba, cu printi, cavaleri, iele si printese. deci sunt cativa chopperisti prin alba iulia cu care sa ma vad la o bere cand ajung pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Romantic Bikers Prezinta - Pantelimon, Bucuresti. Campare in curte, apa incalzita solar pentru dush, WC igienic dar in curte. Cam 10-15 corturi. Rugam fara zgomot exagerat ca am si ceva vecini. In curte se pot face si reparatii la motociclete ca avem un mic atelier. O sa punem in curand si ceva poze pe site la www.romanticbikers.ro 0728550044 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Mr. Jethro n-am fost niciodata la Bals da as veni. Cred ca am avea ce discuta mai ales ca suntem... sau nu mai suntem de 20 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Revenit in Sibiu, valabila again cazarea - 2-3 persoane, eventual si cu cort prin curte, plus loc de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Zimnicea, Teleorman Doua canapele extensibile disponibile, dus, garaj cu scule.... gratar afara, bere la rece Cainii Morti 0765363786 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 loc de corturari si motoare in curte la max 10km de deva 0721656301,cei din zona litoralului nu iasa la suprafata cu ceva cazari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Ba DA.. doar ca prea tarziu (sau inca devreme pt sezonul 2012) Loc in curte pt 3 corturi si motoare, atelier cu scule (dotare medie), dus apa calda, wc igienic, gratar afara, bere rece... la 12 Km de Constanta, mai exact in loc. Ovidiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 (editat) toate dotarile...nu gluma, ai uitat un singur lucru sa adaugi la anunt nr tau de tel sau cum se poate lua legatura cu tine Editat Ianuarie 29, 2012 de calutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sosolik22 Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Bogdan 0767924179 Buzau Salutare! Cazare 1-2 persoane in pat langa mine sau pe jos pe parchet intr-un apartament cu 2 camere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 toate dotarile...nu gluma, ai uitat un singur lucru sa adaugi la anunt nr tau de tel sau cum se poate lua legatura cu tine Legatura se ia simplu la 0724/177.022 sau prin PM Andrei Stroescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Ahoi! Se poate revitaliza fara probleme. Oricum e un topic extrem de util. Respect pentru cei care fac un astfel de gest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate